vineri, 30 octombrie 2020

 

S.C.M.D. SI ALEGERILE

-         In atentia tuturor celor interesati, prieteni si neprieteni –

Din punctul nostru de vedere, a organiza alegerile parlamentare in ziua de 6 decembrie, in actualele conditii de escaladare galopanta a infectarii populatiei cu SARS-COV 2, este o crima care se circumscrie definitiei genocidului. Cata vreme ordinul extern de amanare a alegerilor intarzie, din interese personale meschine sau generale, antiromanesti, alesii (impotriva intereselor) neamului se complac insa in mentinerea hotararii criminale de a le organiza. In aceasta situatie, exista pericolul ca cei care vor scapa cu viata pandemiei, sa fie lichidati ulterior din cauza incompetentei viitorilor ”alesi” prin iuteala de mana si nebagare de seama.

Din aceasta perspectiva, atragem atentia, asa cum am promis, ca, in actualul Parlament, au existat si persoane care au inteles ca noi, rezervistii, suntem victimele prostiei, lacomiei sau tradarii functionarilor kaki ce ne hotarasc, de peste 10 ani, destinele si s-au straduit sa sprijine S.C.M.D. in eforturile sale de a obtine revenirea la textul Legii 223/2015 asa cum a fost promulgat si de a contracara efectele unei propagande mediatice extrem de perfida si ticaloasa. Ciudatenia consta in faptul ca majoritatea acestor deputati si senatori, care n-au ascultat ”cantecul de sirena” al ”geniilor” financiare si juridice ale Armatei, ori nu se mai regasesc pe listele actuale de candidati, ori au fost obligati sa emigreze la partide fara sansa, ori se afla, in bataie de joc, pe locuri neeligibile.

Ne facem o datorie de onoare din a-i recomanda camarazilor nostri, consecventi pozitiei noastre de a sustine omul care lupta pentru drepturile rezervistilor si interesele nationale, indiferent de culoarea sa politica. Acestia sunt:

La Senat, domnii actuali senatori Stefan Mihu (PSD), Tit-Liviu Brailoiu (PSD), Nicolae Moga (PSD), amiral (r) Vergil Chitac (PNL), Teodor Melescanu (PP-USL) si Nicolae Falcoi (USR).

La Camera Deputatilor, domnii actuali deputati Radu Babus (PSD), George Visan (PSD), Adrian Solomon (PSD), Dumitru Lupescu (USR), Dorel Caprar (PP-USL), Mihai Weber (PSD), Marcel Ciolacu (PSD), Marius Pascan (PMP), Bogdan Hutuca (PNL), Victor Ponta (Pro Romania), Mircea Dobre (Pro Romania).

Daca li se vor alatura si altii in aceasta luna decisiva pentru recuperarea drepturilor noastre legitime, ii vom recomanda alegatorilor, in scop de sustinere. In ceea ce-i priveste pe noii candidati, aparuti pe liste in aceasta etapa de ”resetare”, din ordin extern, a clasei politice romanesti, vom cere sprijinul pentru membrii S.C.M.D. sau ai sindicatelor aliate care vor candida, apoi pentru rezervistii care ne vor solicita acest lucru, in schimbul angajamentului de a lupta pentru revenirea la textul initial al Legii 223/2015 si pentru pastrarea nestirbita a Romaniei ca stat national unitar. Ii vom recomanda din momentul deschiderii oficiale, legale, a campaniei electorale, indiferent care va fi aceasta zi, in 2020 sau in 2021.

Honor et patria! Vae victis!

Presedintele S.C.M.D.

Col. (r) dr. Mircea DOGARU  

miercuri, 28 octombrie 2020

 

 

CONDITIONARI PRIVIND MARSUL DE PROTEST

DIN 4 NOIEMBRIE

-         In atentia membrilor SCMD din Bucuresti si Ilfov –

 

Stimati camarazi,

Actiunea de protest din 4 noiembrie, desfasurandu-se in stare de pandemie si in conditii legislative extrem de restrictive, pentru a evita sa cadem prada celei mai profitabile industrii romanesti a momentului, industria amenzilor, va rugam urmatoarele:

·        transmiteti, direct sau prin presedintii de filiale, intentia dvs. de participare, vicepresedintelui SCMD responsabil de zona, dl. col. (r) Cristescu Florea (telefon 0720.114.086);

·        sa aveti asupra dvs. masca de protectie;

·        in zonele de oprire cate 30 de minute (10.00-10.30 in fata M.A.I., 11.30-12.00 in alveola de la Parcul Izvor, in fata Camerei Deputatilor, 12.15-12.45 la Mariott, pe totuarul din fata intrarii oficialitatilor in M.Ap.N.) va trebui sa pastram distanta de 1,5 metri intre participanti;

·        pe durata deplasarilor (10.30-11.30 pe Calea Victoriei de la M.A.I. spre Camera Deputatilor si 12.00-12.15 de la Camera Deputatilor la M.Ap.N.) ne vom putea deplasa in grupuri de cel mult 6 persoane, distantate la 5-6 metri unele de altele.

Considerand laudabila initiativa filialelor SCMD din Alexandria, Targu Jiu si Targu Mures, vom primi delegatii si de la ONG-urile rezervistilor din intreg sistemul, pentru a demonstra ca toti dorim revenirea la textul Legii 223/2015, asa cum a fost promulgata, eliminarea efectelor tuturor ordonantelor de urgenta care ne-au desfiintat practic legea, cu incepere din 9 decembrie 2015, si separarea legislativa sub toate aspectele a militarilor si politistilor de civili, dat fiind specificul, din punct de vedere al incadrarii constitutionale, al modului nostru de viata care presupune renuntarea la drepturi civile, al salarizarii, inclusiv al ”pensionarii”, in conditiile continuarii obligatiilor militare in etapa ”rezervei”.

Scopul actiunii desfasurate in Capitala si, concomitent, in Tara, este convingerea deputatilor, indiferent de culoare politica, sa respinga propunerile legislative facute cu rea credinta, de 10 ani, prin parlamentari manipulati de Directiile Generale Juridica si Financiara a M.Ap.N.

Honor et patria! Vae victis!

Presedintele SCMD

Col. (r) dr. Mircea DOGARU

luni, 26 octombrie 2020

Maiorul Valeriu ROSU

 

 

MAIORUL VALERIU ROSU,

ASA CUM L-AM CUNOSCUT

 

L-am cunoscut pe maiorul Rosu, in martie 2016, la Comisia de Munca a Camerei Deputatilor, unde delegatia SCMD se dusese sa sustina, pana-n panzele albe, abrogarea Art.40 din OUG nr.57/2015, prima OUG prin care, manipuland Guvernul, Directiile generale Financiara si Juridica (adica generalii Maciu si Jianu) ale MApN, au facut praf Legea pensiilor militare de stat.

Tacut, dl. Rosu supraveghea, cu ochi de soim, prestatia presedintilor “structurilor asociative” care behaiau in cor ca”legea este imorala”, iar OUG 57 “este buna” si ne “repereaza” onoarea sifonata de Basescu et Comp., incat pana si presedintele Comisiei, deputatul Adrian SOLOMON, s-a sufocat de indignare: “- Ce dracu’ bre, ne credeti prosti pe toti?Vreti sa spuneti ca 65% din jumate e mai mult decat 80% din tot?”. Si a notat, pentru Raport, propunerea SCMD de anulare, prin votul Camerei, a celebrului articol, desi de partea noastra erau doar pilotii militari.

I-am auzit vocea d-lui. ROSU, doar pe hol, cand zbiera la presedintele Comisiei: “- Sa nu se modifice o virgula din OUG 57, pentru ca, altfel, Armata intra in faliment!”. Este una dintre ideile putine, dar fixe, pe care le are dl. Rosu. Mai precis, are doar doua: ca nimeni nu are voie sa mai vina cu amendamente, decat,(ilegal), MApN, altfel Proiectul de lege se intoarce de unde a plecat si pierdem timp si ca, daca se aplica Legea 223/2015, asa cum a fost promulgata, Armata si “Tarisoara noastra” dau faliment! Prima i-au facut-o praf, la Senat, presedintele Comisiei de Aparare, dl. Tit-Liviu BRAIOLIU, iar la Camera Deputatilor, domnii Radu BABUS, George VISAN, Dumitru LUPESCU, Mihai WEBER si Dorel CAPRAR.

In ceea ce priveste a doua idee fixa a d-lui. maior ROSU, ajuns rapid colonel si vizand, deja, gradul de general, dupa metoda Tiberiu FRATILA (avansarea la exceptional pentru calcarea in picioare a drepturilor rezervistilor si atacarea, pe toate caile, a SCMD), noi am convins deputatii ca nu avem ce cauta in nicio lege civila, pentru ca nu avem contracte de munca normata la 8h, ci de activitate la ordin, 24h/24h si ca soldele de rezervist, botezate “pensii” se platesc din cei 2 % alocati, conform Tratatului de aderare la NATO, obligatoriu, Apararii! “- Eu va cred! - ne-a replicat dl deputat Bogdan HUTUCA, adevaratul strateg financiar al PNL – Dar am nevoie de confirmare de la ministrul CIUCA.”. Drept care m-am dus cu jalba-n protap la ministrul Apararii, care i-a confirmat telefonic, d-lui. HUTUCA: “- Chiar daca se aplica Legea 223/2015, asa cum a fost promulgata, cu salarii si pensii la un loc, nu depasim 50% din cei 2%.” Prin urmare, faliment nu va da decat dl. ROSU, in tentativa de a ajunge general. Si raman bani, mai multi decat avea Basescu (1% din PIB, fata de 0.87% sau 0.94%) sa cumpere, spagarii kaki, sute de rachete de pe vremea lui Conrad Haas si Ioan Valahul, care le-au folosit cu succes impotriva generalului invadator german, Castaldo, in anii 1552 – 1556.

Indraznesc, asadar, sa opun ideii fixe a d-lui. ROSU, declaratia d-lui. gl.(r) Nicolae CIUCA. Un ministru care s-a saturat de macaneala servila a sefilor “structurilor asociative” si a decis sa nu-i mai asculte. Decizie asumata si de subordonatul d-sale politic, dl. Marius BALU, astfel incat, bietii luptatori pentru “dreptul” lor si mai putin pentru drepturile noastre, s-au vazut lepadati in ograda d-lui.ROSU. Cu asta se inteleg perfect, fiindca vor si ei, ca si el, cat mai multe “stele” de general! Fie si in retragere! Si da-i si lupta si da-i si lupta, cu aplombul unor autentici catavenci, branzovenesti si farfurizi! Drept care, noua, “stupid people”, ajunsi paria societatii romanesti, ai Europei si NATO, este imposibil sa nu ne treaca prin minte cugetarea: “ Intre Revolutia franceza din ‘89 si Revolutia romana din ’89, dincolo de secole, exista o deosebire esentiala. Conform celei dintai, orice soldat avea, in ranita, bastonul de maresal. Potrivit celei de-a doua, orive general fabricat astazi, in rezerva sau in retragere, are, in ranita, bastonul de caprar”, caprarul fiind cel care paste caprele, ori, adaptat la actualul comportament al multora dintre camarazii nostri, rezervisti … oile!

Astept corul de injuraturi al aplaudacilor, actuali sau in curand generali in retragere! Le voi raspunde cu stravechiul lor strigat de lupta: “Rosii si poporul rus/fericire ne-a adus!”.

 

Honor et Patria! Vae Victis!

 

Presedintele SCMD,

         Col.(r)dr. Mircea DOGARU

 

Bucuresti,

26 octombrie 2020

joi, 22 octombrie 2020

Instructiuni privind actiunile SCMD din 4-6 noiembrie 2020

 

MODUL DE DESFASURARE A ACTIUNILOR SCMD

DIN 04-06 NOIEMBRIE 2020

-         In atentia domnilor presedinti de filiale –

 

Domnilor presedinti,

Primaria Generala a Capitalei a aprobat desfasurarea actiunii de la Bucuresti, a SCMD, din data de 4 noiembrie, astfel: adunarea a pana la 100 de participanti in fata cladirii MAI, la ora 10.00; depunerea solicitarii de promovare a amendamentelor sustinute de SCMD la PL-x 199/2020; deplasarea spre Parcul Izvor, incepand cu ora 10.30; depunerea documentului pe adresa Presedintelui Camerei Deputatilor; deplasarea catre Ministerul Apararaii Nationale, incepand cu 12.20; stationare pe trotuarul dinspre Hotel Marriott si inregistrarea documentului pe adresa ministrului Apararii Nationale.

In ceea ce priveste actiunile filialelor dvs., va sugeram ca acestea sa se desfasoare, nu in data de miercuri, 04 noiembrie, cand deputatii se afla la Bucuresti, ci in zilele de 05 ori 06 noiembrie, cand acestia se afla la birourile teritoriale.

Veti putea face marsuri sau pichetari vizand birourile teritoriale ale deputatilor, indiferent de culoare politica, sau prefecturile ori trimite delegatii reprezentative.

Veti depune, cu numar de inregistrare, tabelul cu amendamentele sustinute de SCMD, pe care l-ati primit, dovada inregistrarii urmand a fi comunicata Secretariatului General al SCMD.

Documentul va fi depus cu adresa al carei model vi-l prezentam alaturat, dvs. urmand a completa doar datele specifice.

Avem nevoie nu numai de sustinere in cele doua comisii (Aparare si Munca), ci si de o majoritate confortabila pentru votul in Plen!

 

Honor et Patria! Vae Victis!

 

Presedintele SCMD,

         Col.(r) dr. Mircea DOGARU

 

 


                    SINDICATUL CADRELOR MILITARE DISPONIBILIZATE (SCMD

                    Filiala ________________

                     E-mail: __________________________; Tel. _________________

                      Nr. ____ Din _________________

 


DOAMNEI / DOMNULUI DEPUTAT

 

_____________________________________

 

 

Doamna / Domnule deputat,

Sindicatul Cadrelor Militare Disponibilizate (SCMD) face demersuri in Parlament, in Justitie, in strada, din 9 decembrie 2015, pentru aplicarea Legii pensiilor militare de stat (Legea nr. 223/2015), asa cum a fost promulgata si renuntarea la forma “consolidata” obtinuta, de catre Directiile Juridica si Financiara ale MApN, prin manipularea parlamentarilor si guvernelor, in scopul acceptarii si perpetuarii, ca lege, a unor ordonante de urgenta (OUG nr.57/2015. OUG nr. 59/2017 etc.) care au distrus eforturile depuse timp de patru ani, de catre colectivele care au elaborat textul legii, in scopul eliminarii gravelor discrepante si prevederi neconstitutionale existente in sistemul militar de pensii.

Va inaintam, alaturat, in baza discutiilor purtate la Comisiile de Aparare si de Munca ale Camerei Deputatilor, forma finala a amendamentelor la PL-x nr.199/2020, aflata in faza de Raport la Comisia de Aparare, amendamente pe care le sustine, in scop reparatoriu, si SCMD (in partea dreapta a paginii, cu rosu).

Va solicitam sprijinul, deoarece Camera Deputatilor este decizionala, afirmand ca suntem singura categorie socio-profesionala sabotata de propriul minister, care se opune, prin directiile de specialitate, oricarei normalizari a situatiei la pensii in cadrul Sistemului de Aparare, Ordine Publica si Securitate Nationala, pe care il coordoneaza.

 

Cu deosebita stima,

 

Presedintele Filialei ___ SCMD _______________________

 

marți, 20 octombrie 2020

Scrisoare deschisa Secretarului de stat din MApN pentru relatia cu Parlamentul si calitatea vietii personalului

 

NOI VA CEREM MERE,

IAR DVS. NE VINDETI BARABULE!

Scrisoare deschisa domnului Marius BALU, Secretar de stat in MApN

pentru relatia cu Parlamentul si calitatea vietii personalului

 

Domnule Secretar de stat,

Prin adresa cu nr.591/22.09.2020, v-am informat ca am fost atentionati de Comisia pentru Aparare a Camerei Deputatilor sa renuntam, in numele democratiei, la intransingenta si sa angajam un dialog cu dvs. datorita faptului ca, de luni de zile, pozitia SCMD si pozitia MApN si a acolitilor sai fata de amendamentele la PL-x 199/2020 par ireconciliabile, procesul promulgarii respectivului proiect legislativ batand pasul pe loc. Drept urmare, am renuntat la unele solicitari ale noastre, acceptand ca medicii militari sa fie discriminati fata de cei civili, la fel profesorii militari, pilotii militari, inginerii militari etc.,  pensia acestora urmand a fi raportata exclusiv la calitatea de militar si nu la specialitatea civila. Mai mult, in spiritul celor cerute de Comisia de Aparare, v-am propus un dialog concret pe tema pensiilor militare de stat, intre “specialistii” dvs. din Directiile generale Juridica si Financiara (care isi bat joc, sistematic, de noi, de ani de zile) si specialistii finantisti si juristi ai SCMD, coordonati de dl. vicepresedinte SCMD, gl.mr. C-tin NASTASE, fost sef al Directiei Generale Financiar-Contabile a MApN.

Simplu si concret! Raspunsul dvs. insa, venit prin adresa cu nr. DP-1275/13.10.2020, ne-a consternat, demonstrand nu numai ca nu ati citit propunerile noastre, ci si ca ati “semnat ca primarul” un material comis de politrucii din Directiile MApN incriminate de noi. Adica, de catre aceia care va manipuleaza, asa cum i-au manipulat pe toti predecesorii dvs. si din al caror cuvant de ordine nu aveti curajul sa iesiti! Dupa doua pagini de gargara despre “grija” MApN fata de rezervisti, ne cereti, “avand in vedere interesul comun pe care impreuna il manifestam pentru obtinerea de catre pensionarii militari a drepturilor legitime” sa va sprijinim “la Comisia pentru aparare, ordine publica si siguranta nationala” sustinand “raportul preliminar al Comisiei pentru munca si protectie sociala”, adica strict amendamentele MApN. Motivatia este puerila! In caz contrar, promovarea PL-x 199/2020 ar trena, pentru ca orice amendament nou “ar impune o noua analiza la nivelul Comisiei pentru munca si protectie sociala”.

Domnule Secretar de stat,

Suntem de acord sa se duca de o suta de ori proiectul la Comisia de munca, numai sa treaca amendamentele sustinute de noi si care reprezinta, in fapt, vechiul text promulgat al Legii 223/2015, distrus prin OUG-uri, clocite la MApN. Cat despre timp, va informez ca nu am dat toti in dementa senila sau Alzheimer ca sa ne lasam pacaliti, ca liderii pensionarilor civili, de o lege data in 2018, cu aplicare promisa in 20121 si reala la … “Pastele Cailor”! Mai rau decat LOV, dvs. ne promiteti un mare nimic legiferat in 2020, aplicabil din 2023 plus doi ani de recalculari, adica din 2026, cand cea mai mare parte dintre noi, tocmai datorita “calitatii vietii” noastre, adica bataii de joc la care ne supuneti, sistematic, vom ingrasa pamantul la Ghencea militar.

Noi nu vrem nici stele inutile in retragere, nici alte tinichele, nici indemnizatii de la MApN, MAI sau SRI, adica “margelele” prin care ii tineti in lesa pe liderii asa-ziselor structuri asociative! Noi cerem drepturile noastre legitime, obtinute prin lege si furate prin OUG-uri.

Vrem intoarcerea la plafonul de 100%, dar dvs. ne oferiti tot 85%!

Vrem cuantumul de 85% din venitul salarial brut, dvs. ne oferiti 65% din net, dar nu din intregul venit!

Vrem alinierea pensiilor cu cresterile salariale la cei din activitate si inflatia reala, dvs. ne oferiti tot inghetarea reala, in stil LOV, pe rata inflatiei, care inseamna diferenta de inflatie pe doi ani!

Vrem scoaterea din baza de calcul a pensiei private (suplimentare), dvs. ne promiteti doar Meritul Militar, care, oricum, este in afara!

Vrem ajutoarele salariale, fiind singura categorie socio-profesionala vaduvita de ele, dvs. taceti malc!

Vrem scoaterea din vechimea militara a vechimii civile, dvs. continuati politica penala a celor care ne-au furat si anii si banii, invocand volumul urias de munca la care i-ati supune pe bietii finantisti!

Etc. Etc. Etc.

In consecinta, va facem contra-propunerea de a sustine dvs., la Comisia pentru munca, amendamentele pe care le sustinem noi la Comisia de aparare a Camerei Deputatilor. Cat de spre “dialog”, democratic ar fi fost sa va confruntati cu specialistii nostri, fata in fata, nu sa va convocati pe Skype slugile si trompetele, astazi, 20 si maine, 21 octombrie, intre orele 12.00-13.00, la modul: “-Nu-i asa tovarase gradu, ca Pamantul e rotund si se invarteste? – Da!              - Bravo Dorele, o sa primesti o stea mare, pe 25 Octombrie sau pe 1 Decembrie, fiindca ai fost baietel cuminte si ai facut mumos la mamitica!”

Acestea fiind zise, vom raporta deputatilor onesti din Comisia pentru aparare, ca am vrut dar nu s-a putut si ca incheiem dialogul cu o persoana total dezinteresata de adevar, dreptate si, mai ales, de “calitatea vietii” noastre, care, in plus, oricum nu va mai face multi purici in functie!

Va salut! Sa traiti bine!

Presedintele SCMD,

Col.(r) dr. Mircea DOGARU

Bucuresti,

20 octombrie 2020

 

 


 


luni, 19 octombrie 2020

IN ATENTIA TUTUROR MEMBRILOR SCMD

 

DOCUMENTUL

Remis de SCMD Presedintelui, Premierului Romaniei

Si depus la MAI, MApN si Camera Deputatilor,

Cu ocazia manifestatiilor din 4 noiembrie 2020

-         In atentia tuturor membrilor SCMD –

 

Va prezentam forma finala a Tabelului cu amendamentele la PLX 199/2020, aflat pe rol la Comisia de Aparare a Camerei Deputatilor, cu urmatoarele precizari:

1.     Central, sub titlul “Text adoptat de Comisia pentru Munca” se afla amendamentele domnilor Balu, Jianu, Rosu, Maciu si ale trambitelor lor din diverse structuri asociative care manipuleaza rezervistii, din interese strict personale;

2.     In partea dreapta, sub titlul “Text propus” (apare cu rosu), se afla amendamentele sustinute, exclusiv, de SCMD si initiate de un grup de senatori si deputati care au inteles ca MApN isi bate joc, sistematic, de ani de zile, de rezervisti.

Va transmitem rugamintea de a le descarca, in situatia in care le veti prezenta deputatilor locali, indiferent de culoare politica si de a le populariza, prin orice mijloace, spre stiinta celor interesati.

Am luat decizia de le face publice, deoarece ne-am saturat de grobianismul autobagatilor in seama care, de ani de zile, prin prisma incompetentei, impotentei intelectuale si prostiei fudule, ataca SCMD, indiferent ce ar face acesta, acuzandu-i conducerea de intentii pe care doar ei le au si care sfarsesc, inevitabil, prin a-si insusi, partial sau integral, texte si decizii ale SCMD, spre a se impopotona cu ele in ochii manipulatilor naivi.

 

Honor et Patria! Vae Victis!

 

 Presedintele SCMD,

         Col.(r) dr. Mircea DOGARU


































joi, 15 octombrie 2020

 TRIPLU MITING SCMD PE 4 NOIEMBRIE 2020

 

Astazi, 15.10.2020, s-au purtat negocierile la PMB in ceea ce priveste organizarea actiunii SCMD din 04 noiembrie a.c. Comisia a aprobat adunarea celor 100 de participanti (cu masti de protectie si pastrarea distantei) in parcul din fata M.A.I. la ora 10.00, stationarea pana la 10.30, cu depunerea documentelor catre dl. ministru Marcel VELA; deplasarea individuala pe Calea Victoriei spre Parlament; stationarea in alveola de la Parcul Izvor intre 11.30 si 12.00, cu depunerea documentelor pentru presedintele Camerei Deputatilor; deplasarea la sediul M.Ap.N. cu stationare intre 12.30 si 13.00, in fata intrarii principale, pe trotuarul dinspre Hotel Mariott, cu depunerea documentelor pentru dl. ministru Nicolae CIUCA.

Atragem atentia ca ziua de 4 noiembrie nu este numai ziua alegerilor din SUA ci si ziua de nastere a principalului vinovat de toate nenorocirile abatute asupra rezervistilor in ultimii 11 ani, numitul Traian BASESCU!

Presedintele SCMD

Col. (r) Mircea DOGARU

 


 

miercuri, 14 octombrie 2020

 

ACTIUNI DE PROTEST ALE SCMD IN LUNA NOIEMBRIE 2020

-         In atentia tuturor membrilor SCMD si a rezervistilor nesituati sub papucul ministrului Apararii –

Doamnelor si domnilor,

Dand curs deciziilor CD al SCMD din 19 septembrie a.c., luni 12 octombrie, la convocarea d-lui vicepresedinte coordonator de zona, dl. col. (r) Florea CRISTESCU, presedintii filialelor din Bucuresti si Ilfov s-au intrunit la sediul central, stabilindu-se urmatoarele:

Ø In zilele de miercuri 4 si miercuri 25 noiembrie a.c., filialele din Bucuresti si Ilfov vor desfasura, conform solicitarii catre PMB anexate, marsuri de protest pe traseul M.A.I., Camera Deputatilor, M.Ap.N., in cele trei puncte de oprire, urmand sa fie depuse, oficial, pe adresa domnilor ministri Marcel VELA, gl. (r) Nicolae CIUCA si a presedintelui Camerei Deputatilor dl. Marcel CIOLACU, documentele care reprezinta revendicarile SCMD: cele 11 puncte programatice ale SCMD si tabelul cu amendamentele la Plx 199/2020, agreate de SCMD;

Ø Documentele respective se afla si in posesia filialelor din tara. Sugestia catre acestea este sa organizeze echipe care sa se deplaseze in zilele de vineri 6 si vineri 27 noiembrie, cand deputatii se afla la birourile teritoriale, pentru a le inmana acestora.

De ce am ales ziua de 4 noiembrie? Pentru ca este cruciala, ca zi decisiva a bataliei in plan mondial intre comunism/globalism reprezentat de Joe BIDEN si statele nationale a caror existenta este aparata de Donald TRUMP. Consecintele vor fi imediate si pentru Romania, vizand rebrenduirea intregii clase politice. Semnalele au aparut deja prin declaratiile publice ale fostului ministru Andrei MARGA si ale fostului deputat Cristian RIZEA. Nimic nu este intamplator, iar in situatia in care crima continua si alegerile nu sunt amanate, luna noiembrie va fi decisiva pentru obtinerea de catre noi, rezervistii, a drepturilor noastre, confiscate de agentii interni ai globalismului si slugile lor, care promoveaza, in numele nostru, exclusiv interesele lor, inutile si meschine. Ziua de 25 noiembrie am ales-o ca atentionare pentru deputati, in urma declaratiei ministrului Apararii Nationale ca pana la 1 Decembrie va rezolva in Parlament problema Plx 199/2020! Evident, cu amendamentele strecurate de eternii nostri calai de la directiile generale Juridica si Financiara ale M.Ap.N., in aplauzele tucalarilor lor din fruntea ONG-urilor obediente!

In ceea ce priveste solicitarea Comisiei de Aparare a Camerei Deputatilor de a ne pune de acord cu dl. secretar de stat Marius BALU, acesta inca nu a raspuns propunerii noastre ca o echipa de experti in domeniile juridic si financiar, ai SCMD, condusa de dl. gl. (r) Constantin NASTASE sa se intalneasca cu expertii M.Ap.N. Daca nu o face in termenul prevazut de lege, ne vom adresa, conform regulamentelor militare, pe cale ierarhica, superiorilor d-sale, atat pe linie de serviciu cat si pe linie de partid.

Anexam prezentei, desfasuratorul actiunilor, conform Adresei catre PMB, inregistrata cu nr. 1891136 si dovada inregistrarii.

Honor et patria! Vae victis!

Presedintele S.C.M.D.

Col. (r) dr. Mircea DOGARU


SINDICATUL CADRELOR MILITARE DISPONIBILIZATE

Adresa: Bucuresti, str. Pajurei, nr. 13, Sector 1, cod postal 013152, Of. Postal 26

Cont:BRD, Agentia Carol, RO41BRDE441SV79262374410, Cod fiscal:26096263

Adresa e-mail: sindicatulmilitarilor@gmail.com

Nr. 637 din 13.10.2020

                                                                                                     

 

       Catre,

 

PRIMARIA GENERALA A MUNICIPIULUI BUCURESTI

 

-         IN ATENTIA PRIMARULUI GENERAL -

 

 

            Va rugam sa aprobati ca, in zilele de  miercuri 4 noiembrie 2020 si miercuri 25 noiembrie 2020, Sindicatul Cadrelor Militare Disponibilizate (SCMD), sa organizeze, in actualele conditii legale, cu mijloacele de protectie adecvate si pastrand distantarea fizica, doua marsuri de protest cu ”pana la 100 de participanti”, pe traseul M.A.I., Calea Victoriei, Parcul Izvor, M.Ap.N., dupa cum urmeaza, pentru fiecare din zilele mai sus mentionate:

Ø  10.00 – 10.30 - adunarea participantilor in parcul din fata sediului M.A.I. si depunerea documentului cu solicitarile rezervistilor;

Ø  10.30 – 11.30 – deplasarea  participantilor, pe zona pietonala, pe Calea Victoriei spre Parcul Izvor, cu stationare de 30 de minute in alveola din fata intrarii la Camera Deputatilor, timp in care o delegatie va inregistra documentul la Camera Deputatilor;

Ø  12.00 – 12.15 – deplasarea pe zona pietonala, spre sediul M.Ap.N., cu desfasurare si stationare 30 de minute pe trotuarul de vis-a-vis de intrarea principala, timp in care o delegatie va inregistra, oficial, documentul cu solicitarile rezervistilor.

 

            La aceste actiuni vor participa, in numarul legal admis, membrii ai filialelor SCMD din Bucuresti si Ilfov si delegati invitati ai ONG-urilor partenere in cadrul Consiliului National al Societatii Civile (CNSC).

            Scopul este strict social, vizand exprimarea nemultumirilor legate de discriminarile produse si militarilor si politistilor in activitate si in rezerva, de Legea salarizarii unitare si legislatia la pensii, indeosebi de modificarile produse Legii pensiilor militare de stat prin ordonante de urgenta.

            Din partea noastra sunt imputerniciti sa asigure si sa raspunda de masurile privind buna organizare, col. (r) dr. Mircea DOGARU – presedinte, tel. 0736601020, col. (r) Florea CRISTESCU – vicepresedinte, tel. 0720114086 si lt.cdor. Razvan SIRBU – secretar, tel. 0736600973, astfel incat actiunile sa se desfasoare in conditii pasnice, civilizate si sa nu degenereze in acte de violenta.

            Personalul desemnat de noi sa execute masuri de ordine pe parcursul desfasurarii deplasarilor va purta insemnele distinctive ale SCMD.

            Din partea Politiei si Jandarmeriei solicitam personal de insotire.

 

Cu stima si multumiri,

Presedintele SCMD,

Col. (r) dr. Mircea DOGARU