marți, 11 mai 2021

 

DEZMINTIRE

-         In atentia tuturor membrilor si simpatizantilor PSD –

Doamnelor si domnilor,

Raspunzand apelurilor dvs., va reconfirm ca, ieri, 10 mai 2021, SCMD nu a incheiat nici in nume propriu, nici in numele aliatilor din CNSC sau CSN MERIDIAN, vreun protocol de colaborare cu PSD. Cine incheie astfel de protocoale cu 3 ani inainte de alegeri?

Intradevar, conducerea dvs. a avut ieri o sedinta prelungita, in 2 locatii (Baneasa si Kiseleff) iar dl. presedinte Marcel CIOLACU v-a informat ca s-a incheiat un protocol cu rezervistii. Intrebat cine a semnat din partea rezervistilor, raspunsul a fost - ”Col. Dogaru”. Aceasta deoarece domnia sa stie ca doar SCMD se lupta consecvent pentru drepturile rezervistilor, calcate sistematic in picioare, de 11 ani, vinovatii fiind profesionistii din structurile specializate ale M.Ap.N.

Va informez ca exista un singur sindicat al rezervistilor din toate structurile (Armata, Interne, Servicii) dar si o puzderie de ONG-uri dependente financiar (230 milioane lei sunt destinate din bugetul Apararii, anual, liderilor lor) de ministrul Apararii cu a carui viziune privind executarea rezervei, presedintii acestora s-au declarat de acord prin semnatura, in ultimii 2 ani.

Luna trecuta s-a incercat, profesionist, manipularea parlamentarilor PSD in vederea desfiintarii rezervei Armatei prin crearea unui Secretariat de Stat pentru rezervisti, la Guvern si aruncarea noastra fara bani (deoarece pensiile noastre se platesc din cei 2 % acordati din PIB pentru Aparare, ca si salariile) pe seama Casei Nationale de Pensii. Idee basista! Ati fost pacaliti ca este un proiect PSD, initiatoarea fiind d-na Ecaterina ANDRONESCU si nu v-ati intrebat de ce adversarii dvs. politici sustin un proiect PSD. Noi am lamurit lucrurile. Proiectul a fost introdus de consilierul doamnei, gl. DANILA, nepotul lui Traian BASESCU, urmand ca toti militarii si politistii in activitate si in rezerva sa injure PSD-ul pentru ticaloasa initiativa!

Astazi lucrurile se repeta! Un cirac al d-lui ministru CIUCA vi se baga pe sub piele, pentru ca parlamentarii dvs. sa inghita pe nemestecate Plx 199/2020 care desfiinteaza practic toate drepturile rezervistilor, promitandu-le praful de pe toba din 2025 incolo, sub pretextul ca este un proiect PSD. PSD-ista este doar semnatura d-lui Gabriel Beniamin LES, care a semnat ca primarul, fiind ministrul Apararii, mizeriile concepute impotriva noastra de Directiile Generale Juridica si Financiara ale M.Ap.N. Motiv pentru care SCMD l-a dat in judecata pe ministrul LES ca si pe ministrii FIFOR, MOTOC si Olguta VASILESCU.

Cu o impotrivire acerba din partea M.Ap.N., batalia se duce astazi impotriva amendamentelor care transforma Plx 199 (dupa conceptia d-lui Toni GREBLA) in Legea 223/2015, asa cum a fost promulgata. Aceste amendamente au fost initiate de 2 senatori PSD si 6 deputati, dintre care 4 PSD, in legislatura trecuta.

Va transmit asadar rugamintea, pentru a nu mai cadea in capcana si a evita distrugerea noastra cu mana PSD, cu grave consecinte pentru dvs. la viitoarele alegeri, sa solicitati conducerii PSD sa nu se angajeze in nici o aventura, avand ca obiectiv legislatia militara, fara o discutie serioasa cu reprezentantii singurului sindicat al rezervistilor – SCMD. Facem precizarea ca, de 3 ani de zile, strategia noastra prevede negocierea nu cu partide, ci cu oameni cerebrali din Parlament si, in general, din politica, indiferent de culoare, in masura sa ne sprijine in apararea drepturilor rezervistilor dar si ale cadrelor in activitate din toate structurile. Politic, suntem angajati doar in apararea drepturilor nationale, a dreptului Romaniei la existenta unitara si suverana, care, fara Armata, Politie si Servicii puternice ar fi imposibila si suntem impotriva tuturor tradatorilor care, din inconstienta, servilism ori interese proprii vor sa cedeze strainilor ultimele mijloace de subzistenta ale Romaniei si sa-i distruga integral capacitatea de aparare. Pentru ca, dupa instrainarea ultimelor active ale statului, ”privatizarea spitalelor” si desfiintarea noastra, a Rezervei, prin noul proiect legislativ, aflat neconstitutional (in ceea ce ne priveste) si in secret, la Ministerul Muncii, urmeaza ”externalizarea Apararii” si ... ”Adio, Romania!”.

Honor et patria! Vae victis!

Presedintele SCMD

Col. (r) dr. Mircea DOGARU