joi, 31 octombrie 2019

Scrisoare deschisa parlamentarilor


SINDICATUL CADRELOR MILITARE DISPONIBILIZATE
Adresa: Bucuresti, str. Pajurei, nr. 13, Sector 1, cod postal 013152, Of. Postal 26 Cont: BRD, Agentia Carol, RO41BRDE441SV79262374410,
Cod fiscal: 26096263
Adresa e-mail: sindicatulmilitarilor@gmail.com
Nr. 1130. din 31.10.2019
                                                                                                      

SCRISOARE DESCHISA PARLAMENTARILOR ROMANI, INDIFERENT DE CULOARE POLITICA

SUBIECT:
MIZERIA LEGISLATIVA INITIATA DE SENATORUL GABRIEL BENIAMIN LES, MINISTRUL PENTICOSTAL AL APARARII

Doamnelor si domnilor deputati / senatori,
De 10 ani, va loviti de rezervisti in strada, Parlament, in tribunale, in media si nu intelegeti de ce. Pentru ca de 10 ani se desfasoara un razboi imagologic si psihologic, fara precedent in istoria popoarelor, impotriva componentelor sistemului national de aparare, vizand, prin distrugerea acestora, destructurarea statala.
De 10 ani,va acuzam pe dvs, indiferent de culoarea politica a guvernelor care vin la putere, pentru ignoranta de a vota si a semna “ca primarul” masuri ale tradarii nationale pe care nu le intelegeti. Noi stim ca cei care profita de ignoranta dvs. in domeniu au ca unelte tradatorii sau robotii din propriul nostru sistem, cei educati candva, pe principiile servilismului politic si ale celor “3 R” ai lui Ceausescu. Va rugam sa intelegeti, odata pentru totdeauna, ca noi, rezevistii, NU AM AVUT CONTRACTE DE MUNCA PENTRU 8 ORE PE ZI (CU PLATA ADAUGATA A ORELOR SUPLIMENTARE), CI CONTRACTE DE ACTIVITATE, LA ORDIN, PENTRU 24/24 ORE, FIIND SINGURA CATEGORIE SOCIO-PROFESIONALA ALE CAREI OBLIGATII CONTINUA SI DUPA TRECEREA IN REZERVA. Iar neexecutarea ordinului ne asigura, pe timp de pace, darea afara din sistem, pierderea tuturor drepturilor si, eventual, detentia. In timp de razboi – glontul! Potrivit Constitutiei (Art.42, al.2), activitatea noastra nu se poate incadra decat, eventual, la categoria MUNCA FORTATA, fapt interzis. Cu alte cuvinte, am avut alt regim de viata si activitate decat civilii, alt sistem de salarizare, alt sistem de retribuire/pensie in rezerva.
Pe cale de consecinta, orice tentativa legislativa de tip egalitarist, doar la drepturi nu si la indatoriri, poate fi privita, ori ca habarnavism politic, ori ca asumare, intr-o democratie de tip european, a ideilor bolsevismului de tip stahanovist.
Declansata in 2009 (Legea 329/2009), ofensiva impotriva noastra,  soldata cu o mortalitate de 500-600 de rezervisti/lunar, s-a inscris si se inscrie intr-un plan extern al Comunismului Mondial numit, astazi, Globalism, de destructurare a statelor existente, potrivit principiului lui Leopold-Kohr: Tot ce este mic este minunat.” Adica fictiuni statale exploatate de capitalul transnational!
Cu greu, dupa ce am contestat Legile 329/2009, 119/2010, 263/2010 (nevotata real in Parlament), OUG1/2011 etc., care au condus la legalizarea discriminarii intre noi, pe de o parte, intre noi si civili, pe de alta, am obtinut Legea reparatorie 223/2015, votata in cvasiunanimitate de inaintasii dvs si promulgata de presedinte, care ne reda demnitatea, prin recunoasterea statutului de rezervist si a drepturilor conexe, in conformitate cu prevederile legislatiei din statele membre UE si NATO si ale tratatelor de aderare. Legea 223/2015 nu a fost, insa, niciodata, aplicata, fiind anulata prin OUG57/2015, OUG 59/2017 si urmatoarele.
Identificand vinovatii, SCMD a atacat in Justitie, Ministerul Apararii Nationale prin directiile General Juridica si Financiara, in solidar cu ministrii semnatari si Ministerul Muncii in solidar cu initiatoarea noii ofensive impotriva noastra, Lia Olguta Vasilescu.
In paralel, ne-am adresat dvs. si va multumim pentru ca, in mare majoritatea, ati inteles ca pensiile militare de stat nu sunt pensii speciale, ca nu se platesc de Casa Nationala de Pensii, ci din fondurile ministerelor noastre, care produc, inca, pe langa banii de la buget, sume importante in valuta, din contractele pe armament, munitii, materiale si servicii, chiar daca industria noastra de armament a pierdut, in ultimii 30 de ani, 231.000 de specialisti.
Ne-am adresat dvs. si multi dintre dvs. ati inteles ca singura posibilitate de curmare a nemultumirilor rezervistilor si revenire la normalitate este asumarea de catre dvs. a amendamentelor solicitate de SCMD la forma consolidata a Legii 223/2015, vizand revenirea la lege, la forma promulgata.
Va transmitem, din nou, alaturat, lista amendamentelor solicitate, spre asumare ca initiativa legislativa, cu rugamintea de a respinge Proiectul Les, care, sub aparenta rezolvarii situatiei, mai taie din baza de calcul a pensiilor militare, care sunt, deja, diminuate si inghetate pe viata, conform intitiativei, public recunoscute, in ultimele zile, a doamnei Lia Oguta Vasilescu, astazi reintoarsa, pe cai mari, in politica. Si care raspunde doar opiniei doamnei Lagarde, ca “traim prea mult“, deoarece, pana la aplicarea finala a acesteia, la 31 decembrie 2024, vor mai fi disparut dintre noi circa 37.800 de rezervisti,
Va mai transmitem, totodata rugamintea, de a anula si prevederile OUG 95/2014, care introduce discriminarea intre revolutionari si-i exclude cu totul pe militari din Legea Recunostintei. Adica, pe cei fara al caror sacrificiu, dvs. nu ati fi astazi, ceea ce sunteti!
In speranta ca veti da curs demersului nostru, asa cum multi dintre dvs. v-ati angajat, deja, ne angajam sa dam si noi curs, in teritoriu, demersurilor dvs., electorale.

Col.(r) dr. Mircea DOGARU,


Presedintele SCMD
        












marți, 29 octombrie 2019

Multumiri participantilor la mitingul SCMD din 25 Octombrie


Mitingul din 25 Octombrie 2019
Multumiri

Comitetul Director al SCMD aduce, pe aceasta cale, multumiri tuturor celor care au avut inteligenta si curajul sa participe la mitingul din 25 Octombrie 2019, din Piata Victoriei: membri SCMD din Capitala si, indeosebi, din toate colturile tarii, rezervisti din diferite asociatii ale militarilor in rezerva si in retragere, sindicalisti din Politie si Justitie, CFR-isti, profesori, diplomati, lucratori din Sanatate, magistrati si revolutionari.
S-a solicitat si PSD ceea ce SCMD a solicitat, pana acum, celorlalte partide parlamentare:
·        Amendarea OUG 95/2014 si asumarea ca initiativa parlamentara a amendamentelor care curata Legea 223/2015 de prevederile discriminatorii si neconstitutionale introduse prin OUG 57/2015, OUG 59/2017 si OUG 114/2018. SCMD respinge pomenile aruncate, cu titlul de promisiune, de diversi reprezentanti politici ai MApN si slugile lor, solicitand repunerea in drepturi, conform legii promulgate, a rezervistilor.
·        S-a cerut, totodata, ca Guvernul, inca in functie, sa dea avizul pentru supunerea la vot a initiativei legislative, indiferent de ce culoare politica vor fi parlamentarii care isi vor asuma aceasta initiativa;
Detractorilor actiunii, celor care au preferat sa faca sluj in fata mainii care tine biciul, imbulzindu-se la fasole cu carnati, presedintele SCMD le transmite ca fara determinarea istoricului militar Mircea DOGARU, pe atunci maior si vicepresedinte al Comisiei Romane de Istorie Militara, ziua de 25 Octombrie n-ar mai fi fost, din 1991, Ziua Armatei. Datorita slugarniciei celor care ieri, ca si astazi, au inteles sa apere onoarea si demnitatea militara in genunchi!
Pentru prima data, transmitem multumiri deosebite cadrelor in activitate din Politie si Jandarmerie care au actionat in solidar cu noi!

Honor et Patria! Vae Victis!

p. Comitetul Director al SCMD,
                  Col.(r)dr. Mircea DOGARU, presedinte                                 

joi, 24 octombrie 2019

Apel catre participantii la miting


IN ATENTIA PARTICIPANTILOR LA MITINGUL SCMD/CNSC
25 OCTOMBRIE 2019, ORELE 11.00-14.00
PIATA VICTORIEI
BUCURESTI


Stimati camarazi,
La aceasta ora, SCMD ARE TOATE APROBARILE PENTRU MITINGUL DE MAINE, 25 Octombrie.
Intre 10.00 -11.00, ne adunam in Piata Victoriei.
La 11.00 incepe mitingul.
La 12.30, delegatia noastra, din care fac parte persoane care au negociat, deja, direct, cu presedintele PSD, va fi primita la Guvern.
Textul, predat de noi, inseamna, din punct de vedere juridic, intoarcerea la textul initial al Legii 223/2015, asa cum a fost promulgat. Vom preda si solicitari ale partenerilor din CNSC, formulate identic.
Ne-am angajat, prin Protocol, sa nu huiduim candidatii la presedintie si partidele care-i sustin. Oricum, nu merita! REPETAM: “NU MANIFESTAM IMPOTRIVA CUIVA, CI PENTRU CEVA - PENTRU DREPTATE SOCIALA SI NATIONALA!”.
Prin urmare, va rugam respectuos ca, daca mai primiti telefoane sau mesaje ca mitingul nu se mai tine, sa procedati cu cei care va dezinformeaza, dupa cum merita!

Va asteptam pe toti, maine, 25 Octombrie, pana la ora 11.00, in Piata Victoriei!

Honor et Patria! Vae Victis!

         Presedintele SCMD,
         Col.(r)dr. Mircea DOGARU

miercuri, 23 octombrie 2019

Scrisoare deschisa catre Viorica Dancila


SINDICATUL CADRELOR MILITARE DISPONIBILIZATE
Adresa: Bucuresti, str. Pajurei, nr. 13, Sector 1, cod postal 013152, Of. Postal 26
Cont: BRD, Agentia Carol, RO41BRDE441SV79262374410,
Cod fiscal: 26096263
Adresa e-mail: sindicatulmilitarilor@gmail.com
Nr. 1091. din 23.10.2019
                                                                                                      


In atentia

Doamnei Viorica DANCILA
Presedintele PSD si, inca, Premier
-Scrisoare deschisa -


Doamna Presedinte,

Se implinesc, in curand, 30 de ani, de cand o natiune intreaga striga in extaz pe strazi….. “Armata e cu noi!”. Si tot 30 de ani, de cand s-a declansat impotriva structurilor militare, ultim bastion al existentei statale si a muncitorilor care au crezut ca fac o revolutie, o ofensiva fara precedent, vizand in fapt destructurarea statala, obiectiv pentru care se lucreaza intens sa fie atins in lunile martie – mai 2020. Un stat cu guvern fictiv, cu parlament fictiv, fara militari, este o prada sigura!

Am fost trecuti in rezerva, din intregul sistem cu sutele de mii, pentru ca eram prea bine pregatiti, pentru ca intelegeam ce ni se intampla si eram educati, in spirit patriotic, pentru aparare cu pretul sangelui. Dupa promisiunile initiale, am fost supusi, in ultimii 10 ani, fiind considerati, deja, prea batrani, prea bolnavi si prea disciplinati, unei ofensive imagologice si psihologice fara precedent, aruncati fiind ca prada creierelor spalate, pe principiul “caprei”, ordinul extern fiind acela de a parasi pe “cale naturala, sistemul”. O politica a genocidului ne-a lipsit, dupa 2009, de toate drepturile fundamentale ale omului. Contractele noastre, indeplinite de noi, au fost incalcate brutal, iar noi aruncati ca inutili in bratele mizeriei si urii. Ca toti ceilalti care strigau, alaturi de noi, “Libertate!”, permitandu-va, prin jertfa noastra comuna, sa ajungeti ceea ce sunteti! Rezervistii au murit pe capete, cate 500-600 pe luna, inclusiv prin sinucideri spectaculare.

Am solicitat sprijin in 2011, PSD, PNL si PC, sprijin care ni s-a promis pentru 9 noiembrie 2012. L-am primit teoretic, abia in iunie 2015, dupa 2 ani de manifestatii impotriva partidelor mentionate, prin votarea in cvasiunanimitate de Parlament si promulgarea de catre presedintele Iohannis a Legii reparatorii 223/2015. Teoretic, pentru ca legea a fost distrusa, nu de Guvernul Ciolos, ci de anticamarazii nostri din directiile Financiara si Juridica ale MApN care i-au strecurat o intreaga OUG in 30 de articole, ca Art.40 al OUG 57/2015.

Am apelat din nou la sprijinul parlamentar al PSD, PNL (deja in opozitie) si PC devenit ALDE. Ni s-a promis dreptate si ne-am trezit cu OUG-urile 59/2017 si 114/2019 care au distrus ce a mai ramas din legea noastra reparatorie, la initiativele membrilor PSD Lia Olguta Vasilescu si Orlando Teodorovici, asumate de ministrii PSD, Mihai FIFOR si Gabriel Beniamin LES. Mai mult, prin ticaloasa OUG 95/2014, care a introdus inechitatea intre revolutionari, noi, militarii, am fost cu totul scosi din Legea Recunostintei si supusi oprobiului public. Iar aceasta este tot opera unui guvern PSD!

Am hotarat, drept urmare, in ziua in care SCMD a implinit 10 ani de existenta (19 august 2019), sa organizam un miting de protest in Piata Victoriei, de Ziua Armatei, 25 Octombrie a.c. “INDIFERENT CE GUVERN VA AVEA ROMANIA LA ACEA DATA. DACA VA AVEA!”. SCMD i-a chemat pe toti aliatii, rezervisti si civili din cadrul CNSC, nemultumiti de minicunile si disctriminarile existente in Legea salarizarii unitare si legislatia la pensii. Vom vorbi, asadar, in numele a mai mult de 1.500.000 de voturi, cat reprezinta militarii si politistii in activitate, in rezerva si in retragere, cu familiile lor (minus, fireste, cozile noastre de topor, ahtiate dupa tinichele, grade inutile si false onoruri).

Va vom prezenta solutia practica de revenire la textul promulgat al Legii reparatorii nr.223/2015, cu rugamintea de a va asuma, ca lider PSD, inscrierea ca initiativa legislativa in Parlament, iar, ca inca Premier, de a da avizul guvernului in regim de urgenta. Cu mentiunea ca textul in cauza a fost prezentat si este acceptat, nu numai de foarte multi parlamentari PSD, dar si de lideri ai PNL, USR, Pro Romania si PMP.

Va vom prezenta, de asemenea, si revendicarile pe care le vor depune reprezentantii structurilor sindicale socio-profesionale aliate. Am convenit cu Secretariatul General al Guvernului, ca o delegatie a manifestantilor sa va inmaneze documentul in cadrul mitingului, vineri, la orele 12.30.

Sperand intr-un raspuns pozitiv, urmat de o actiune concreta,

Am onoarea sa va salut,


Col.(r) dr. Mircea DOGARU,

Presedintele SCMD
        

marți, 22 octombrie 2019


MITING S.C.M.D – 25 OCTOMBRIE 2019
PRECIZARI PENTRU PARTICIPANTII DIN TARA
Stimati camarazi,
In baza negocierilor cu comisiile Primariei Capitalei va solicitam, ca pana joi 24 octombrie orele 10.00, sa transmiteti la Secretariatul General pe adresa de e-mail: evidenta.scmd@gmail.com, numerele de inmatriculare ale autocarelor/microbuzelor inchiriate. De asemenea, luati masuri ca fiecare dintre acestea sa aiba afisat pe parbriz inscrisul: „Miting SCMD, judetul ..........”.
Alte precizari vor urma miercuri si joi (23-24 octombrie a.c.)
Secretariatul General al S.C.M.D.
Col. (r) Adrian STEFAN

vineri, 18 octombrie 2019

Apel catre membrii SCMD/CNSC



Apel catre membrii SCMD/CNSC si alti aliati, indeosebi din Bucuresti si Ilfov
MITINGUL DIN 25 OCTOMBRIE 2019
Doamnelor si domnilor,
 Va asteptam in formatie completa, vineri, 25 Octombrie a.c., in Piata Victoriei!
Este un miting organizat de SCMD cu sprijinul CNSC. SCMD cuprinde rezervisti din MApN, MAI, SRI, SIE, STS, SPP etc., actionand implicit si in interesul cadrelor active, militari si politisti din Sistemul unitar de Aparare, Ordine Publica si Securitate Nationala.
Nu este un miting impotriva cuiva, ci un miting pentru ceva. Pentru dreptate sociala si nationala. Pentru ca, dupa 30 de ani, guvernantii sa inteleaga, in sfarsit, ca nu sunt dumnezei nascuti in purpura, ci oameni dintre noi, promovati de noi prin vot, in slujba noastra, pentru asigurarea constitutionala a unui nivel de trai decent pentru toti cetatenii Romaniei. Mandatul lor inseamna locuri de munca, investitii in infrastructura, salarii si pensii decente, invatamant profesionist, acces la sanatate si cultura de nivel si pretentii europene etc.
SCMD i-a chemat si ii cheama pe toti cei nedreptatiti de Legea salarizarii unitare si de legislatia la pensii. Vor domnii guvernanti economii?
·        Sa taie subsidiile inutile acordate partidelor, pentru ca politicienii lupta din “altruism” (?!!!) pentru binele nostru;
·        Sa taie subsidiile acordate ONG-urilor cu functii sinecura pentru slugile politicului;
·        Sa nu mai iasa din criza, exclusiv, pe seama salariatilor si pensionarilor, ci prin impunere la taxare si impozitare a marilor companii straine, la fel cum se intampla la Paris, Londra, Berlin sau Bruxelles;
·        Sa nu mai investeasca, exclusiv, in proiecte si spectacole, ci in actiuni concrete etc.
Solutiile juridice pentru reglementarea situatiei tuturor rezervistilor vor fi prezentate guvernului in functie, pentru a fi sustinute in Parlament, vineri, 25 Octombrie a.c. Delegatia va inmana si solicitarile argumentate juridic ale aliatilor nostri, profesori, CFR-isti, lucratori in sanatate, mineri, revolutionari, pensionari civili, piloti, grefieri etc.
Luptam si pentru dreptate nationala in baza juramantului care ne-a guvernat si ne guverneaza viata! Solicitam guverne stabile si responsabile, presedinti patrioti si responsabili, ministri si parlamentari profesionisti si responsabili! Si, pentru ca nimeni nu este ma presus de lege, solicitam magistrati responsabili si raspunzatori in fata legii! Iar ca militari pe viata, avertizam toti jucatorii externi pe piata jefuirii sistematice si destabilizarii Romaniei ca ne vom impotrivi proiectelor lor prevazute pentru lunile martie, aprilie, mai 2020!
Asa sa ne ajute Dumnezeu!
Lasati, asadar, deoparte orice frustrare, orice ambitie personala, “orice parere de mana a doua” (M. Kogalniceanu), ca sa “ne tinem hotariti si uniti sub marele si nobilul steag” al dreptatii sociale si unitatii nationale, vineri, 25 Octombrie, in Piata - simbol al Victoriei!
Honor et Patria! Vae Victis!
Presedintele SCMD,
                  Col.(r)dr. Mircea DOGARU

vineri, 11 octombrie 2019

APEL CATRE REZERVISTI



APEL CATRE REZERVISTI
MITINGUL DIN 25 OCTOMBRIE

Stimati camarazi,
Pana in seara zilei de 09 octombrie a.c., ati fost intoxicati de diversi “binevoitori” cu misiune, ca nu mai tinem mitingul, ca nu se stie cine ne-a promis marea cu sarea si mariri de pensii din ianuarie. De parca n-am avea o experienta de 10 ani, noi, cei de la SCMD, sa stim cat valoreaza promisiunile politicienilor, inclusiv cele asumate in scris. Anterior, ati fost pacaliti de diversi naivi cu grade mari, care au pupat mana care ne loveste, anuntandu-ne ca va curge lapte si miere, ca au batut ei palma ba cu Fifor, ba cu Les! Si ati uitat ca de 10 ani SCMD va prezice cu exactitate viitorul si lupta in mod concret pentru drepturile tuturor, nu pentru automultumirea unora, care simt doar nevoia sa fie bagati in seama!
Spre argumentarea celor de mai sus, va reamintim ca CNR al SCMD a decis iesirea noastra in strada pe 25 Octombrie a.c., prin vot in unanimitate, inca din data de 18 august (cu ocazia implinirii a 10 ani de existenta) si ca am depus solicitarile catre Primarie, pe 9 septembrie a.c. Mai mult, in toate comunicatele SCMD am anuntat ca vom iesi in strada de Ziua Armatei, in uniforma sau cu elemente de uniforma, cine doreste, “indiferent ce guvern va avea Romania la acea data. Daca va avea!” Cine a gandit in perspectiva? Daca sunteti interesati, va vom explica alta data ce ni se intampla, “pas cu pas” sau “pas cu sas”, de la intrarea noastra ca popor si ca Tara pe drumul Golgotei, din momentul in care doamna Dancila a refuzat sugestia de a nu candida la prezidentiale si de a accepta ca mai multe partide sa aiba un candidat unic, din Societatea Civila si pana in martie – mai anul viitor, cand se va dezlantui Iadul in centrul Tarii. Cat despre domnii Fifor si Les, care si-au asumat prin semnatura ca primarul, toate ticalosiile comise impotriva noastra de directiile Financiara si General Juridica ale MApN, SCMD i-a dat in judecata in urma cu doi ani si speram sa castigam astazi, cand nu mai reprezinta nimic. La fel pe LOV care a dezlantuit, in ianuarie 2017, campania ticaloasa impotriva “pensiilor nesimtite ale militarilor” si care, astazi, da din colt in colt. Naivilor care incearca s-o disculpe, le reamintim declaratiile doamnei, din ziua de 17 mai 2017, la orele 12.00 cand, in conferinta de presa a anuntat ca a desfiintat, prin Art.40 al Legii sistemului unitar de salarizare, problema pensiilor speciale “ale militarilor”. In urma desantului conducerii SCMD, executat la orele 13.00, la conducerea Camerei Deputatilor, la orele 14.00, aceeasi duduie a iesit plina de furie, in fata presei, declarand: “La cererea conducerii de partid, am eliminat Art.40 din Proiectul legii. Dar, vor vedea domnii colonei, in toamna!” Si am vazut OUG 59/2017, a marii tradari nationale, care a dus la eliminarea din Sistemul de Aparare a peste 20.000 de cadre si ne-a inghetat pensiile pe viata!
Incepand de ieri, 10 Octombrie, aceleasi voci, extern si bine directionate sau doar manipulate pe fudulia prostului si pe ambitia imposturii, va demobilizeaza cu intrebarea: “Impotriva cui mai iesim noi, in strada, pe 25 Octombrie?”.
Stimati camarazi,
 SCMD nu a iesit niciodata, in strada, IMPOTRIVA cuiva! Am iesit intotdeauna si iesim si acum PENTRU ceva! Pentru drepturile legitime, nu numai ale noastre, ale rezervistilor, ci si ale tuturor categoriilor socio-profesionale, militari si civili, pentru ca am jurat, pe Tricolor, sa aparam toti cetatenii acestei Tari. Drepturi cuvenite intr-un stat democratic, la munca, salarii si pensii decente, sanatate, cultura etc. Si, mai presus de toate, am jurat si suntem obligati sa aparam dreptul poporului roman la existenta nationala si statala, drept la care atenteaza diverse oficine straine care, dupa ce ne-au furat totul, ne vand astazi la bucata, ca sclavi pe piata muncii sau a viciilor sexuale, cu sprijinul a tot felul de agenti de influenta pe care incearca sa ni-i impuna de 30 de ani ca presedinti, premieri sau ministri. Si, mai ales pentru ca, vizandu-se de 30 de ani desfiintarea Romaniei ca stat national – unitar, destructurarea armatei, politiei, serviciilor de informatii si contrainformatii, este un obiectiv prioritar, atins printr-o ofensiva mediatica, imagologica si psihologica, fara precedent, impotriva noastra. Suntem mintiti, manipulati, batjocoriti, umiliti, aruncati ca prada oprobiului public, doar, doar vom parasi, “pe cale naturala, sistemul”! Iar tradarea merge pana la desfiintarea, in aceste zile, a gruparilor mobile de jandarmi, adica a ultimilor 28.000 de militari specializati in lupta impotriva gherilelor urbane. Fara militari, fara guvern, fara parlament, cine va reactiona cand vor pocni grenadele la Odorhei? Iohannis?
In concluzie, vom iesi pe 25 Octombrie, in Piata Victoriei, PREVENTIV, asa cum am prevazut inca de la 18 august, pentru a atrage atentia guvernantilor, indiferent cine vor fi acestia, sa nu mai indrazneasca sa execute orbeste sau cu exces de zel “sugestiile” externe, in ceea ce ne priveste pe noi, romanii. Militarii si politistii Tarii nu mai tolereaza! Vom inmana guvernului lista noastra de solutii, deja cunoscuta si negociata la varf, cu reprezentantii partidelor parlamentare, dar si revendicarile aliatilor nostri civili (salariati, pensionari, revolutionari etc.), pentru ca ii vom chema in sprijin pe toti cei nemultumiti de Legea salarizarii si legislatia la pensii.
Daca Piata Victoriei va fi plina pe 25 Octombrie, incepand cu orele 10.00 - 10.30 (MITINGUL INCEPE LA ORELE 11.00), mesajul nostru va trece de slugile autohtone, fiind receptionat si de calaii externi!
Va astepta, asadar, pentru a dovedi ca suntem elita vointei nationale, pe 25 Octombrie, in Piata Victoriei!

Honor et Patria! Vae Victis!

Presedintele SCMD,
         Col.(r) dr. Mircea DOGARU







miercuri, 9 octombrie 2019

ATENTIONARE



MITING 25 OCTOMBRIE 2019
-        In atentia tuturor celor interesati, militari si civili –

Mitingul din 25 Octombrie 2019 a fost votat, in unanimitate de Consiliul National al Reprezentantilor, organ suprem de conducere al SCMD. Nu poate fi contramandat nici de presedintele SCMD, nici de BOC, nici de CD al SCMD, nici de primarul general al Capitalei, nici de presedintele Romaniei. Drept care, ii rugam pe lingaii stapanilor, pe cei care saruta mana care tine biciul, sa se abtina de la dezinformari pe Whats’Up, Instagram , Facebook sau alte cai de comunicare online.
Este obligatoriu sa fim in strada pe 25 Octombrie, pentru ca de partea noastra ”e dreptul si dreptatea, cu noi e cauza cea buna, cu noi e Dumnezeu! (Mihai Viteazul, la Selimbar).
Adversarii nostri si ai Romaniei trebuie sa inteleaga ca mai exista forte in Tara pentru care ramane valabila deviza SCMD: “Mai bine un sfarsit cu groaza, decat o groaza fara de sfarsit!”

Honor et Patria! Vae Victis!
Presedintele SCMD,
         Col.(r) dr. Mircea DOGARU
                                               SUCEAVA, 09 0ctombrie 2019, orele 22.15

marți, 8 octombrie 2019

Aspecte financiare - miting 25.10.2019



Aspecte financiare ale mitingului din 25 Octombrie
-         In atentia dlor. vicepresedinti CD teritoriali si a presedintilor de filiale –

BOC, intrunit ieri, 07 octombrie, a stabilit ca din contul central al SCMD sa se achite costul inchirierii tribunei, sonorizarii si 50% din costul inchirierii autocarelor si autobuzelor de catre filialele din teritoriu.
Avansul de 50% va fi dat din cota filialelor si cota pentru deplasare a vicepresedintilor.
In acest scop, transmitem rugamintea de a contacta contabilul sef, pentru primirea cotelor de 40% restante, acolo unde este cazul. De asemenea, va transmitem rugamintea ca autocarele si microbuzele sa fie ocupate la capacitate maxima, in care scop se pot asocia filiale apropiate sau pot fi primiti membri ai altor asociatii care ne sprijina si vor sa participe la miting.
Reamintim tuturor ca este o propunere votata in unanimitate in cadrul CNR 2019 si ca politicul este impresionat doar de numarul eventualilor votanti!
In mod deosebit, atentionam pe cei peste 1200 de membri SCMD din Bucuresti, ca este obligatorie participarea!
Asteptam comunicarile cu numarul de participanti, intrucat saptamana viitoare vom negocia, la Primaria Generala a Capitalei, arondarea intregii Piete Victoria.

Honor et Patria! Vae Victis!

Presedintele SCMD,
         Col.(r)dr. Mircea DOGARU

luni, 7 octombrie 2019

Informare


MITING 25 OCTOMBRIE 2019
-       In atentia presedintilor filialelor SCMD si ai structurilor asociate, militare si civile, din Capitala si din Tara –


Doamnelor si domnilor,

Va reamintim prin prezenta ca mitingul, initiat de SCMD si aliati, impotriva disfunctiilor si nedreptatilor produse de Legea Salarizarii Unitare si legislatia la pensii, se va desfasura pe 25 Octombrie, intre orele 11.00-18.00, in Piata Victoriei.

Pentru negocierile cu PGC si nu numai, va retransmitem rugamintea de a ne informa, pana la data de 15 octombrie, asupra numarului de persoane, membri SCMD sau aliati, care vor participa! Ne adresam, indeosebi, rezervistilor din Bucuresti, cu atentionarea ca, in viziunea politicienilor, un numar impresionant de participanti inseamna un numar semnificativ de voturi.

Honor et Patria! Vae Victis!

Presedintele SCMD,
Col.(r) dr. Mircea DOGARU

vineri, 4 octombrie 2019

APEL


APEL
-         Catre toti sindicalistii din MAI si Justitie. Lideri sau simpli membri! -
SUBIECT
MITING, 25 0CT0MBRIE 2019, PIATA VICTORIEI

Camarazi,
De peste doua decenii, aveti un deficit de personal care va face munca imposibila. Deficit care se acutizeaza de la guvernare la guvernare si de la OUG la OUG, fiind dublat, aproape, de OUG 59/2017. Sunteti folositi la astuparea “gaurilor”, nu pe profil, ceea ce duce la deprofesionalizarea dvs. si la permanentizarea esecului constant in munca. Iata un prim motiv sa iesiti in strada, pe 25 Octombrie, alaturi de noi! Noi, cei care v-am sprijinit la fiecare manifestatie organizata de dvs!
Daca folosim sintagma “personal calificat”, deficitul dvs. de personal este catastrofal! Profesionistii au fost obligati, prin campanii de zvonuri, discriminare la locul de munca si OUG-uri, sa ia in considerare parasirea Sistemului si, scarbiti, majoritatea au facut-o. In locul lor v-au fost “implementati” politici penali sau numai sinecuristi fara pregatire, pe post de colegi la inceput, dublu platiti fata de dvs., sefi ulterior, care executa ordine politice, cu impact mediatic inspaimantator asupra dvs. ca profesionisti! A se vedea Cazul Pitesti pentru Justitie si Cazul Caracal pentru Politie. Iata alte motive sa va alaturati noua, pe 25 Octombrie!
Legea salarizarii unitare a provocat grave discriminari intre politisti si militari pe de o parte si civili pe de alta, militarii si politistii, ca si muncitorii si revolutionarii (adica fortele care, manipulate, au iesit in strada in Decembrie 1989, facand posibila “democratia”), fiind rejectati la marginea societatii. In plus, prin OUG 57/2015, OUG 59/2017, OUG114/2019 si actualele tentative de OUG ale ministrului Teodorovici, Legea pensiilor militare de stat a fost total golita de continut, pensiile militare fiind ilegal “calculate“ sau “recalculate”, in dispretul deciziilor obligatorii ale ICCJ si CCR care stabilesc egalitatea de tratament juridic intre noi si magistrati, fiind, practic, inghetate pe viata. Ne-au transformat in cobai, masurile luate impotriva noastra generalizandu-se ulterior asupra pensionarilor civili (ex. anularea alinierii pensiilor cu inflatia, obligatorie in luna ianuarie a fiecarui an). Daca faceti prostia de a iesi la pensie astazi, veti face infarct, vazand diferenta, pe “fluturas”, intre cat ar fi trebuit sa primiti si cat primiti in realitate. Basca, diferentele catastrofale intre noi, cei iesiti inainte, si dvs, pe care le veti simti peste cativa ani, cand va iesi urmatorul lot in rezerva! Iata “N” motive de a iesi alaturi de noi, pe 25 Octombrie, in Piata Victoriei! Nu mai aveti perspective nici in cariera, nici ca rezervisti!
SCMD are in componenta, la ora actuala, aproape 50%, membri din MAI, Justitie si Servicii. Intrebati-i cum se comporta ministrii de resort, sefii serviciilor dvs. de personal, arhive, juridice si financiare, cu ei. Bataie de joc in interior, jigniri, minciuni, supunerea mediatica la oprobiul public in relatia cu societatea! Asta va asteapta! Deci, aveti alte motive pentru a fi alaturi de noi, pe 25 Octombrie!
Pensiile militare fiind inghetate datorita LOV si OUG59/2017, in cativa ani dupa trecerea in rezerva, veti ajunge, datorita inflatiei, cersetorii tarii. Pentru ca, in conceptia slugilor servile ale intereselor straine, care constituie clasa noastra politica, ne apara NATO si inauntru si in afara, iar rezultatul se vede! Au fost distruse aproape toate capacitatile de productie, ni s-a furat tot ceea ce se putea fura, iar astazi suntem vanduti la bucata, ca sclavi pe piata muncii, in timp ce copiii nostri cad prada dezaxatilor sexuali ai Europei si traficantilor de organe. Iar vina este aruncata asupra dvs., mediatic, datorita incompetentei sau complicitatii sinecuristilor politici de toate culorile, care v-au infestat. Sunt suficiente motive sa iesiti in strada pe 25 Octombrie? Daca nu, va mai oferim unul! Cel care ar trebui sa constituie principalul motiv pentru orice cetatean al acestei natii, care a depus un Juramant de credinta pe drapel!
Camarazi,
Armata Tarii a fost distrusa sistematic si programat pana la 1 ianuarie 2007, cand s-a atins apogeul prin suspendarea la pace a obligativitatii stagiului militar. A urmat destructurarea fortelor de ordine interna, desavarsita prin OUG59/2017, cand s-a declansat si destructurarea Serviciilor de Informatii si Contrainformatii ale Tarii. Cum de a fost posibil? Prin politizarea de sus in jos si neconstitutionala a structurilor militare! Prin promovarea, extern programata, in fruntea statului a unor agenti de influenta ai intereselor straine. Dupa Declaratia de la Cluj din Anul Centenarului, privind intemeierea de autonomii teritoriale straine pe teritoriul Romaniei, s-a trecut, in ritm alert, la distrugerea ultimelor forte militare romanesti, pregatite pentru lupta – jandarmii! Acuzati in mod aberant, dupa 10 august 2018, jandarmii traiesc astazi sub amenintarea de a deveni civili si a intari randurile Politiei! Adica ultimii 28.000 de luptatori specializati impotriva gherilelor urbane vor sfarsi ca politsti de proximitate. Si aceasta in conditiile in care, la sfarsitul unui an electroral si la inceputul celui de al doilea, s-ar putea sa nu avem nici Guvern functional, nici Parlament. Prin grija factorilor externi, s-ar putea sa avem, in schimb, in fruntea Tarii, un agent de influenta al BND, al AVO, al MI6 ori FSB. Si stim din experienta avuta cu doi sefi de Executiv reprezentand interesele Serviciilor franceze, la ce ne putem astepta! Daca in martie, aprilie, mai 2020 se vor auzi focuri de arma si explozii de grenade sau cocteiluri Molotov undeva in centrul Tarii, tot ceea ce ni se intampla va deveni relevant ca act de inalta tradare din partea varfurilor noastre politice. Daca nimeni nu-si poate obtine drepturile sociale si siguranta persoanei intr-o Tara intregita, ce drepturi veti avea in 2, 3 ciosvarte de tara? Si acesta este principalul motiv pentru care va trebui sa fiti, nu numai dvs., ci noi toti, in strada, pe 25 Octombrie!
Camarazi,
Fara Guvern, fara majoritate parlamentara clara sau, poate, chiar fara Parlament functional, cu “presedintele care este” ca sa-l citam pe dl. Vanghelie, nu vom obtine, pe 25 Octombrie, decat ceea ce obtinem de obicei – PROMISIUNI ELECTORALE. Or, noi ne-am saturat de promisiuni, vrem fapte palpabile, parlamentar consfintite si pe urma negocieri in perspectiva alegerilor. Atunci, de ce trebuie sa fim toti in strada pe 25 Octombrie? Pentru ca aspirantii nostri politici, indiferent de culoare, sa fie sensibilizati de singurul lucru care ii intereseaza – VOTUL. Sa isi aduca aminte ca impreuna, militari si politisti, activi, in rezerva si in retragere, cu familiile noastre reprezentam 1,5 milioane voturi. Iar, daca ni se vor alatura toti aliatii nostri, adica membrii Consiliului National al Societatii Civile (CNSC), in egala masura nemultumiti de distrugerea economica sistematica a Romaniei, de politicile sociale antinationale si de statutul de sluga a intereselor straine, vor intelege si multiplii stapani externi ca toti la un loc suntem majoritatea, adica TARA! Si, daca-i pune Dracul sa se gandeasca sa ne mai parjoleasca putin, ca in Decembrie ’89, sa se gandeasca de doua ori pentru ca, datorita noua si mijloacelor de comunicare online care le-au scapat de sub control, parjolul s-ar putea extinde si in ograzile lor.
Sa fim, asadar, cu totii, pe 25 Octombrie, in Piata simbol al VICTORIEI!
Am onoarea sa va salut,
In numele Consiliului National al Reprezentantilor SCMD,
Col.(r) dr. Dogaru Mircea,
PRESEDINTE


miercuri, 2 octombrie 2019

Adunarea generala a filialelor SCMD Sector 2




  Miercuri, 09.10.2019, la ora 13.00, la ”Clubul Seniorilor Sectorului 2, Bucuresti”, situat in centrul PARCULUI PLUMBUITA (aflat la intersectia Strazii Doamna Ghica cu Soseaua Colentina si Soseaua Petricani),  se desfasoara Adunarea Generala a filialelor SCMD Sector 2, Bucuresti, cu urmatoarea ordinea de zi:
·         Legea pensiilor militare de stat si contestatii;
·          Informarea generala sindicala, juridica si financiara;
·          Consultanta juridica;
·          Contracararea actiunilor ostile Legii pensiilor militare de stat;
·          „10 ANI DE FUNCTIONARE A SCMD„;
·         Completarea biroului operativ;
·         Discutii, alte propuneri.
   Participanti:
·       membrii filialelor SCMD Sector 2, Bucuresti;
·       membri ai Biroului Operativ Central;
·       membri ai Comitetului Director si Departamentului Juridic, care vor raspunde la intrebari, vor face informari, precizari si instruiri.
   De asemenea, mai sunt invitati sa participe si cei care nu au achitat cotizatia pe perioada anterioara anului 2019, membrii altor filiale din Bucuresti si Ilfov, cei care vor sa se inscrie in sindicat, simpatizanti/sustinatori ori membri ai altor organizatii/asociatii ale rezervistilor. Si membrii altor filiale pot achita cotizatia in programul de secretariat.
  Programul de secretariat se va desfasura in aceeasi zi si in acelasi loc in acre se desfasoara Adunarea generala, incepand cu ora 12.30. 
  Atentionam ca, pentru a avea calitatea de membru de sindicat, trebuie achitata cotizatia!
  Reamintim celor binevoitori, persoane fizice si juridice, ca pot face, in conditiile legii, donatii si sponsorizari organizatiei noastre. De asemenea, se pot face donatii de carte catre SCMD, filialelor sau cluburilor seniorilor de la sectoare, ori bibliotecilor publice si scolilor. 
  Nu aruncati cultura la gunoi!

BIROUL OPERATIV FILIALA


UNITATE SI IZBANDA!