ANUNT REFERITOR LA PROCESUL JURIDIC AVAND CA SUBIECT DISCRIMINAREA PRODUSA DE LEGEA 282/2023

1. Puteti descarca de la https://drive.google.com/file/d/1yOxkoklw1LcBTm1SSeCk2qpA28qU-Xjf/view?usp=drive_link formularul/declaratia care trebuie completata si semnata de catre membrii sindicatului participanti la procesul declansat in Justitie de catre SCMD pentru discriminarea produsa de Legea 282/2023; 2. Aceasta declaratie trebuie trimisa/predata in original (pt a fi depusa la instanta de judecata) la Secretariatul SCMD situat in Bucuresti, str. Pajurei, nr.13, Sector 1; 3. Rezervistii din toata tara, care nu sunt membri ai SCMD si care doresc sa sprijine aceasta actiune, sunt rugati sa se inscrie in sindicat. Detalii despre inscrierea in SCMD gasiti la http://scmdsecretariat.blogspot.com/2010/02/procedura-de-primire-de-noi-membri.html

Premierul Romaniei ii considera nesimtiti pe militarii care ii sustin reforma pensiilor!...

miercuri, 29 mai 2024

 

A P E L

CATRE MEMBRII SI PARTENERII S.C.M.D. PENTRU MITINGUL DIN 7 IUNIE A.C. DIN PIATA VICTORIEI

Stimati camarazi,

Gradul militar/profesional este un drept constitutional si statutar iar solda de grad este oglinda sa, dovedind respectul de care ne bucuram. Orice anulare/batjocorire a lor inseamna nerecunoasterea intregii noastre vieti de privatiuni si lipsa de drepturi, desfasurata, sub juramant de sange, ca robi ai datoriei fata de popor si Țara.

Or, analizand modul de aliniere a soldelor rezervistilor la soldele celor in activitate, prin actuala forma a Pl-x 262/2024, juristii si finantistii nostri au concluzionat ca ”cei trecuti in rezerva inainte de 15 septembrie 2017, vor primi de-o maslina uscata iar cei trecuti in rezerva dupa aceasta data… NIMIC”!

De ce o fac, dupa ce ne-am inteles pe 9 mai? Pentru ca slugile penibile care ne conduc, au primit din partea Mafiei transnationale a armamentelor, ordinul sa lichidam tot armamentul de infanterie si munitia aferenta, pentru ”uniformizare”, eventual prin trimiterea lor gratis in Ucraina si sa cumparam gioarsele lor. Alte zeci de miliarde stoarse inutil de pe spinarea poporului român, care abia mai respira. Uitati performantele SAUR–2, sau ale A.K.M.-ului produs la noi! Alte imprumuturi inseamna, dupa Isărescu, inghetarea in 2025 a salariilor si pensiilor. Nu si a preturilor nesimtite!

Este obligatoriu sa iesim in strada, toti, pe 7 iunie 2024, la orele 13.00, in Piata Victoriei, intrucat batalia pentru solda de grad a rezervistilor, incepe sa semene a batalie pentru dreptul la existenta a poporului, natiunii si statului numit România.

Vom urma sfatul Comisiei Primariei Generale si nu vom instala scena, pentru ca nu mai e nimic de spus. E doar de facut!

Am solicitat camarazilor din Parlament, sa pregateasca, profesionist, textul unei OUG privind egalizarea soldei de grad/grad profesional a celor in activitate, cu solda de grad a rezervistilor. O vom inainta Guvernului, care are suficient timp sa si-o asume si sa o trimita la Monitorul Oficial!

Pentru ca gesturile regretabile ale unor manipulati, la adresa parlamentarilor nostri, sa nu se mai repete, solicitam tuturor participantilor ca fiecare sindicat/organizatie sa vina cu insemnele proprii, sa stea grupat, pentru a depista infiltratii, iar civilii care au anuntat on-line ca sunt gata sa ni se alature (oripilati de masurile antinationale prevazute de noua legislatie a Apararii) vor fi plasati la mijloc, inconjurati de noi, pentru a fi protejati.

Toti participantii trebuie sa fie pregatiti sa explice teleastilor ca nu cerem un ban in plus de la Bugetul de Stat, pentru ca avem propriile noastre bugete de asigurari sociale, la care cotizam mai mult decat civilii, iar structurile noastre produc in continuare bani din vanzari de armament, munitii, servicii, dobanzi, inchirieri, etc. Doar M.Ap.N. a dat Bugetului de Stat, in decembrie 2023, 1,5 miliarde euro! Asta, pentru a contracara minciuna slugilor guvernamentale ca sindicatele santajeaza bietul Guvern, saracit de propria incompetenta!

Tinand cont de faptul ca 7 iunie este, intamplator, ultima zi a campaniei electorale, rugamintea este sa-i facem pe plac domnului Premier si vocile noastre sa rasune atat de tare, la unison si in deplina Unitate, incat ”sa zangane geamurile Palatului Victoria”. In aceste conditii, a promis ca ne aude. Speram sa si inteleaga ce-i spunem! Pentru ca a intins atat de tare ”elasticul” belirii populatiei, incat s-a rupt. Iar noi, rezervistii, suntem hotarati sa ne facem datoria, conform juramantului, spunandu-i Premierului, ceea ce i-a spus Gorbaciov lui Ceausescu in 1989: ”Gata!... Ajunge!...Intelege ca s-a terminat!”.

Honor et patria! Vae victis!

Presedintele SCMD,

Col. (r) dr. Mircea DOGARU