miercuri, 30 decembrie 2020

 

RAZBOIUL PENSIILOR MILITARE DE STAT.

FAZA FINALA

-         In atentia tuturor membrilor S.C.M.D. –

Stimati camarazi,

De 11 ani S.C.M.D. lupta pentru recuperarea drepturilor legitime ale rezervistilor, rapite, unul cate unul, de o forta considerabil superioara. Fara sprijinul tuturor rezervistilor si al aliatilor civili ne vom intoarce, insa, de unde am plecat, dupa fiecare succes. Or, pentru aceasta, trebuie sa-i trezim la realitate pe toti camarazii nostri, sa lase lancezeala la o parte ca si manipularea exercitata on line de profesionisti ale caror creiere si caractere sunt in totala contradictie cu gradele pe care le poarta, la vedere sau nu. Noua ofensiva impotriva noastra deja s-a declansat, in conditiile unor alegeri ale caror rezultate sunt catastrofale pentru noi si pentru Tara. Dovada? Suntem deja prostiti ca inghetarea pensiilor militare va avea loc doar pana in septembrie 2021, cand Art. 8 Al. 5 din recentul proiect de OUG precizeaza clar:

v ”Prin derogare de la Art. 59 din Legea nr. 223/2015 privind pensiile militare de stat, cu modificarile si completarile ulterioare, IN ANUL 2021 PENSIILE MILITARE DE STAT, STABILITE IN CONDITIILE LEGI NU SE ACTUALIZEAZA CU RATA MEDIE ANUALA A INFLATIEI”!

Se mai incearca prostirea noastra prin promisiuni reiesite din dialogul ministrului Apararii Nationale si al proaspatului gl.bg. Valeriu Rosu cu tucalarii de serviciu, ca Plx 199/2020 va fi trecut, prin Camera Deputatilor, in regim de urgenta. Or, Plx 199/2020, semnat de Gabriel Beniamin Les dar initiat de adversarii nostri, este, in sine, o catastrofa! Cu atat mai mult cu cat amendamentele propuse de M.Ap.N., care ne promit, din 2026 incolo, ca vom primi, cei care vom mai supravietui, un mare NIMIC!

Singura noastra sansa, in conditiile in care orice lege prevede numai pentru viitor, este apararea Legii 223/2015 in forma initial promulgata, care prevedea pentru 2016, adica pentru viitor, schimbarea statutului nostru juridic. La 1 ianuarie 2016 (re)deveneam militari in rezerva. Au distrus legea prin OUG 57/2015 care ne-a modificat baza de calcul si plafonul, prin OUG 59/2017 care, contestandu-ne statutul, ne-a taiat legatura atat cu cresterile salariale ale celor in activitate cat si cu inflatia, reducandu-ne, prin discriminare, la cresterile in cuantum doar cu ”rata inflatiei”. Adica la diferenta de inflatie dintre doi ani consecutivi. Iar recentul proiect de OUG ne ia si acest maruntis, condamnandu-ne definitiv, in conditiile cresterii galopante a preturilor. De ce?

Date despre inamic

Raspunsul la intrebarea de mai sus este ca asa vin ordinele pentru generatiile noastre, in integrum, de afara, pe linie globalist-comunista.

Pe toti cei care au facut carte inainte de 2000, raportori ai globalism-comunismului, gen Monica Macovei, fost procuror cu mental si apucaturi staliniste si Vladimir Tismaneanu, kominternist din tata-n fiu si doctor in marxism, ne-au vopsit in Occident ca fiind dusmanul care trebuie inlaturat. Pentru ca intelegem prea multe si suntem educati sa aparam Tara cu orice pret! Si-au manipulat auditoriul, prezentandu-ne nu ca ”patrioti” ci ca ”nationalisti” si ”comunisti”, pentru orice om cat de cat dotat intelectual alaturarea celor doi termeni fiind o aberatie.

Prin urmare, adversarii nostri sunt reprezentantii globalism-comunismului mondial atat cei externi cat si cei interni. Iar slugile lor, in ceea ce ne priveste pe noi, militarii si politistii, sunt propriii nostri functionari, imbracati in uniforma, din directiile generale Juridica si Financiara, care executa cu exces de zel, lipsa de creier si de solidaritate, indicatiile criminale, indiferent de personalitatea si culoarea politica a ministrului pe care il deservesc, imbrobodindu-l. Din interese proprii ii mai avem ca adversari pe magistratii care si-au transferat, in ceea ce priveste drepturile (nu si obligatiile), toate prevederile legislatiei militare si ne sacrifica deliberat, pentru a acoperi transferul. De asemenea, reprezentantii media, majoritatea neprofesionisti ci doar simpli mercenari ai banului, care au dezlantuit ofensiva psihologica si imagologica impotriva noastra, minciunile debitate facand un intreg popor care si-a constituit statul din ratiuni militare, Armata fiind diploma de onoare a barbatului implinit, sa-si urasca militarii. Din prostia fudulului, invidie, lacomie, li s-au alaturat si camarazi de-ai nostri, gata sa ne sacrifice pentru iluzorii castiguri personale.

Scopul inamicului

Acesta decurge din insasi necesitatea, previzibila, in deceniile de pregatire a revolutiilor ”spontane”, de gestionare a crizei. Adica de lichidare nu numai a sindicatelor, miscarii studentesti, invatamantului, culturii, presei etc. ca potentiale pericole ci si, in primul rand a structurilor militare, apte de rezistenta si a noastra, rezervistii ca generatii educate in spiritul dragostei de Tara. Pentru ca Romania trebuia, a fost si este jefuita ca in codru, caricaturile de reprezentanti ai politicii si statului fiind, constient sau nu, complici plin de zel.

Noi trebuie sa parasim ”pe cale naturala, sistemul” iar daca nu ne grabim se stimuleaza procesul prin permanenta ofensiva psihologica si de imagine impotriva noastra (In ce tara din lume un ministru al Apararii isi cere scuze pentru ca, intr-o ”revolutie”, poporul a strigat ”Armata e cu noi!”? Cine se face vinovat de cei 272 de morti ai nostri, la care se adauga tot atatia morti de la celelalte structuri militare, politie si Servicii?), menite sa ne faca sa parasim fizic sistemul sau sa ne arunce, prin oprobiu public, ca ”paria”, la marginea societatii si la limita subzistentei. Acesta este scopul masurilor care se iau impotriva noastra, de 11 ani.

Fortele proprii

Deocamdata, fortele proprii se reduc la S.C.M.D., unele sindicate din politie, si aliatii din C.N.S.C. Avem de luptat pentru a aduce marea masa a camarazilor nostri dezorientati, usor de supus manipularii prin intreaga educatie primita, in ceea ce priveste respectul nu fata de oameni ci fata de gradele superioare, cel mai adesea nemeritate. Dar si marea masa a civililor care sunt in aceasi situatie pentru ca sunt, cel mai adesea, fratii, surorile, uneori parintii dar sigur copiii nostri, ale caror vieti ne-am angajat sa le aparam prin juramant.

Stimati camarazi,

Incheiem un an catastrofal pentru noi, romanii, in general si pentru noi, rezervistii, in mod special. Prin noul proiect de OUG am ajuns sa fim discriminati flagrant fata de toate categoriile socio-profesionale! Incepem, sub rele auspicii un an nou care s-ar putea sa fie ultimul si pentru noi si pentru Tara! Intrucat nu mai avem nimic de pierdut, trebuie sa transmitem tuturor camarazilor nostri indemnul de a lasa la o parte fleacurile, gen ambitii, pareri de mana a doua, iluzii, comoditati etc. si de a ne ridica, in ciuda dramelor personale si bolilor care ne macina, chiar in ciuda oprelistilor legislative (sub pretextul pandemiei), la lupta hotarata, cu mijloacele specific sindicale. Pentru ca intr-o tara in care partidele si clasa politica, in general, sunt o gluma, dreptatea sociala poate fi obtinuta numai prin sindicate. Atatea cate au mai ramas si ne referim la cele ai caror lideri nu sunt milionari in euro!

In locul unui ”La multi ani!” asigurati de un iluzoriu vaccin, menit doar sa-i imbogateasca pe unii, va uram ”La lupta!” sub lozinca SCMD din anii marilor manifestatii stradale antibasiste...”Mai bine un sfarsit cu groaza decat o groaza fara de sfarsit!”...

Honor et patria! Vae victis!

Presedintele S.C.M.D.

Col. (r) dr. Mircea DOGARU

marți, 29 decembrie 2020

Anunt despre pensiile militare

 

 

ANUNT DESPRE PENSIILE MILITARE

 

Astăzi 29.12.2020, între orele 15.00- 17.00, s-a desfășurat dialogul social pentru analizarea proiectului OUG privind măsurile fiscal-bugetare, la Comisia de Dialog Social, prezidata de ministrul adjunct de Finante, Gyorgy Attila, la Ministerul de Finante.

Ca unic reprezentant al pensionarilor, fie civili, fie militari în rezervă, presedintele SCMD, Col.(r) dr. Mircea DOGARU, a adus toată argumentația necesară respingerii acestui proiect care aruncă criza exclusiv pe spinarea salariaților și pensionarilor, transformându-l într-o ordonanță a genocidului național. Salariile și pensiile îngheață, toate promisiunile de creșteri se amână cu un an de zile, în timp ce prețurile explodează. S-a argumentat aberația art. VIII referitoare la neindexarea pensiilor zise speciale, în rândul cărora au fost incluse și cele militare.

Concluzia a fost că nu ni se lasă nici măcar libertatea de a alege cum murim, de Covid 19 sau în stradă, deoarece guvernul solicită încetarea, timp de 6 luni, a oricăror manifestații de protest.

Președintele SCMD a anunțat că vom ieși în stradă cu sau fără aprobare, dacă această mizerie antinațională trece, solicitând un dialog real pe soluții reale, gen: renunțarea la sponsorizarea din banul public a partidelor, a ONG-urilor de "utilitate publică"(gen ONG-ul numit Casa Regală), transnaționalelor, impunerea la taxă de transfer valutar în străinătate a băncilor și la impozite similar celor plătite în țara de înregistrare a multinaționalelor.

Președintele SCMD a cerut respectarea de către guvern a prevederilor Tratatului de Aderare la NATO privind industria de apărare, salarizarea militarilor și polițiștilor și soldele de rezervist, afirmând că Armata, nu numai că este capabilă să se întrețină singură prin producție de armament și muniții, comerț, servicii, chirii, dobânzi, etc., dar a mai și sponsorizat Guvernul (pentru fondul de rezervă) cu cele două miliarde lei, necesare alegerilor genocidului din 6 decembrie, ac. Două confederații sindicale, Meridian și CSDR, au îmbrățișat aceste puncte de vedere, votând pentru RESPINGEREA INTEGRALĂ A ACESTUI PROIECT LEGISLATIV.

Toți reprezentanții mișcării sindicale și patronatelor au respins propunerea președintelui Comisiei de Dialog Social, de încălcare a legii, prin includerea ONG-urilor ca participante la dialogul social, aceasta nefiind, juridic, un atribut al asociațiilor plătite de ministere pentru a le susține aberațiile legislative.

Proiectul nu are avizele necesare nici de la CES, nici de la ministere, dar va fi aprobat in sedinta de Guvern, maine, 30 decembrie, asa cum v-am anuntat de sase luni.

Vor urma amanunte.

Sansa pensiilor militare de a reveni la normalitate este una singura: de a se vota in Parlament, nu Plx1 99/2020, care este o catastrofa, nu amendamentele MApN, ci amendamentele la Plx 199/2020, sustinute de SCMD, vizand intoarcerea la forma initiala, promulgata a Legii 223/2015. Se opun domnul ministru Ciuca „al nostru” si trambitele domniei sale, care viseaza grade in retragere si functii.

 

Honor et patria! Vae victis!

 

Presedintele SCMD

Col.  (r) dr. Mircea DOGARU

vineri, 18 decembrie 2020

 

CINE SE SCUZA SE ACUZA

TRECUTUL CATRE PREZENT SAU CAPITANUL DOGARU MIRCEA, ISTORIC MILITAR, CATRE LOCOTENENTUL DE INFANTERIE NICOLAE IONEL CIUCA

Domnule locotenent,

In Mesajul nr. 400/17.12.2020, abordati comemorativ, ca amator, evenimentele din Decembrie, inscrise in Constitutia Romaniei ca ”Revolutia din decembrie 1989” (Art. 1, Al. 3), si care, ”la 31 de ani”, cu tot bagajul de FAPTE SI IMPLICATII REALE, sunt de competenta mea, ca cercetator stiintific abilitat sa investigheze Trecutul! Cerebral, pe baza de izvoare certe, necontrafacute, si nu emotional! Pentru ca, dupa 31 de ani de manipulare in dauna intereselor nationale, romanii, in frunte cu cei ramasi ”cu rani deschise, lacrimi neuscate, suferinte nealinate”, vor si merita ADEVARUL! Or, ca prim sfat pe care imi ingadui sa vi-l dau, tinere domn, este acela de a accepta ca un recurs la Istorie si la Adevar, motivat emotional, in scop politicianist, nu va putea niciodata taia ”Nodul Gordian”.

Vedeti dvs., cercetarea istorica are regulile ei iar istoricul niste arme cumplite, in fata carora esueaza si cel mai diabolic plan politic – intrebari de tipul ”Cine?”,”De ce?”, ”In ce scop?”, ”Cum?” etc. Sunt de acord ca ”fiecare institutie” implicata in evenimente trebuie investigata, dar nu pentru perioada 16-22 decembrie 1989, pentru ca este neprofesionist sa afirmi ca Revolutia s-a terminat pe 22 Decembrie, la orele 12.10 ”trecute fix”, ci pentru perioada 16 decembrie 1989 – 8 decembrie 1991, ziua intrarii in vigoare a noii Constitutii. Pentru ca o revolutie se termina atunci cand un sistem juridic lamentabil este inlocuit cu altul, poate si mai lamentabil! Cat despre institutii, pana la cele romanesti – complice, de mana a saptea, ar trebui investigate cele direct implicate, care detin Adevarul: KGB, CIA, FBI, BND, MI-6, MOSSAD, AVO, KEOD etc.

Cine erau cei peste 100.000 de ”turisti”, luptatori profesionisti, strecurati in Romania, la recunoastere de obiectiv si al caror ultim esalon ar fi parasit-o, dupa declaratiile lui Petre Roman, abia in decembrie 1990 (Cazul ”Air Antares”?)? Chiar apartineau 57.000 dintre ei exclusiv SPETZNATZ si OMON, potrivit declaratiei televizate a sefului contrainformatiilor militare de atunci? Cine au fost ”eroii” cazuti ”in revolutia din Romania” carora li s-a ridicat un monument in curtea unei unitati militare din Seghedin, cine au fost cei antrenati si instruiti la Debretin pe macheta Transilvaniei, cine cei condusi de un transfug roman, ulterior activist civic, de-a lungul fostei frontiere romano-austro-ungare si ce armate NATO aveau si au in dotare asa-zisa munitie ”cu cap vidia”? Cine au fost ranitii lichidati/rapiti din spitalele Timisoarei pentru ca delirau in limba lui Petofi sau cei extrasi de la Bals, proveniti din cele 72 de masini LADA, spulberate de tunurile lt.col. Dumitru Cioflina si care aiurau in limba lui Puskin? Cine erau ”ziaristii fara frontiere” dusi de mine, cpt. Dogaru Mircea, de la Otopeni la Hotelul Flora si care, fara sa se cazeze, au plecat imediat, in seara zilei de 22 decembrie, sa ocupe pozitii in toate locurile din Capitala, in care avea sa se traga? Ce cauta, pe 19 decembrie 1989, lt.col. Vladimir Putin la Hotelul Athenee Palace si George Soros la brateta cu Silviu Brucan (Saul Brukner) la Universitate, in fata Facultatii de Istorie, pastorita atunci, in numele PCR, de regretata Zoe Petre si ”demitizatorul” Lucian Boia, pe atunci specialist in ”Programul PCR”? De ce tip erau cele 10 elicoptere ridicate ”de pe Dunare, de pe vase inscriptionate RSS Ucraina” (Gheorghe Trosca dixit) care si-au batut joc de noi la Alexeni, Boteni si Otopeni? Cui apartin sutele de cruci, fara nume, aparute atunci in cimitirele Patriei? Etc., etc., etc... Sunt intrebari ridicate in presa vremii si ramase fara raspuns.

Numai dupa investigarea ”institutiilor” mentionate ne vom putea apropia de Adevar! Altfel, vom cauta acari Paun, batand apa in piua, prin restrangerea cercetarii doar la ”fiecare dintre actiunile personalului M.Ap.N. (De ce nu si ale Militiei si Directiilor Securitatii statului? - nn), soldate, in decembrie 1989, cu pierderi de vieti sau in urma carora au fost raniti oameni”. Pentru ca, altfel, excluzand decisiva implicatie externa si adevaratele personalitati cu ”rol determinant”, gen George Bush si Mihail Gorbaciov, vom oferi viitoarelor generatii de romani, imaginea unei armate de idioti care s-au impuscat singuri, intre ei (dar profesionist, intre ochi, pe sub casca), deoarece afirmati ca vorbiti ”in numele celor peste 1.000 de oameni cazuti din sete de libertate”, intre care ”cei aproximativ 275 (nu 275,2 ? - nn) de militari si salariati civili ai ministerului”!

De acord, domnule locotenent, ca trebuie sa ne cerem iertare victimelor, militari si civili, dar nu pentru vina de de a-i fi ucis, ci pentru vina de a nu-i fi aparat! Si de a fi lasat Tara pe mana profitorilor straini si a tradatorilor! Pentru ca, loviti si noi, profesionist, in stomac, in anii, 1985-1989, ai ”pregatirii de artilerie” a ”revolutiei spontane”, mai rau decat civili (fiindca nu aveam voie nici macar sa ne asezam la cozi, in uniforma), am fost suficient de naivi sa topaim in strada, alaturi de fratii nostri civili, strigand ”Libertate!” in timp ce Romania ni se scurgea printre degete!

Iar eu, ca istoric militar, am avut o vina majora, pentru ca trebuia sa recurg la arma noastra secreta, intrebarea ”Cui prodest?”. Mi-e si frica sa ma intreb astazi, la 31 de ani, cui a folosit, pentru ca: 65% din pamantul tarii, cu ape cu tot, e proprietate straina; industria concurentiala ne-a fost facuta praf iar cea de astazi isi trimite, ca si comertul si bancile, profiturile, in strainatate; padurile noastre au luat tot drumul strainatatii, bogatiile subsolului si toate domeniile strategice sunt in mana strainilor, noi devenind simpli consumatori de mana a doua, platiti la subzistenta, obligati sa cumparam, inclusiv in domeniul militar, la pret de specula, gunoaiele altora si sa ne prefacem ca ne alegem ”democratic” liderii!

Sa nu disperam, insa, pentru ca exista o ciclicitate in Istorie. Bunicii nostri au fost ostasi liberi ai Tarii, inrosind cu sangele lor, pentru Tara, harta Europei, intre Stalingrad si Viena. Parintii nostri au ajuns slugile ocupantului sovietic, dar s-au eliberat in, mod inteligent, in anii 1958-1968, cand au construit Armata, politia si serviciile nationale. Noi am fost, pana in deceniul trecut, ostasi liberi ai Tarii, pentru care am renuntat, prin juramant, la aproape toate drepturile omului si cetateanului. In ceea ce-i priveste pe urmasii nostri, insa...numai Istoria va putea sa-i defineasca pe cei ce-si lasa oasele, pentru mesaje despre ”freedom and democracy” pe niste coclauri pe unde numai stramosul nostru trac Alexandru Macedon si ostasii sai si le-au lasat! Dar ceea ce stim cu certitudine este ca nicaieri si niciodata un militar nu si-a cerut si nu-si cere scuze pentru executarea ordinului, a carui ignorare, in stare de razboi declarata, se pedepseste cu glontul. Politicienii, insa, adica cei vinovati si de starea respectiva si de aparitia ordinului...DA! Intr-o singura situatie, noi, militarii suntem moral, obligati, sa ne cerem iertare poporului...atunci cand nu ne-am facut datoria fata de Neam si Tara! Cu sau fara voia noastra! Ca mine si ca toti cei care v-am pastorit in urma cu trei decenii, ca dascali sau comandanti!

Ca ultima observatie... Si noi si revolutionarii am fost batuti pe umar, ovationati, gadilati sub barba si laudati, pana cand am fost disponibilizati, noi, si trecuti in somaj, prin distrugerea industriei, civilii. Ne-au promis, prin legi organice, marea cu sarea, apoi, considerand ca ne-am bosorogit si unii si altii si nu mai suntem apti de riposta, ne-au retras, insultandu-ne si supunandu-ne oprobiului public, toate drepturile. Mai nou, ne-am trezit si cu COVID-19, aparut, parca, pentru ca generatia noastra sa paraseasca mai repede, ”pe cale naturala, sistemul”! Atentie, insa, ca Istoria se repeta, atunci cand aceleasi conditii se reintrunesc si aceleasi interese extern-interne isi dau mana!

Honor et Patria! Vae victis!

Dr. Mircea DOGARU, istoric militar,

Astazi col. (r) si presedintele S.C.M.D.  

joi, 17 decembrie 2020

 

DESPRE PROCESUL SCMD CU NUMITII TRAIAN BASESCU SI ASZTALOS CSABA FERENC

-         In atentia tuturor rezervistilor –

 

I.                  Istoricul cazului

Marti 13 martie 2018, in fata presei, Traian Basescu, pe atunci senator, isi rezuma opiniile despre rezervisti, constant exprimate in perioada 2009-2018, asfel: ”In general suntem impotriva pensiilor speciale, care sunt un furt. Indiferent cine are pensii speciale, fura bani! Sigur, ii vedem la televizor, ne povestesc cum sunt ei cu arma la picior, dorm cu pusca in pat si de asta trebuie sa aiba pensii speciale, uitand sa ne spuna ca marea lor contributie la securitatea Romaniei a fost ca erau la munci agricole inainte de Revolutie, strangeau porumb prin Insula Mare a Brailei si, deodata, si-au dat seama ca le trebuie pensii speciale”.

Prin adresa cu nr. 300/26.03.2018, SCMD a sesizat CNCD asupra Declaratiei basiste, acuzandu-i caracterul ”insultator, denigrator si discriminator, direct, indirect si multiplu la adresa categoriei socio-profesionale a rezervistilor din intreg Sistemul de Aparare, Ordine Publica si Securitate Nationala, carora le aplica un tratament injust, degradant, supunandu-i nemeritat oprobiului public. Practic, domnia sa creaza un cadru intimidant si ostil, ofensiv, incitand la ura impotriva rezervistilor care-si reclama drepturile legitime, decurgand din contractele lor de pregatire, activitate si sacrificiu, cu statul roman”, cf. Art. 253 si Art. 1369 Cod Civil si Art. 369 Cod Penal, ”referitor la incitarea la ura si discriminare”.

II.               Faptele

Prin Citatia cu nr. 502/17.05.2018, semnata de ”dr. Gheorghiu Luminita, Secretar de Stat si Membru Colegiu Director al CNCD”, SCMD a fost convocat, in calitate de petent, la sediul acestuia, pe data de 4 iunie 2018. Prin Adresa cu nr. 546/30.05.2018, SCMD i-a delegat pe domnii gl.fl.aer. (r) Iosif Balan, vicepresedinte/SG (i) si col. (r) Ioan State, jurist, sa-l reprezinte, cu ”mandatul solicitarii de daune morale si scuze publice din partea d-lui Traian Basescu, senator PMP”.

Pe data de 4 iunie 2018, CNCD si-a batut joc de delegatia SCMD, anuntand-o abia la orele 15.00 ca aprobase, de la ora 07 a.m., solicitarea intimatului Traian Basescu de amanare, din motive personale a audierilor.

Partile au fost reconvocate pe data de 15 iunie, CNCD solicitandu-i SCMD si depunerea unui Punct de vedere in scris. Acesta a fost depus la data amintita, cu nr. 612/15.06.2018. Audierea intimatului Traian Basescu si a petentului reprezentat de subsemnatul, ca presedinte, a avut loc in fata Colegiului Director si a presedintelui CNCD, dl. Asztalos Csaba Ferenc. Am anuntat ca ”Punctul de vedere” este, in fapt o ”Plangere prealabila”, prin care SCMD isi demonstreaza juridic toate acuzele la adresa senatorului Traian Basescu, inclusiv faptul ca, spre deosebire de pensiile magistratilor, pensiile militare de stat nu numai ca nu sunt pensii speciale dar nici macar pensii, fiind solde de rezervist. Am solicitat pronuntarea CNCD in regim de urgenta anuntand ca, in caz de tergiversare sau nepronuntare in sensul legii, il vom actiona in Justitie si pe presedintele CNCD pentru complicitate post-factum cu impricinatul.

Hotararea nr. 422 a CNCD in Dosarul nr. 227/2018, deschis ca urmare a Petitiei SCMD inregistrata cu nr. 1766/29.03.2018, ne-a parvenit insa abia la data de... 4 noiembrie 2020, fiind trimisa cu nr. 669/26.10.2020, sub semnatura d-nei ”Maria Mota, Membru Colegiu Director”. Adica dupa doi ani si jumatate!

Cum era de asteptat, CNCD, care il amendase cu 2000 lei pe presedintele Iohannis pentru ca a folosit cuvantul ”evrei” in retorica anti-Dancila, a decis, in privinta amendarii predecesorului sau ca ”nu este cazul” si ca faptele acestuia ”se circumscriu libertatii de exprimare”.

Potrivit Legii nr. 554/2004 si OG nr. 137/2000, SCMD putea ataca, in instanta de contencios administrativ, Hotararea CNCD ”in termen de 15 zile”.

III.           Procesul

Fiind pregatit, SCMD a initiat actiunea in instanta la 6 noiembrie 2020, cu nr. 696, la Tribunalul Bucuresti, Sectia a II-a contencios administrativ si fiscal, deschizandu-se, la 09.11.2020, Dosarul nr. 30019/3/2020 impotriva paratilor CNCD si Traian Basescu. Solicitam anularea Hotararii si avertizarea/amendarea CNCD dar si ”obligarea paratului Basescu Traian la inlaturarea consecintelor faptelor de discriminare, prin prezentarea de scuze publice si sanctionarea pecuniara a acestuia”!

IV.           Marturisire

De ce nu v-am informat, stimati camarazi, din 6 noiembrie si pana astazi, asupra actiunii? Pentru ca am asteptat Decizia CCR in ceea ce priveste suprataxarea ”pensiilor speciale si ale militarilor”, adica acceptarea triplei impozitari a pensiilor militare de stat, pentru a decide daca vom da in judecata si CCR pentru complicitate la generarea si perpetuarea faptelor de discriminare si incriminare a rezervistilor, initiate de numitul Traian Basescu, pe atunci presedinte, inca din 2009, prin campanie mediatica si Legea 329/2009. Si pentru ca ne-am gandit ca aceasta veste, venita in plina perioada de dezastru national si de tradare a noastra, a rezervistilor, de catre camarazii cu sete de parvenire si ambitii politice, ar constitui un neasteptat cadou de Mos Craciun, pe care vi-l face SCMD.

La Multi Ani!”, asadar, tuturor si la multi, foarte multi ani pentru Traian Basescu si slugile lui UDM-riste sau neaose!

Honor et patria! Vae victis!

Presedintele SCMD

Col.  (r) dr. Mircea DOGARU

miercuri, 16 decembrie 2020

 

INSTITUTUL NATIONAL AL MAGISTRATURII SI CALITATEA PROCESUALA A SCMD

-         In atentia lingatorilor de clante ministeriale –

 

Pe 7 ianuarie 2011, SCMD a spulberat, la ICCJ, HG 735/2010 de aplicare a Legii 119/2010 care desfiinta asa-zisele ”pensii speciale”, blocand si articolele referitoare la rezervisti din Legea 263/2010. Slugile basiste au reactionat prin chemarea, din ordinul Codrutei Kovesi, de catre ministrul de atunci al Justitiei (acelasi cu cel de azi) Catalin Marian Predoiu, a judecatorilor – presedinti de sectii pentru cauze privind conflicte de munca, la Bucuresti. Aici le-a trasat sarcini clare in vederea respingerii actiunilor rezervistilor in justitie (SCMD avea c. 40000, blocand tribunalele) pe linia ”recursului in interesul legii (RIL)”. Si a mai inventat ceva Puterea, de ”Martisor” – OUG 1/2011. Prin aceasta a legiferat falsul si uzul de fals si discriminarea intre rezervisti. Selectati, sau intrati prin pile in grupul profitorilor, lingatorii de clante s-au trezit cu pensii de pana la zece ori mai mari. Marea masa a rezervistilor, adica cei fara opinii sau masa amorfa, a ”beneficiat”, pe o baza de calcul total diferita, de acelasi cuantum, ceea ce este o absurditate matematica iar recalcitrantii, c. 26500, s-au trezit cu pensiile sensibil reduse.

In martie 2011, SCMD a declansat lupta pentru revenirea pensiilor ciuntite la cuantumul din 2010 (fapt obtinut in 2013) pentru redobandirea dreptului la munca pentru toti pensionarii (fapt realizat la 1 octombrie 2014, primul beneficiar fiind... col. (r) Traian Basescu) si redobandirea statutului de rezervist, obtinuta prin Legea pensiilor militare de stat nr. 223/2015. Adversarul SCMD, cu incepere din 2011, a devenit nu mafia politica ci mafia kaki din directiile de specialitate ale M.Ap.N. care avea si are de acoperit prestatiile legate de OUG 1/2011. Utilizand lingatorii de clante, aceasta a declansat ample campanii mediatice impotriva conducerii SCMD si a SCMD in ansamblu, atragand, cu promisiuni de tinichele, grade in rezerva si functii onorifice si membri ai SCMD pe care ii regasiti astazi pe la asa-zisele ”structuri asociative”, ombilical legate si sustinute financiar de ministrii Apararii Nationale, indiferent de culoare politica. Esecul imploziei programate a SCMD in 2014, a dus la actionarea in justitie a SCMD de catre conducerea ANCMRR (si cea veche si cea noua) care a contestat decizia judecatoreasca, definitiva si irevocabila, de infiintare a SCMD la 18 august 2009. O decizie care putea fi contestata in termen de 15 zile, a fost contestata dupa 5 ani iar procesele s-au terminat definitiv in 2018 prin victoria SCMD!

Le-a ramas doar propaganda facuta de personaje de 2 bani, pentru naivi sau pentru cei ce nu citesc nimic, impotriva SCMD. Ne-am plictisit sa raspundem celor care confunda ”lipsa de calitate procesuala activa” a SCMD, proclamata din ordin sau din slaba pregatire a unor judecatori, cu existenta legala a SCMD. Am dat chiar si exemplul, de rasul curcilor, al avocatului ministrilor si Ministerului Apararii, care invoca, in 2019, urmatoarele: lipsa de calitate procesuala activa a SCMD, lipsa de calitate procesuala pasiva a M.Ap.N. si lipsa de calitate procesuala a TMB, pentru ca fiind vorba de un minister, procesul ar fi fost de competenta ICCJ. Ceea ce, in mintea prostilor fuduli, manipulati de lingatorii de clante, ar insemna ca nu exista legal nici SCMD, nici M.Ap.N., nici Tribunalul Bucuresti. Intrucat astfel de bazaconii mai circula, punem la dispozitia tuturor rezervistilor de buna credinta, cateva concluzii ale conclavului magistratilor, care a avut loc in zilele de 9-10 noiembrie 2020, la Bucuresti, la Hotel Hilton Garden Inn.

Provocat de jurisprudenta, adica de hotararile aiuristice luate de judecatori, care nu raspund nici in fata lui Dumnezeu, in cauze identice, evenimentul a fost organizat de Institutul National al Magistraturii, sub titlul ”Justitia 2020 – Profesionalism si integritate”. Au participat presedintii tuturor sectiilor din tara, pentru cauze privind conflicte de munca si asigurari sociale, din cadrul curtilor de apel. Temele in dezbatere au fost 4. Doua privind salarizarea (I. Contractul individual de munca si II. Drepturi banesti), una privind pensiile militare (IV. Stabilirea cuantumului pensiei prin aplicarea procentului corespunzator reprezentand semn onorific) si una privind Conflictele de munca, care se rezuma pe intreaga Romanie doar la ”Calitatea procesuala activa si calitatea de reprezentant conventional a Sindicatului Cadrelor Militare Disponibilizate in litigiile de asigurari sociale”. Rezulta ca numai SCMD ridica probleme si da dureri de cap ”Justitiei” romane. Nu alte sindicate si cu atat mai putin ONG-urile care nu conteaza, avand alte scopuri.

In ceea ce priveste ”Meritul militar”, desi este acordat printr-o lege separata, instantele sustin ca este legat de pensie si apara decizia luata de LOV prin OUG-59/2017 de a intra in baza de calcul a pensiei, decizie in conformitate si cu pozitia actualului ministru al Apararii care, sprijinit prin semnaturi de unele ”structuri asociative”, nu vrea sa ne redea nimic din drepturile confiscate.

In ceea ce priveste situatia SCMD, distinsa adunare a luat in calcul solutiile Curtii de Apel Bucuresti din care citam, spre edificare, doar doua, in baza Deciziei nr. 1/2013 a ICCJ – ”in interpretarea si aplicarea unitara a dispozitiilor Art. 28, Alin. 2 din Legea sindicatelor nr. 54/2003 (in prezent abrogata prin Legea dialogului social nr. 62/2011) stabileste ca organizatiile sindicale au calitate procesuala activa in actiunile promovate in numele membrilor de sindicat”:

Curtea de Apel Bucuresti, prin decizia civila nr. 811/12.02.2018 s-a pronuntat ca ”in speta, nu se poate face abstractie de faptul ca a existat o imputernicire expresa din partea membrului de sindicat pentru ca sindicatul sa introduca cererea de chemare in judecata pentru protejarea drepturilor de asigurari sociale afirmate, iar Sindicatul Cadrelor Disponibilizate este o persoana juridica, inscrisa in registrul persoanelor juridice, in temeiul prevederilor Legii nr. 54/2003 – Legea sindicatelor si a sentintei civile nr. 83/18.08.2009, pronuntata de Judecatoria Secorului 1 Bucuresti in dosar nr. 26479/299/2009...Cum SCMD este o persoana juridica legal inregistrata ca organizatie sindicala, instanta de judecata nu poate sa-i cenzureze si sa-i limiteze, pe cale de interpretare, exercitarea atributiilor pe care le are in aceasta calitate, inclusiv formularea de cereri avand ca obiect drepturi care se circumscriu jurisdictiei asigurarilor sociale, pentru ce in acest mod s-ar incalca atat principiul fundamental al liberului acces la justitie, cat si dreptul fundamental de asociere, in vederea realizarii scopului prevazut in actul sau constitutiv (de a promova si apara drepturile cadrelor militare disponibilizate ce deriva inclusiv din legislatia asigurarilor sociale, legate in principal, de dreptul la pensie)”.

Magistratii prezenti au apreciat ca ”relevante” si considerentele deciziei civile nr. 224/16.01.2019 a Curtii de Apel Bucuresti. Decisiva ramane insa motivarea aceleiasi Curti de Apel prin decizia nr. 5040/16.11.2018. Prin urmare, ”Opinia redactorului referatului, in interpretarea si aplicarea dispozitiilor Art. 28, Alin. 3 din Legea nr. 62/2011, este ca SCMD justifica calitatea procesuala activa ca urmare a prevederilor din Statutul acestei organizatii sindicale, care reuneste cadrele militare in rezerva, in calitate de membri de sindicat si urmareste sa promoveze si sa apere drepturile cadrelor militare disponibilizate ce deriva inclusiv din legislatia asigurarilor sociale, legate in principal, de dreptul la pensie. Acesta fiind scopul principal pentru care a fost infiintata organizatia sindicala, scop validat prin sentinta civila nr. 83/18.08.2009, pronuntata de Judecatoria Secorului 1 Bucuresti, in dosar nr. 26479/299/2009 prin care s-a dispus inscrierea organizatiei sindicale in registrul special, moment de la care organizatia sindicala a dobandit personalitate juridica, consideram ca prin negarea calitatii procesuale active a reclamantului in litigiile de asigurari sociale s-ar incalca principiul fundamental al liberului acces la justitie si dreptul fundamental de asociere, in vederea realizarii scopului prevazut in actul sau constitutiv

Pe cale de consecinta, dupa amplele dezbateri pe care le regasiti la paginile 58-65 ale Minutei incheiate, formatorii INM au hotarat ca ”in privinta acestei probleme de drept” sa pastreze concluziile precedentei Minute, ca urmare a consfatuirii similare desfasurata la Cluj Napoca in perioada 18-19 aprilie 2019: ”Opinia formatorilor INM, exprimata si la Cluj Napoca, este in sensul ca, in interpretarea si aplicarea dispozitiilor Art. 28, Alin. 3 din Legea nr. 62/2011, SCMD justifica calitate procesuala activa ca urmare a prevederilor din Statutul acestei organizatii sindicale care reuneste cadrele militare in rezerva, in calitate de membri de sindicat si urmareste sa promoveze si sa apere drepturile cadrelor militare disponibilizate ce deriva inclusiv din legislatia asigurarilor sociale, legate, in principal de dreptul la pensie”.

Cele de mai sus fiind concluzia concluziilor, ii asiguram si pe cei care nu citesc nimic dar le stiu pe toate, ca lingatorii de clante ai ministrilor Apararii bat campii din ordin sau din prostia fudulului si invidie, atunci cand neaga existenta legala a SCMD si calitatea sa procesuala activa in apararea membrilor sai si numai a membrilor sai! Adica, potrivit Statutului, a membrilor SCMD cu cotizatia la zi. Este motivul pentru care instantele au cerut in ultimii doi ani chitantele de plata a cotizatiei. Pentru a limita pagubele in situatia in care M.Ap.N. pierde la ICCJ procesul cu SCMD! De recuperat drepturile, le vor recupera prin Justitie, numai membrii SCMD. SCMD este singurul organism combativ al rezervistilor, care, in ochii Justitiei, are calitate procesuala si ii poate reprezenta pe membrii sai. ONG-urile rezervistilor au alt tip de statut si alte obiective din punct de vedere juridic. Si, am adauga noi, cu totul si cu totul alte interese, la nivelul sefilor lor ,pliabili in fata ministrilor Apararii, decat dreptatea pentru toti!

Honor et patria! Vae victis!

Presedintele S.C.M.D.

Col. (r) dr. Mircea DOGARU

joi, 10 decembrie 2020

Scrisoare deschisa presedintilor PSD si AUR

 

 

SCRISOARE DESCHISA PRESEDINTILOR PSD SI AUR

 

DACA AR GANDI POLITIC, PARLAMENTARII PSD SI AUR

AR VOTA, IN INTERES NATIONAL, GUVERNUL CÎȚU!

 

Ordinele au fost atat de naprazanice, incat bietul Iohannis s-a vazut obligat sa incalce Constitutia Romaniei si pe cant! A organizat alegeri ale genocidului in plina pandemie declarata, spre nedumerirea romanilor care n-au inteles de ce fuge COVID-ul din sectiile de vot pentru a se ascunde in piete si in parcuri. A facut propaganda cu atata exces de zel impotriva PSD, incat romanul s-a enervat si a dat o palma cu piciorul partidelor sale de suflet, marii castigatori ai alegerilor fiind PSD si AUR. L-a tinut pe Basescu in stand-by 4 zile, dar n-a reusit sa-l aburce peste linie, ca de obicei. Inainte ca alegerile sa fie validate, inainte ca noul Parlament sa depuna juramantul, inainte ca partidele sa stie cate mandate au, inainte ca acestea sa fie chemate la consultari, ne-a comunicat, neoficial, alesul .... jolly joker-ul Florin CÎȚU! Iar adversarii politici s-au prefacut toti ca ar fi o noutate si au intrat in joc.

De ce toate astea? Pentru ca, pe final de mandat, Führer-ul Angela MERKEL se grabeste. Vrea sa-si adjudece, pentru Germania, tot ceea ce i-a mai ramas hinterland-ului romanesc si 90% din banul public al acestuia. ”Presedintele său” nefiindu-i suficient pentru proiect, prin contracte, si-a dorit in Romania si ”Guvernul său” si ”Parlamentul său”. Cu Parlametul a luat plasa! De aici, disperarea! Drept care, s-a declansat, in dispretul Constitutiei Romaniei si al oricarui principiu democratic, lupta pentru ”Guvernul său”.

Fara multa imaginatie, dar pragmatici si hotarati, agentii BND, care conduc de ani buni Romania, au sunat adunarea slugilor politice si au impus conduita presedintelui Iohannis. Acesta i-a ordonat lui Orban sa demisioneze doar din fruntea Guvernului, nu si a partidului si l-a numit interimar pe omul sau de casa, bun la toate, Nicolae Ionel CIUCA. La mirosul ciolanului, in PNL a izbucnit, cum era de asteptat, Jihadul. Presa servila a pus umarul si sperietoarea CIUCA a fost transformata intr-un dictator militar, pe motiv ca i-ar fi schimbat din functie (ceea ce se intampla de fiecare data) pe functionarii adusi politic, de predecesor. Mirosul ciolanului a fost atat de innebunitor, incat liberalii, care erau gata sa dea cu Orban de pamant, au inghitit bazaconia cu ”militarizarea” Guvernului si au acceptat propunerea implementata de Iohannis, prin Orban – Premier sa fie bufonul de serviciu! Au aquiesat, inteligent, UDMR-istii, care vor sa profite, segregationist, de interesele economico-financiare ale statului german.

In fapt, pe Cîțu nu-l voteaza nici dracu, decat, eventual, putinii initiati din jurul lui Orban. Astfel, primul Guvern va cadea si Führer-ul va putea avea, prin cea dea doua propunere a lui Iohannis, ”Guvernul său” in Romania, adica Guvernul Siegfried MUREȘAN. De teama pierderii fotoliilor castigate, prin alegeri anticipate, proaspetii parlamentari vor vota in unanimitate!

Iata de ce, parlamentarii USD si AUR ar trebui sa-l voteze pe Cîțu! Se va ajunge tot la Siegfried, dar dupa ce Cîțu, ajuns premier prin vot, va face, din ordin, ceea ce a mai facut – isi va da demisia. Situatie in care si ultimul idiot din Romania va intelege miscarea, se va simti jignit, calcat in picioare si va iesi in strada!

Intrebarea este de ce devoalam scenariul de mai sus? Pentru ca si noi stim cum gandesc si reactioneaza ”geniile” occidentale, nu numai ei stiu cum reactioneaza cobaiul romanesc. In situatia darii cartilor pe fata, pentru a castiga timp, aceiasi consilieri il vor sfatui pe Presedinte sa faca o mutare la care nu se asteapta nimeni ... un Guvern de asa-zisa ”Uniune Nationala”, fie si cu Rafila in frunte. Tot e de preferat, pentru Führer, un „influencer” al OMS-ului, decat unul al rivalilor francezi sau al ”bilderbergerilor”! Important e sa se castige timp pana se vor clarifica lucrurile peste garla! Oricum, daca va castiga Trump, nimic nu va fi de durata in Romania ... nici Guvern, nici Parlament, nici Presedinte!

 

Honor et Patria! Vae Victis!

 

         Presedintele SCMD,

                   Col.(r)dr. Mircea DOGARU

 

Bucuresti,

10 decembrie 2020

miercuri, 2 decembrie 2020

 

ACTIUNI S.C.M.D. IN CAPITALA, DE ZIUA UNIRII

Miercuri 25 noiembrie a.c., presedintele Romaniei anunta ca anul acesta nu va fi parada militara de 1 Decembrie, la Arcul de Triumf, datorita pandemiei ci doar o ”extrem de restransa” ceremonie pentru ”ambasadorii straini, medici si personalul medical”. Un cor de lingatori de clante, se perinda pe la televiziuni, aratand ca Armata nu are nici o legatura cu Unirea si cu monumentul in cauza. Pana si Basescu avea sa-i contrazica!

Vineri 27 noiembrie a.c., S.C.M.D. lansa chemarea, catre rezervisti la ”Plimbarea verde”, intre orele 11.00 si 13.00. Adica, macar rezervistii sa cinsteasca jertfa milioanelor de eroi ai neamului si sa reinvie gloria celor care au trecut pe sub Arcul de Triumf.

Sambata 28 noiembrie a.c. ... coincidenta! Presedintele anunta ca va avea totusi loc o parada militara cu... 150 de ostasi, intre orele... 11.00 si 13.00.

Duminica 29 noiembrie a.c., S.C.M.D. anunta ”Plimbarea verde” pentru orele 13.00-15.00, ca sa nu-l deranjeze pe dl. presedinte.

Luni 30 noiembrie a.c.... alta coincidenta! Domnul Vela anunta inchiderea zonei intre orele 07.00 a.m. si 16.00 p.m., cu toate strazile adiacente si excluderea cu desavarsire a publicului. Transportul in comun a fost sistat. Pana si Basescu, pe care nu credeam ca o sa-l citam vreodata, a subliniat ca de 1 Decembrie, Armata Tarii defila pentru popor. Anul acesta, invocand pandemia, care va lua pauza doar pe 6 decembrie, presedintele a dat flit si Armatei si Poporului!

Coincidente amuzante au avut loc si in Parcul Carol, unde, pe 1 Decembrie, an de an, incepea din zori ceremonia depunerii de coroane la Mormantul Ostasului Necunoscut, intru cinstirea celor care s-au jertfit pentru Neam si Tara. Anul acesta, au fost cinstiti doar eroii civili anti-Covid. Invitat, dupa 6 luni de pauza ordonata, de catre RTV sa transmit de acolo impresii la orele 7.00 si 08.00, am fost in zori la Monument cu un mic grup de membri S.C.M.D., intre care istoricul militat dr. Robert Stanciugel. In uniforme vechi, fara grade si cu sapca S.C.M.D. inscriptionata ”Rezervist discriminat”. Portile erau inchise, resturile de zapada si mizeria faceau peisajul dezoland, parcul era pustiu, nu se zareau nici macar caini cu covid in coada!

La vederea echipei RTV, comandantul garzii, istet si cu prezenta de spirit, a trimis repede 2 soldati in uniforme uzate de instructie, pe post de garda de onoare. Am subliniat in transmisii ca nici o ceremonie nu este pregatita acolo, ca mandrii dorobanti lipsesc. Ca si zecile de coroane de flori de alta data! Bietul comandant a schimbat ”plantoanele” la 10 minute, ca sa se vada activitate iar dupa incheierea transmisiunilor noastre, la 08.30, a pus soldatii sa mature, sa curete zapada (mai putin de pe tunuri) si a chemat de acasa, ostasi in uniforma de oras. Dorobantii au ramas la Plevna. A facut rost si de coroane, astfel incat, cand reprezentantii USR-ului si ai unui ONG, care au venit sa cinsteasca eroii pe barba lor, sa nu gaseasca locul pustiu.

La ora 10.00, la invitatia Sindicatului Angajatilor din Primaria Sectorului 1, o delegatie a S.C.M.D. a fost prezenta la ceremonia organizata de primarie, la Monumentul Eroilor din Bulevardul Gloriei (cartier Damaroaia). Au depus o coroana din partea S.C.M.D. dl. vicepresedinte lt.col. (r) Catalin Apostol si dl. secretar lt.col. (r) Dumitru Rinciog.

La Arcul de Triumf ceremonia a durat 24 de minute, cu tot cu onorul dat de garda spatelui prezidential. Discursul presedintelui s-a axat pe chemarea la unitate, pe eroismul luptatorilor anti-Covid si pe necesitatea de a vota, pe 6 decembrie ”un Parlament cu oameni mai onesti, mai muncitori si mai buni”. Dupa care s-a urcat in masina si a plecat, lasand masca liota de generali avansati pe 27 noiembrie, care erau in partea dreapta, pe post de ambasadori. Talonat de seful S.M.A., dl. ministru Ciuca (ambii in civil, ambii declarati infectati cu Covid si ambii sfidand, prin urmare, legea privind izolarea) a ramas sa faca fata presei, in nota caracteristica si vizibil emotionat. N-am remarcat proaspat avansatii generali – yesmani, in rezerva si in retragere! Ori nu exista ori sunt dati in M.O. la secret!

Intre 13.00 si 15.30 (cand fortele de ordine, tinute acolo degeaba, s-au retras), impreuna cu membrii S.C.M.D. convocati de dl. vicepresedinte col. (r) Florea Cristescu, si cativa protestatari din Piata Victoriei, am putat discutii cu grupuri de tineri pe teme de istorie reala si rolul Armatei, astazi batjocorita, la infaptuirea idealurilor neamului si pastrarea unitatii nationale. Acestea au fost filmate de studenti de la Regie si Film. Ne-am retras la 15.30 odata cu fortele de ordine.

In conluzie, Sarbatoarea Nationala de anul acesta a fost o zi trista, pentru un popor trist si sistematic mintit, inselat, manipulat, furat si, mai nou, decimat!

Honor et patria! Vae victis!

Presedintele S.C.M.D.

Col. (r) dr. Mircea DOGARU

sâmbătă, 28 noiembrie 2020

Plimbarea verde s-a mutat la ora 13.00

 - catre toti romanii patrioti -

Tinand cont de dorinta rezervistilor de a-i sprijini, eventual inlocui, pe militarii in activitate, aducand un omagiu eroilor cazuti pentru Unire, dl. Presedinte si-a dat peste cap, putintel, programul de la Alba Iulia, prevazand pentru 1 Decembrie o scurta ceremonie la Arcul de Triumf, intre exact orele 11.00-13.00. Aceasta va fi "extrem de restransa", la ea fiind invitati doar "ambasadori straini, medici si personal medical". Publicul larg (adica romanii) este exclus. Ministrul Apararii si seful SMA sunt autoexclusi, din motive de Covid 19. Zona va fi inchisa, drept pentru care cine doreste sa iasa la aer curat, pentru ultima oara inainte de declararea starii de alegeri, pardon, de urgenta, o poate face incepand cu ora 13.00, dupa evaporarea virusului politic.

Honor et Patria! Vae victis!

Presedintele SCMD,

Col. (r) dr. Mircea Dogaru

vineri, 27 noiembrie 2020

PLIMBAREA VERDE

 

“PLIMBAREA VERDE”

O POSIBILA SOLUTIE A REZERVISTILOR PENTRU

1 DECEMBRIE

-         In atentia tuturor membrilor SCMD si CNSC din Bucuresti si Ilfov –

 

Doamnelor si domnilor,

Inainte de toate, de Ziua Nationala, uram Romaniei si tuturor romanilor din Tara si din pribegie, carantinati sau in curand carantinati, un sincer “LA MULTI ANI”! Va amintim, insa, ca autoproclamata noastra elita politica si-a batut joc de Centenarul Marii Uniri, acordand, nu se stie cui, pentru marcarea momentului, 1 milion de Euro, in timp ce Viktor Orban a acordat, pentru contracararea mediatica, numai in Romania peste 100 de milioane.

SCMD si-a facut datoria, din 2018 pana in 16 martie anul acesta, promovand, cu sprijinul aliatilor din CNSC, propriul program unionist, prin lansari de carte, expozitii, manifestatii etc. in principalele orase ale tarii, indeosebi in cele infestate de virusul secesionismului.

Anul acesta, incepand cu sarbatorile de Pasti, 1 Mai si cele religioase de pana acum, Puterea ne-a dat interdictie totala si calitatea de internati in propria noastra Tara, transformata in lagar. Libertate am avut doar pe 27 septembrie, fiindca se stie ca SARS-COV2 fuge, ca dracu’ de tamaie, doar de sectiile de vot. Si mai fuge de avioanele ticsite cu carne de tun romaneasca, trimisa, aiurea, sa apare interesele comunism/globalismului. Altfel, se manifesta virulent in aer liber, in piete, parcuri si gradini, mai ales noaptea, dovada ca, spre binele nostru, Puterea a executat ordinul de a anula manifestarile de Ziua Nationala, indeosebi traditionala defilare militara. Vom fi liberi de Mos Nicolae, pentru ca ne protejeaza sectiile de vot, dupa care, definitiv inchisi, de Craciun.

In aceste imprejurari, un istoric militar “neindisciplinat”, dr. Robert Stanciugel, membru SCMD, a venit cu o propunere la care subscriem. Daca dl. ministru Ciuca si-a retras, eroic, trupele, prost platite si cu viitor mizerabil ca rezervisti, din fata COVID-ului, am putea sa ii inlocuim noi, rezervistii. Si aliatii nostri civili, care au facut armata! Noi, adica “balastul”, “inutilii”, cei impotriva carora, Basescu a executat ordinul extern de “parasire pe cale naturala a sistemului”. Si pentru ca nu-l parasim de 10 ani, in ciuda batjocurii la care suntem supusi de politicieni, de media si, mai ales, de proprii nostri functionari kaki, inca in activitate, decat cate 500-600 pe luna, succesorul sau executa, astazi, ordinul de intensificare a procesului, prin arest la domiciliu. De ce? Pentru ca, tavaliti de viata si lipsiti de drepturi, se pare ca am rezistat mai bine decat fratii nostri civili, pana acum, la atacul SARS-COV2. Poate datorita disciplinei inoculate! Iar, daca tot ne este clar ce ne asteapta, cu binecuvantarea celor doi comandanti ai nostri supremi, din interior (internare, suprataxarea pensiilor deja blocate, reprimirea drepturilor, abuziv confiscate, la Pastele Cailor, etc.), macar sa luam o gura de aer proaspat, inainte de condamnare.

Nu vom defila pe sub Arcul de Triumf, pentru ca nu mai suntem in stare s-o facem potrivit cerintelor noului “ZEUS” national, adica in “pas de gasca”! Dar la iarba verde putem iesi! Adica la o plimbare la sosea, fara sa intram in Herastrau, fiindca acolo ne pandeste COVID-ul! Putem, de pilda, pentru ca nu am avut niciodata timp suficient, sa admiram, de la distanta, Arcul de Triumf. Ocolindu-l o data, de doua ori, de zece ori, pana ii retinem toate detaliile. Ca niste batrani “inutili” ce suntem, intre orele 11.00–13.00, cand apare Soarele, datator de “Vitamina D”. Si, pentru ca tot este Ziua Nationala, parca am avea dreptul la portul uniformei sau al unor elemente de uniforma, cei care mai avem. Cu atat mai mult, cu cat ii vedem pe batranii UTC-isti ai Presedintelui aparand, in uniforme “ștoc” de general, sfidand regulamentele, la televiziunile obediente sau pe strazi si facand campanie electorala, cu aerul sfatos ca ne-ar impartasi ceva din strategia NATO. Si o putem face linistiti, intrucat recentele declaratii ale stapanirii ne-au lamurit ca soarta alegerilor este, deja, transata. Ori, prin bastinasul „Program Cobra”, ori prin globalistul soft „Dominion”.

Va propunem, asadar, o ultima plimbare la iarba verde! Plimbarea condamnatului! Evident cu nepotii de mana, ca sa nu uite, cu masca si pastrarea „distantarii sociale”!

 

TRAIASCA ROMANIA!

 

Honor et Patria! Vae Victis!

 

Presedintele SCMD,

         Col.(r)dr. Mircea DOGARU

 

Bucuresti,

27 noiembrie 2020

miercuri, 25 noiembrie 2020

Reactie a SCMD

 

REACTIA SCMD LA CAMPANIA MEDIATICA

IMPOTRIVA REZERVISTILOR

-         In atentia “surzilor” si “orbilor” –

 

Ieri, 24 noiembrie a.c., s-a desfasurat la Bucuresti, in conditiile legale impuse de masurile anti pandemie, marsul de protest organizat de SRR-Decembrie ’89, sprijinit, din partea CNSC, si de SCMD, pe directia “Casa Scateii”, Palatul Victoria, Ministerul Muncii. Prezente, televiziunile, eliberate de constiinta prin argintii dati de Iuda, adica 40 milioane Euro, sprijin anti Covid, s-au intrecut in a dezinforma telespectatorii privind situatia militarilor si politistilor in general si a rezervei in mod special! Evident, cu sprijinul unor “specialisti” scosi din uz de un pol de ani, gen stimata doamna PARCALABU. S-a afirmat ca si pensiile rezervistilor au crescut cu 14%, in momentul in care Guvernul a hotarat sa-i traga pe sfoara pe pensionarii civili.

Nu domnilor presari “liberi”! Pensiile militarilor nu au crescut si nu vor creste, pentru ca OUG-urile inspirate de calaii lor, aflati in slujba intereselor straine, vizand demolarea fortelor armate si a Tarii, nu numai ca au distrus Legea pensiilor militare de stat, legiferand discriminarea si dubla impozitare in ceea ce-i priveste (in perspectiva, tripla impozitare prin “taxare”), dar si INGHETAREA PE VIATA (OUG 59/2017)! Se accepta ca pensiile miitare nu sunt “speciale” dar, cu larga complicitate a magistratilor, se utilizeaza “argumentul” ca rezervistii sunt prea multi. Si, de fiecare data, se aduc in sprijin, pensiile magistratilor militari, care sunt obtinute pe o lege civila, Legea 303/2004 a magistratilor. Si, pentru ca inca mai exista magistrati militari, toti ceilalti, adica magistratii civili, pretind ca au parte de aceleasi riscuri si restrictii ca ale militarilor. Ati intalnit vreun caz de magistrat neimplicat sau nenumit politic? Ati intalnit vreun caz de magistrat mort ori ranit, pentru interesele stapanilor, in Afghanistan sau Iraq, Kosovo sau Bosnia, Mali sau Angola etc.?

Pentru toate acestea si pentru ca multi membrii SCMD care au obtinut in ’90, statutul de revolutionar, ciuntit (financiar) prin OUG-95/2014, care a retras militarilor dreptul la recunostiinta natiunii, stabilit prin Legea 341/2004, SCMD a sprijinit, ieri, marsul de protest al SRR-Decembrie’89, trimitandu-si membrii-delegati in cele trei puncte: “Casa Scanteii” (prefectura si SSPR), Guvern si Ministerul Muncii. La Secretariatul de stat, care nu mai are astazi treaba cu 1989, ci cu fantomele anilor de ocupatie sovietica, SCMD nu a depus documente. Am admirat, insa, abilitatea secretarului de stat, dl. Puiu Nicolae Fesan, care a raspandit cereri-tip, spre multiplicare si completare, celor care isi voiau drepturile deja confirmate prin semnatura Presedintelui Romaniei, fapt care a facut ca majoritatea participantilor s-a ramana pe loc. Inclusiv revolutionarii, membri ai SCMD.

L-am intrebat pe dl. Fesan daca au sansa sa obtina dreptate. Raspunsul a fost clar: “Numai prin Justitie!”. Acea Justitie care isi bate joc de rezervisti, de zece ani. Macar a fost sincer! La fel de sincer ca dl. CIUCA, ministrul Apararii, care, in plina carantinare, cere voturi prin garnizoane, gen Craiova, Pitesti si, mai nou, Constanta, promitand ca n-o sa vedem nimic, nici macar cei 5%, aliniere cu inflatia, care trebuiau sa ni-i dea inca din 2016.

L-am pomenit pe dl. Ciuca, pentru a vorbi de Constanta. Daca delegatii nostri de la Mangalia au fost retinuti de catre Politie, la Lazu, dl. vicepresedinte SCMD, cdor. Ilie TRUTA a reusit sa vina cu un mare numar de delegati de la Constanta, sporind numarul participantilor SCMD in fata Guvernului. Ii multumim oficial si ii indemnam, pe aceasta cale, pe toti rezervistii constanteni sa iasa la vot pe 6 Decembrie, in sprijinul celor care se lupta pentru drepturile noastre in Parlament SI CARE SE MAI REGASESC PE LISTE: domnii senator Tit-Liviu BRAILOIU si deputati George VISAN si Radu BABUS. In locul domnului senator Stefan MIHU, cel care a introdus amendamentele de revenire la Legea 223/2015 si care s-a retras scarbit, le recomandam sa il sustina pe noul campion al drepturilor noastre, dl. cdor.(r) Felix STROE.

Domnului prim-ministru i-au fost trimise oficial, si a confirmat primirea, documentele vizand intoarcerea Legii 223/2015 la forma initiala, promulgata si cele 11 puncte programatice ale SCMD, acceptate de Presedintie, vizand reafirmarea drepturilor rezervistilor.

La Ministerul Muncii, in lipsa doamnei ministru, bolnava de Covid-19, s-a discutat cu dl. secretar general adjunct, Petronel MUNTEANU, caruia i s-au inmanat solicitarile noastre privind recunoasterea lipsei de jurisdictie a Ministerului Muncii asupra militarilor si politistilor in activitate, in rezerva si in retragere, dar si solicitarea de a nu mai amesteca, pe viitor, in proiecte legislative, pensiile militare cu cele civile si pe acestea din urma cu ajutoarele sociale, indemnizatiile de merit si rentele viagere. Politistii de alaturi, adica de la minister, au iesit sa ne aplaude, desi, din pacate, dl. Coarna nu era printre noi. Candideaza!

Ca sa incheiem rotund aceasta informare, ii atentionam pe “surzi” si “orbi” sa incerce sa priceapa ca nu exista decat doua moduri de viata, complet diferite, civil si militar, militarii renuntand, prin Juramant, la drepturile omului, doua tipuri de salarizare conceptual diferite (civilii avand contracte de munca normata la 8 ore, militarii - contracte de activitate la ordin, 24h/24h) si, prin urmare, legislatii la pensie total diferite, deoarece obligatiile de seviciu ale militarilor continua si in rezerva si, in anumite domenii, pana la moarte!

Atentionam prin prezenta ca argumentul cu multimea rezervistilor care trebuie asociati celor cu “pensii speciale”, tine de genocid, in conditiile in care, fara SARS COV2, mortalitatea la rezervisti este, de 10 ani, de cca. 600/luna. Drept care nu vom mai ezita, de aici inainte, sa dam in judecata pe mancatorii de lokum (o specie de rahat turcesc) in media, la adresa noastra, indiferent cine sunt!

 

Honor et Patria! Vae Victis!

 

Presedintele SCMD,

         Col.(r)dr. Mircea DOGARU

Bucuresti,

25 noiembrie 2020