miercuri, 5 mai 2021

Unde ne sunt generalii?

 

 UNDE NE SUNT GENERALII?

Stiri surprinzatoare, venite din Franta, ne-au bulversat intreaga media .... si anume ca rezervistii francezi, in fapt militarii in retragere, sunt in linia intai a protestelor impotriva guvernului globalist, care dezonoreaza Franta. La noi, SCMD face acelasi lucru din 7 octombrie 2011, de cand a inventat, in Piata Eroilor, sistemul de aliante numit CNSC, militarii si politistii romani justificandu-si, astfel, Juramantul depus fata de Patrie si popor, de a-i apara in fata oricui. A fost ziua in care, adus din spital, dupa o grea operatie pe cord, generalul Mihail POPESCU, Dumnezeu sa-l odihneasca, ajutat sa urce pe tribuna, a raspuns intrebarii de mai sus: „Va intrebati unde sunt generalii? Aici sunt adevaratii generali! Sunt generalul (r) Mihail POPESCU,  fost sef al SMG si membru al Comitetului NATO. Sunt mandru ca sunt soldat al Sindicatului!

Unul dintre aliatii nostri din CNSC, domnul Maxim Rodrigo Gabriel, a avut, saptamana trecuta, ideea de a prelua materiale de-ale noastre, inlocuind termenii de „militar” si „rezervist” cu „ceferist” si, respectiv, „pensionar ceferist”. S-au potrivit manusa! Dovada ca, ceea ce ni se intampla noua, adica bataia de joc la adresa vietii si demnitatii noastre, se intampla in toate ministerele si cu toate categoriile socio-profesionale.

Gasind ideea interesanta, va rugam sa procedati la fel cu recenta scrisoare a generalului de corp de armata francez, in retragere, Christian Piquemal, fost comandant al Legiunii Straine, catre generalul Lecointre, actualul sef al Statului Major al Armatelor, sluga a guvernului globalist. Inlocuiti peste tot, etnonimul „francez”, cu „român” si numele generalului Lecointre cu cel al fostului sef al SMA, actualmente ministru al Apararii, dl. „Ciuca al nostru”. Textul se incadreaza perfect si in realitatea de la Bucuresti!

Mai dificil, insa, este sa gasim, astazi, un corespondent pentru generalul Piquemal. Pentru ca avem sute, daca nu mii de generali in rezerva si in retragere, cat toate armatele statelor membre NATO la un loc! Toti foarte valorosi si foarte activi cand e vorba sa lupte pentru interese. Dumnezeu stie ale cui! Va punem la dispozitie, si noi, textul, cu precizarea ca, pentru cei mai naivi dintre dvs., s-ar incadra profilului domnii generali in retragere din ”structurile asociative”, care il pot convinge pe dl. Ciuca sa ne redea, pana prin 2256, prin initiativa legislativa, toate drepturile abuziv si in mod scelerat rapite noua, din 2009 incoace.

Asadar, cititi cele ce urmeaza si ganditi-va ce ne lipseste!

 

Honor et Patria! Vae Victis!

 

Presedintele SCMD,

         Col.(r)dr. Mircea DOGARU

 

P.S. Dar nu uitati ca Grecia, mai aproape de noi decat Franta, a fost salvata de „Regimul coloneilor”!

 

 

 

 „Vineri 30 aprilie 2021

 

Domnule General,

 

Sunteţi şeful Statului Major al Armatelor şi, în această calitate, prima dumneavoastră datorie este să-i apăraţi şi să-i susţineţi pe militarii activi sau în retragere.

În mod evident, dumneavoastră preferaţi vânătoarea de vrăjitoare.

Prin disciplina dumneavoastră intelectuala nesmintit servilă, prin carierirsmul dumneavoastră consternant, prin supunerea dumneavoastră lamentabilă la puterea politică, dumneavoastră faceţi contrariul şi sunteţi gata, prin complezenţă şi josnicie, să tăiaţi capetele egalilor şi seniorilor dumneavoastră. Jalnic !

Ştiţi bine, datoria oricărui şef demn de acest nume este aceea de a-şi apăra subordonaţii, fraţii de arme, veteranii în loc să-i livreze pradă vindictei unei puteri politice hăituite.

Vă temeţi, fără îndoială, să nu fiţi rău văzut de ministreasa Armatei, pe care o slujiţi cu un zel fără egal şi un comportament de preş ! […]

Domnule General, nu vă obosiţi, nu pierdeţi vremea scriindu-mi, nici n-o să deschid maculatura dumneavoastră. Cel care mânjeşte armata sunteţi dumneavoastră şi numai dumneavoastră, să nu vă înşelaţi ! Francezii, care ştiu asta, şi-au ales tabăra şi nu greşesc.

Da, prefer să fiu în locul meu decât în al dumneavoastră. Trebuie să ştiţi, părerea şi judecata egalilor şi subordonaţilor dumneavoastră nu vă flatează, şi ăsta e un eufemism ! Eu pot să mă privesc în oglindă, mă tem că dumneavoastră nu puteţi.

Dumneavoastră preferaţi „să tăiaţi capete”, să vă sancţionaţi egalii, să vă aplecaţi spinarea şi să serviţi cu un zel neegalat puterea politică. Nu, în ziua în care veţi pleca, nu veţi fi regretat.

Cu supunerea şi înjugarea dumneavoastră la puterea politică, comportamentul dumneavoastră e mai degrabă cel al unui tehnocrat decât al unui militar. Aveţi parte de adevărata dezonoare a unui general.

Cu profundul meu dispreţ,

General de corp de armata (ER) Christian Piquemal”