miercuri, 29 aprilie 2020


BUNA DIMINEATA! V-ATI TREZIT… “PATRIOTILOR”?
-Precizari pe marginea unui odios fake cotrocean-


De doua zile avem parte de “indignari viforoase” in media si in lumea politica, pe teme patriotice sensibile. Mai “viforoase” decat cele, autentice, ale tot mai regretatului Corneliu Vadim Tudor! Si nu putem sa nu ne intrebam… “Dar pana acum unde ati fost, patriotilor”?

Din 18 decembrie 2019 pana in 16 martie a.c., spectrul politic romanesc a fost preocupat, exclusiv, de promovarea/contracararea Anticipatelor si de cumparari de voturi in Parlament. Iar media “nationala” s-a ocupat exclusiv de Dinca din Caracal, un mafiot de doi bani din reteaua criminala de rapit si traficat minore si de diverse “Veverite”… . Subiecte de “Breaking News” si de mare “interes national”!

De 2 ani, in schimb, SCMD si aliatii sai din CNSC (Consiliul National al Societatii Civile) dezvolta in toata Tara (complet ignorati de media centrala) propriul “Program Centenar”, contacarand “Proiectul Trianon” coordonat de Viktor Orban. Iar din august 2019 anunta implicatiile serviciilor straine inclusiv prin introducerea de materiale de propaganda, arme si munitii in anumite zone din Romania, acuzand pregatirea unei miscari secesioniste, cu sprijinul multor imbecili autohtoni care se considera “elita intelectuala” transilvana (de inspiratie manista), miscare ce urma sa se declanseze in perioada 10-15 martie 2020 la Targu Mures, escaladand spre configurarea unui razboi civil regizat. Din “fericire” ne-a lovit COVID-19 care l-a linistit si pe Viktor Orban! Nu total, pentru ca se strang si in actualele conditii de “distantare sociala” semnaturi (au 350.000, le mai trebuie pana la 1.000.000) pentru adjudecarea sprijinului Comisiei Europene. Si tot din “fericire” COVID-19 le-a intrerupt sprijinul dat de actuala “putere” prin actiunile de injumatatire a slabelor efective militare existente, cu ajutorul indemnurilor de a iesi rapid la pensie, sub amenintarea unei noi legislatii, cumplite pentru rezervisti, sau repetatele tentative de desfiintare a jandarmilor (28.000 de luptatori profesionisti) prin transformarea lor in agenti de politie locala, civili (iredentistilor le sta in gat indeosebi Gruparea Mobila de Jandarmi de la Sangeorzul de Mures) si a pompierilor etc.

In perspectiva a ceea ce trebuia sa suferim, deputatii secesionisti Kulcsar-Terza Jozsef-Gyorgy si Byro Zsolt-Istvan au inregistrat in Parlament pe 18 decembrie 2019, cu numerele 36-17/321 si 898 “Propunerea Legislativa Privind Statutul de Autonomie al Tinutului Secuiesc”, Camera Deputatilor fiind prima sesizata.

Trei luni de zile am adus acuze grave, inclusiv de inalta tradare pe aceasta tema, inclusiv la RTv, ca raspuns la intrebarile despre “Dinci” si “Vulpite”, sau, pe larg, la 6Tv, la emisiunea d-lui Titi Sultan (Realitatea romaneasca), in fiecare luni intre orele 20:30 – 22:00. Culmea este ca, la 6Tv am informat personal colegi de platou, deputati si senatori, despre existenta Proiectului de lege privind autonomia, de care habar n-aveau. Am vorbit, ca de obicei, la pereti!

In 6 ianuarie 2020, subsemnatul, in numele SCMD/CNSC si dl. Rodrigo Maxim Gabriel, presedintele Federatiei Sindicatelor Transportatorilor Feroviari din Romania (FSTFR), in numele CSN Meridian, am trimis o “Scrisoare/Carte:/Presedintii Camerei Deputatilor si Senatului Romaniei, domnii:/Deputat Ion Marcel Ciolacu si Senator Teodor Melescanu/prin Consiliul Economic si Social (CES)” acuzandu-i pe initiatorii Proiectului de inalta tradare si solicitand, argumentat juridic, respingerea acestuia pe motive de neconstitutionalitate.

Documentul a fost trimis online intregii media si agentiilor din tara si din afara, parlamentarilor, partidelor si ONG-urilor romanesti. Il puteti inca gasi pe site-ul SCMD, pe Facebook, pe Youtube etc. CES-ul, in zilele de 7 si 8 ianuarie a votat respingerea in comisii si in plen, iar presedintii Camerelor au solicitat avizul negativ, imediat. Intreaga media, care astazi se excita, a simtit atunci o profunda durere in cot, impreuna cu toti haznalistii de servicii care se indigneaza acum. Exceptie media ungureasca de la Budapesta si din Romania, care ne-au porcait in toate felurile, inca din 8 ianuarie, acuzandu-ma ca sunt “condus ca istoric militar de catre o sectiune a mass mediei bucurestene legata de fostul retras Dan Voiculescu, (desi nu mai sunt binevenit la Antena 3 inca din 2 mai 2012)” si “aparator hotarat al pensiilor speciale si al intereselor fostilor muncitori la domiciliu???” iar pe domnul Rodrigo Maxim Gabriel acuzandu-l ca este un “semnatar profesional anxios” care, in loc sa lupte in continuare “impotriva starii deplorabile a CFR, a inceput sa se ingrijoreze de autonomie in Secuime”. Normal, din moment ce, de la Brasov spre Covasna si Harghita nu mai pleaca trenuri ale CFR ci “private”!

In aceeasi zi, dl Kulcsar Jozsef Terza, in numele asa-zisului Consiliu National Secuiesc, a perorat indignat, in conferinta de presa la Targu Mures: “Este revoltator, din punctul nostru de vedere, ceea ce se intampla. Eu nu cred ca am ajuns pana acolo ca doi lideri sindicali s-au asezat la o masa… si si-au dat seama ca au ura fata de maghiari. Este clar, din punctul meu de vedere, ca instituiile din umbra ii coordoneaza si este revoltator ce spun ei in aceasta sesizare. Ei spun despre 18 articole din Constitutie care ar fi incalcate… Mai grav e ca ei vorbesc si de infractiune flagranta… iar cel mai grav este ca dansii vorbesc despre razboi si arme” etc.

Nici televiziunile si ziarele “nationale” nu s-au sesizat, nici ONG-urile care mai de care mai patriotice si nici deputatii nu au reactionat desi puteau riposta la indemnul presedintelui sau al premierului, la “Sesiunea extraordinara a Camerei” din 20-31 ianuarie 2020, perocupata, din considerente de vrajeala electorala, doar de “pensiile speciale” si “pensiile de serviciu”! Exceptie a facut publicatia “Gandul” care ne-a redat integral sesizarea si ne-a luat apararea. In rest da-i cu “Anticipatele” si cu “Vulpitele”, in timp ce serviciile noastre “aservite” si-au pastrat feciorelnica atitudine de neimplicare. Apelurilor, pe care noi, SCMD/CNSC si FSTFR-Meridian le-am lansat tuturor romanilor care mai au o farama de constiinta nationala le-au raspuns tot sindicatele si cateva ONG-uri de functionari sau emigrati. Pe data de 17 ianuarie 2020 au adresat o “Scrisoare deschisa presedintilor Camerei Deputatilor si Senatului Romaniei” dna. Denisa Popovici, presedinte al Uniunii Sindicatelor din Spitalele CFR, in numele Aliantei National Feroviare, dl. Horia-Dragos Militaru, presedintele Sindicatului Revolutionarilor din Romania. Decembrie 1989, si dl. Dan Hazaparu, presedintele Fundatiei Romane pentru Democratie prin Drept, afiliata Comisiei de la Venetia, acuzandu-l si pe Marcel Vela ca ar crea prin “reforma MAI” conditiile propice destramarii unitatii statale romanesti.

Pe data de 9 martie s-a adresat Parlamentului, in sprijinul nostru, dl. Giani-Mircea Florescu din El Ejido, Almeria, Spania, presedinte al Asociacion Socio-Cultural Romanati, in numele emigratilor romani din Spania. Iar pe data de 10 martie a.c. s-au adresat Parlamentului, in acelasi sens, in sprijinul nostru, dl. Ringo Damureanu, presedintele Sindicatului National Forta Legii, pentru Uniunea Sindicatelor Functionarilor Publici si Personalului Contractual, dl. Octavian Daniel Chelemen, presedinte al Sindicatului din Administratia Publica “Consilium” si dna. Claudia-Mihaela Epure, secretar general al Asociatiei pentru Profesionalism si Transparenta in Administratie.

Societatea civila si-a facut, asadar, datoria! Adevarata societate civila! Aceea neabonata nici la banii Guvernului, nici la banii lui Soros, nici la media!

Daca au tacut atatea luni, de ce se agita astazi “patriotic si revolutionar” toti neavenitii, mai mult sau mai putin slugi ale politicului? Pentru ca, in disperare de cauza, in fata injuraturilor generale si a situatiei actuale explozive, dand din balba in balba, consilierii presedintelui si ai premierului au aruncat iarasi cu mucii in fasole strecurand un fake penibil  augustei guri prezidentiale: “PSD se lupta sa dea Ardealul ungurilor!”, a citit astazi 29 aprilie 2020 cu un zambet fericit dl. presedinte, adaugand catastrofic: “Majoritatea toxica PSD-ista… a ajutat UDMR-ul cu autonomia… de aia vrem anticipate”! Si uite asa am uitat de COVID-19 si am ajuns unde ne doare! Evident ca am uitat, in acelasi timp si de cedarea nu numai a judetului Sibiu, ci a intregii Tari, cu paduri cu tot si sclavi agricoli, nemtilor! Basca de restituirea catre mostenitorii nazistilor din Grupul Etnic German si Biserica Evanghelica colaborationista a tot ceea ce le-a fost confiscat pentru inalta tradare de catre asa-zisul rege Mihai. Surpriza placuta a venit din partea domnului Kelemen Hunor care, indignat de neasteptatul atac pe la spate, l-a onorat pe presedinte cu numele de “PRM-ist”!

Intrebarea pe care ne-o punem, legat de geniile politice care conduc tara spre dezastru din umbra alesilor nostri este…”Oare astia ne cred pe toti tampiti?”. Chiar cred ca vom pune botul la prostia asta, latrand patriotic, precum coardele politice care se gudura pentru un os de la masa stapanilor, indiferent ce culoare au stapanii ori masa?

Sa stie toti romanii cu mintea acasa ca Parlamentul nu a votat nimic! La cererea noastra, CES-ul si comisiile din Camera Deputatilor au dat avize negative. Dar, pe 16 martie, a venit Decretul Prezidential de instituire a Starii de Urgenta. Si parlamentarii ca si noi au fost trimisi la domiciliu! Si nu ieri sau alaltaieri, ci pe 25 martie, expirand termenul, conform procedurii, nemaiputandu-se dezbate in plen, proiectul secesionist a trecut, pe procedura, la Senat care este Camera Decizionala! Deci sedeti bland “patriotilor”, ca nu exista nici un vot si nici o autonomie! Exista doar prostia si suficienta unor “specialisti” care au gandit electoral, spre deosebire de noi, membrii SCMD care am vazut, fara sa facem galagie, trecand tot pe procedura, dar invers, de la Senat la Camera, proiectele de legi care ne intereseaza. Si nu am facut taraboi, pregatindu-ne sa continuam lupta cu proprii nostri tradatori la Camera Decizionala!

In rest, la tot circul asta fals patriotic, raspundem facand apel la cuvintele maestrului Johnny Raducanu pe care le adresa, de pe scara avionului, pupezelor care cica reprezentau marea presa din Romania si care il acuzau de colaborationism. Nu precizam in scris aceste cuvinte ca sa nu se excite CNA-urile. Mentionam doar ca era vorba despre un indemn urmat de un cuvant turcesc aclimatizat de romani in limbajul nostru cotitdian, buruienos! Care romani, trebuie sa stie ca, in spatele acestui circ anual cu proclamarea autonomiei se afla actiunea extrem de grava, sponsorizata de Budapesta, de strangere a unui milion de semnaturi, pentru Proiectul European al “Zonelor Nationale Protejate” (Inventeaza astia niste chestii de-ti sta mintea-n loc!). Facem, din nou si pentru totdeauna, apel la cuvintele lui Johnny Raducanu… Hai… !


Honor et patria. Vae victis!
Presedintele S.C.M.D.                                                              
Col.(r) dr. Mircea DOGARU                                                    
Din arest la domiciliu

  

marți, 28 aprilie 2020

Noi actiuni ale SCMD


NOI ACTIUNI ALE MEMBRILOR SCMD IN LUPTA ANTICORONAVIRUS
-Spre asumare si indemn pentru toti membrii si partenerii SCMD-

                                                                                                                                                  Motto: “E un cosmar sa vezi in jurul tau
                                                                                                                                                                    O-ntreaga tara cum se prabuseste
                                                                                                                                                             Si binele ingenunheat de rau,
                                                                                                                                                              Si fierul rosu biruit de cleste”
                                                                                                                                                                                             (Adrian Paunecu)

Onorand gestul eroic al presedintelui de a renunta la “anticipate” si la puterea absoluta, decretand, in sfarsit, la 16 martie a.c., “Starea de urgenta”, membrii SCMD si-au asumat sarcina de a sprijini lupta anticoronavirus, prin voluntariat, cei care sunt carde medicale, sau prin strangere de donatii catre spitale, pentru achizitia de antivirale si materiale de protectie. Am prezentat deja, in acest sens, realizarile filialelor 1 Targoviste, 1 Braila, 1 Resita si ale filialelor din Zona de Sud-Vest, sub coordonarea d-lui vicepresedinte col. (r) Marin Butiu, si, indeosebi, realizarile Filialei 1 Constanta, al carei presedinte este dl. cdor (r) Ilie Truta, vicepresedinte SCMD. Prin contract de donatie, constantenii au ajutat Spitalul de Boli Infectioase cu 34.000 lei si, printr-o sponsorizare de c. 5.500 lei, cu 1000 de masti, Academia Navala (300 bucati) si Baza Navala (700 bucati) care au actionat in “linia intai”.

Bizara Ordonata Militara Nr. 3, condamndandu-i si pe rezervistii care au implinit 65 de ani la “arest” la domiciliu ne-a cam dat insa peste cap planul de actiune, obligandu-i pe membrii SCMD sa depaseasca termenul propus si sa se adapteze din mers noii situatii. In aceste conditii, membrii Filialei 1 Constanta au furnizat 27 donatori de sange si plasma, gazduire pentru 3 studenti romani reveniti din strainatate si carantinati, 7 calculatoare pentru elevii saraci, ca sa-si poata continua instruirea online, au organizat meditatii pentru copii cu parintii plecati la munca in strainatate, din Municipiu, Tuzla, Costinesti, Limanu, echipe de sprijin la cumparaturi pentru batranii nedeplasabili, ba chiar si-au suflecat manecile si au produs sute de gogosi reale, nu politice, ca desert pentru carantinatii de la Techirghiol. In toate actiunile au angrenat si nemembri de sindicat, civili si militari, laici si clerici, inclusiv personalitati ale judetului ca primarul Constantei dl. Decebal Fagadau, dl. senator Vergil Chitac, sau dl. amiral (r) Traian Atanasiu.

In conditii de izolare, membrii Filialei 1 Buzau (presedinte col. (r) Aurel Vlad) au utilizat metoda chetei, dl. secretar col. (r) Liviu Banica, aranjand telefonic, intalniri la punct fix, rand pe rand, cu toti membrii SCMD, in cadrul orelor de “invoire”, 11:00 – 13:00, reusind sa adune suma de 10.000 lei care a fost data direct, prin contract de sponsorizare, Spitalului Judetean Buzau, pentru UPU si SMURD, in vederea achizitionarii materialelor de protectie necesare cadrelor medicale si echipelor de interventie. Una dintre cele mai vechi si mai puternice filiale ale SCMD, Filiala 1 Buzau este un model pentru toti membrii sindicatului, nu numai in ceea ce priveste organizarea si eficienta in actiune, cat si, mai ales, pentru unitatea colectivului sau, in conditiile in care grupeaza membri ai tuturor partidelor parlamentare, multi cu functii la nivel judetean si local, care colaboreaza in deplina armonie pentru indeplinirea obiectivelor rezervistilor si in interes general national.

Mai tanara, Filiala 2 Targu Jiu, intarita cu un grup de jandarmi proaspat trecuti in rezerva din Motru, a continuat, chiar in conditiile izolarii, sa primeasca noi membri, sa-i convinga pe senatorii si deputatii de Gorj, indiferent de culoare politica, de justetea argumentelor SCMD privind revenirea legislativa, in ceea ce priveste pensiile militare de stat, la forma initiala, promulgata a Legii 223/2015, contracarand amenintarile profetice ale fostei noastre protejate, dna. deputat Lia Olguta Vasilescu, revenita “pe cai mari” in conducerea Camerei Deputatilor si ale celebrilor domni “Gica-Contras”, Marius Balu, secretar de stat, si viitorul general, prin sacrificarea rezervistilor, Valeriu Rosu.

Pe “frontul” anticoronavirus la initiativa domnilor colonei (r) Vasile Munteanu (presedintele filialei) si Parvuletu Petre, membrii SCMD din Gorj au cerut in corpore oficialitatilor statutul de voluntar, contribuind, cei care l-au obtinut, la actiunile echipelor mixte din Noaptea de Inviere si, prin cheta, au asigurat si asigura pachete cu mancare si materiale de protectie pentru lucratoarele de la Fabrica de Tricotaje din Motru, infectate cu SARS-COV-2 si internate la Sectia de Boli Infectioase a Spitalului Judetean Targu Jiu.

Toate aceste actiuni au fost evidentiate de media locala. Nu si de media nationala, prea preocupata in a-i ajuta pe doctori sa execute ordinele New Age, de a-i declara pe toti decedatii, indiferent de cauza, vitimele COVID-19. Venind in sprijinul acesteia, chiar sugeram teleastilor sa-l declare mort de Coronavirus si pe agitatul impuscat de politie la etajul 13 al unui bloc din Capitala, pe motiv ca gloantele erau infectate cu SARS-COV-2. Tot din simpatie, promitem cucuietelor de la televiziunile centrale, mai preocupate de prezentarea, in scop “educativ” a prestatiilor unor trogloditi care nu respecta legile statului, ori insulta. in biserica, poporul roman si credinta in Dumnezeu, sau a cocotelor botoxate, disperate ca masca… acoperindu-le botul, dau faliment, ca nu vom mai interveni atunci cand vor mai bate campii pe tema preferata a “recalcularii celor 5.000.000 de pensii” care, in fapt, sunt doar 2.209.000. Pentru ca numai un geniu matematic vizionar, tip CTP, ar putea aplica formula recalcularii punctului de pensie la peste 1.000.000 de ajutoare sociale fara legatura cu munca si stabilite din burta la 740 lei, sau la peste 2.000.000 de rente viagere si indemnizatii “de merit” stabilite tot din burta si poreclite, in mod ticalos si manipulator, “pensii”!

Lasand ironia la o parte si facandu-ne mea culpa, deoarece pedepsirea, in scopul “salvarii” noastre cu arest la domiciliu nu face decat sa ne creasca virulenta la adresa incompetentilor care iau astazi decizii politico-sanitare, solicitam tuturor membrilor SCMD si partenerilor nostri sa se mobilizeze exemplar, dupa “relaxare”, adaptandu-se la noile conditii, deoarece lupta anticoronavirus va continua. Pana cand? Pana cand sceleratii New Age, parintii lui SARS-COV-2, cu alte cuvinte comunist-globalistii de tipul Bill Gates, David Rockefeller, George Soros, Printul Phillip etc., vor castiga partida, lichidand intreaga omenire si instaurand a 13-a Noua Ordine Mondiala, cu sprijinul a 100.000.000 de mankurti care sa-i deserveasca! Sau, dimpotriva, pana cand, patriotii din “Miscarea Q-anon”, adica “soldatii digitali” ai lui Trump si ai generalului Paul E. Vallely vor invinge si ii vor pedepsi. Asta daca Donald Trump va fi suficient de intelept sa-si asigure sprijinul Chinei, care, economic, detine deja primatul mondial si pe al Rusiei care, deocamdata, “tace”, “cu arma la picior”, si isi pandeste ocazia!

In ceea ce ne priveste, “prea mici pentru un razboi atat de mare”, sa facem tot ceea ce putem pentru a-i mentine pe romani in viata si Romania “pe linia de plutire”, respingand si asalturile “virale” si tratamentele “salvatoare”, atragand lumii atentia ca, in ciuda a peste 30 de ani de ofensiva progresiva, infaptuita asupra noastra prin toate mijloacele, “pas cu pas”, nu ne-am tampit inca toti! Si inca suntem credinciosi juramantului depus nu unor slugi, ci unui drapel care poarta, de 2 milenii, culorile de pe signa Legiunii a XIII-a Gemina – rosu, galben si albastru!


Honor et patria! Vae victis!

Presedintele SCMD,                                                             Bucuresti, 27.04.2020 Orele 21:00
Col.(r) Dr. Mircea Dogaru                                      Inca in “arest” la domiciliu                                                            

  


duminică, 26 aprilie 2020


CINE ISI BATE JOC DE REZERVISTI?
UN NOU “FAKE” PE MIJLOACELE ONLINE
-In atentia tuturor membrilor si partenerilor SCMD-


Secretariatul General si Departamentul Juridic ale SCMD si-au petrecut toata ziua de vineri 24 aprilie pentru a cerceta un fake transmis online, care s-a transmis cu viteza COVID-19, facandu-i sa se excite pe toti cei ce-si iau dorintele drept realitate si au fost obisnuiti in viata sa ia drept bune si fara sa analizeze ordinele venite “de sus”, cel mai adesea din partea unor trogloditi promovati pe criteriile slugarniciei, lacomiei, fuduliei si linsului clantelor, in functii in care nu aveau ce cauta. Numai asa au putut avea specialistii straini succes cu “revolutia spontana”, jefuirea Romaniei ca-n codru (mai corect spus “cu tot cu codru”), cu distrugerea sistematica a statului, fortelor armate si natiunii romane.

Ne-am gandit sa raspundem astazi, 25 aprilie, de Ziua Justitiei Militare, pentru ca toate nenorocirile romanilor vin de la slugile (in)justitiei, cocotate deasupra legii, iar ale rezervistilor, de la Directia Generala Juridica a Armatei, de la indivizi care s-au purtat, la ordinele basiste, caineste, atat cu militarii si politistii in activitate cat si, mai ales, cu rezervistii. O zi in care, un demn reprezentant al acestei tagme, facut direct general pentru rolul nefast avut in odioasa crima din ziua de Craciun a anului 1989, s-a hotarat sa ne paraseasca, ducand la Judecata de Apoi, tot ceea ce stia despre tradatorii si marea tradare nationala care ne lovesc, sistematic, de trei decenii.

In fapt, un “geniu pustiu”, care murdareste uniforma, a pus in circulatie, pe 23 aprilie, un document cu antetul “Sedinta de Guvern. Miercuri 22 aprilie”, titlul “O masura reparatorie pentru pensionarii militari” si un inceput dorit de toti rezervistii care nu s-au vandut drept slugi politicului: “Guvernul a aprobat astazi un Proiect de Lege, prin care se revine in priivinta pensiilor la un statut adecvat pentru membrii sistemului de aparare…” etc. Un Guvern inteligent ar fi facut asa ceva, mai ales ca nu-l costa nimic. Ar fi fost o redistribuire a fondurilor in interior, fapt ce i-ar fi atras, gratis, peste un milion de voturi si ura catorva mii de slugi profitoare. Dar nu e cazul!

Pacaliti, naivii disciplinati, vazand poza actualului premier in dreapta, n-au observat ca documentul nu era semnat si anul nu era trecut. Profitase manipulatorul ca si in 2015, 22 aprilie a cazut intr-o miercuri. Nimeni nu a luat in seama Informarea facuta de SCMD ca la Camera Deputatilor vor ajunge, eventual luni 27 aprilie, doua proiecte legislative trecute tacit de Senat, nu unul singur, si nimeni nu a stat sa analizeze textul care era, in fapt, avizul dat de Guvern in 2015, Proiectului “Legii pensiilor militare de stat” adica “Legii 223/2015”. Cine a reintrodus stirea acum, ca fiind actuala, a avut in vedere faptul ca pandemia de COVID-19 nu a marit numarul deceselor la rezervisti, care dispar tot cate 500-600 pe luna, aducand astfel “mari economii la bugetul de stat, fond pensii militare”. Si asta pentru ca rezervistii sunt disciplinati. Stau in casa, cum suna ordinul, se spala de o suta de ori pe zi pe maini, ies doar in invoire, majoritatea intre orele 11:00 si 13:00, cu masca si manusi si asteapta cuminti sa fie dusi in lagare cum vor, din ordin extern, mai-marii natiei, ca vita la abator, motiv pentru care, el, manipulatorul s-a gandit ca un soc de tipul acesta ar fi benefic! O mare bucurie, urmata de caderea din pod, ar mai expedia ad padres cateva sute sau mii de “inutili”!

Nu e prima oara cand se intampla asa ceva! Sau autopacaleli de genul celei anuntate inainte de “izolare” de cea mai onesta, de altfel, din puzderia de “structuri asociative” (cati generali in rezerva – atatea “onegeuri”, ca sa-l citam pe comandantul suprem) ca au fost sefii ei primiti de secretarul de stat Marius Balu, care le-a promis marea cu sarea, si ca deja casele sectoriale de pensii militare lucreaza la asta. Astazi au ajuns la concluzia ca trebuie sa-i dea in judecata pe cei pe care SCMD i-a chemat deja in justitie de-acum trei ani, deoarece, talonat de celebrul actual colonel Valeriu Rosu (care tace in plen si zbiara doar pe culoare la presedintii comisiilor de Aparare si Munca din Camera Deputatilor, sa nu se schimbe nimic pentru ca OUG 57/2015 si OUG 59/2017 sunt bune si armata n-are bani), numitul secretar de stat a plecat cu coada intre picioare de la Comisia de Aparare a Senatului, cand presedintele acesteia, dl. Tit-Liviu Brailoiu l-a acuzat ca-si bate joc de rezervisti si ca se impotriveste oricarei reparatii. Si a iesit furios cu Rosu de mana, bombanind ca “o sa vada ei (adica SCMD, ai carui delegati erau prezenti) la Camera, ca n-o sa ramana asa”! Iar astazi, cei doi isi asigura ciracii ca s-au luat toate masurile si ca cei doi presedinti ai comisiilor de Aparare si Munca de la Camera Deputatilor nu vor indrazni sa nu se conformeze ordinului! Mai vedem noi!

In treacat fie spus, exista asigurarea data de actualul ministru al Apararii ca si daca se revine la litera Legii 223/2015, salariile celor in activitate plus pensiile nu vor depasi 50% din procentul de 2% din PIB , stabilit de NATO inca din 2004, prin Tratat, pentru Aparare. Deci vor ramane destui bani pentru achizitii conta-comision de epave (ne)zburatoare si (ne)plutitoare! Si sa mai stie cei doi domni ca SCMD i-a avertizat deja si pe senatori si pe deputati de jongleria cu 80% din “Brut-ul 1” existent la cei in activitate, pe care rezervistii dinainte de 1 ianuarie 2019 nu l-au avut, pentru ca exista doar de la OUG nr. 14/2018. Or smecheria asta s-ar traduce la ei printr-o pensie redusa la 80% din 80%!

Da, batalia se va da la Camera Deputatilor si de data aceasta vom cere parlamentarilor sa tina seama de audit-ul din 2012 al Curtii de Conturi. Un document care atesta ca aveam la acea data, ca sa-l citam pe dl. gl. Corneliu Dobritoiu, pe atunci ministrul Apararii “peste 4000 de penali in sistem”! Parte inca in activitate, parte in rezerva!

Ca sa inteleaga si pacalitii care il regreta pe Basescu, Legea 119/2010 si frauda parlamentara numita Legea 263/2010 ne-au asimilat neconstitutional civililor, de care ne deosebim prin statut juridic, mod de viata si obligatii, ca Cerul de Pamant. Si ne-au inventat “puncte de pensie” desi noi am contribuit in propriul nostru sistem (cu pana la 64% retineri), nu in sistemul civil (cu 2% la pensii), acordandu-ne statutul care reiese din Art. 6: “Fostii militari si fostii politisti primesc ajutoare sociale lunare de la stat”. Place sau nu place, eram asistati social, gradul disparandu-ne de pe mandate, iar pensiile fiindu-ne scazute cu 50-80% de la 1 ianuarie 2011. Din fericire SCMD a castigat procesul pe HG 735/2010 la Inalta Curte, blocand, la 7 ianuarie 2011, cele doua legi, spre disperarea “rosului” de atunci, colonelul, azi amiralul (r) Tiberiu Fratila! Drept care, penalii armatei au “scornicit” neconstitutionala OUG 1/2011 prin care s-au legiferat discriminarea intre noi, falsul si uzul de fals. Marea masa, prin calcule aberante, pe o baza total diferita, a reiesit ca are aceeasi suma (ca pensia de dinainte de 2010), obtinuta tot de SCMD prin ample manifestatii in strada, in justitie si in media), recalcitrantii (in numar de 26.000, date obtinute tot de SCMD) au fost scazuti cu 25-30% iar “alesii”, adica tucalarii regimului si pilele acestora (plus cativa nevinovati scosi in fata ca sa nu bata la ochi) au fost ridicati pana la cer prin falsuri grosolane (“divizia” de genisti, “scafandrii de Vaslui” etc).

SCMD a introdus in proiectul Legii 223/2015, pentru ca civilii sa nu vada ce ipochimeni a ascuns haina militara, prevederea din legea civila ca, daca la o recalculare va iesi mai putin, ramane valabila suma in plata. Dar penalii s-au temut si inca se tem ca se va analiza cum de au ajuns fosti subofiteri, capitani si maiori basisti, la trecerea in rezerva, care, astazi se prezinta drept falnici generali si amirali in rezerva, sa aibe pensii mai mari de 3-4 ori decat generalii si chestorii autentici. Drept care ne porcaiesc cu spume la gura, constant, la adapostul pseudonimelor animaliere sau rustice, sustinand opozitia vinovatilor inca activi la orce masura reparatorie pentru marea masa a rezervistilor. Adica se opun revenirii la litera Legii 223/2015, asa cum a fost promulgata de presedinte si niciodata aplicata pentru ca au avut ei grija s-o anihileze prin texte neconstitutionale strecurate ca Ordonante de Urgenta unor parlamentari si ministri civili manipulati. Si se bazeaza in acest demers pe cei atinsi de dementa senila ori pe grandomania fudulilor disperati ca li se apropie funia de par si nu-i va consemna Istoria cat de viteji au fost si cat au mai comandat ei pana cand praful s-a ales si de structurile militare si de industria de aparare si de Tara in general, cu tot cu resursele sale!

In concluzie, transmitem tuturor camarazilor adevarati un indemn la ratiune, la analiza la rece, la respingerea oricarei manipulari, adica a prafului in ochi, care, noua ne poate aduce mult mai mult rau decat COVID-19. Pentru ca, indiferent ce vom obtine sau nu la Camera Deputatilor, cei care ne urasc atat de mult incat ar vrea sa parasim cu totii “pe cale naturala, sistemul”, ca sa-si poata trage ei, vesnicii, “Oscaruri” peste “Oscaruri”, cata vreme exista SCMD, exista si speranta ca dreptatea va triumfa, si napastuitii isi vor reprimi drepturile sistematic incalcate. Mai ales ca avem o noua generatie de membri, din toate structurile, mult mai tineri si mai adaptati profesional epocii actuale, care n-au fost crescuti in cultul “onoarei si demnitatii” gansacului care-si pocneste calcaiele in fata sefului vremelnic, frangandu-se apoi din mijloc si sasaind slugarnic “Sa traiti!”. Va rugam sa adoptati aceasta imagine pentru ca mult-vehiculata expresie “pozitia ghiocelului” este de un cretinism perfect! Ghiocelul este cea mai puternica dintre flori. Aceea care sparge prima stratul de zapada, strapunge gheata si razbate la suprafata, anuntand primavara, al carui simbol a devenit! Cu sau fara pandemie, sa fim pregatiti, asadar, sa-i urmam exemplul, si, la nevoie, sa strapungem mortala “protejare” a noastra prin izolare, iesind la lumina, in Piata Victoriei, sau la Cotroceni, daca situatia o va impune!

Honor et patria! Vae victis!
Presedintele SCMD                                                                                           
Bucuresti, 25.04.2020, orele 21:00
Col.(r) dr. Mircea DOGARU  -  din “arest” la domiciliu
       






                                                                                         

  

joi, 23 aprilie 2020


INFORMARE
cu privire la ceea ce ne intereseaza
Astazi, 23.04.2020, la orele 16.00, proiectele legislative L 38 si L 120 au trecut tacit de Senat. Ne vom bate la Camera Deputatilor cu “geniile” M.Ap.N. reprezentate, in prima linie de eternii nostri adversari, domnii Balu si Rosu.
Honor et patria! Vae victis!
Biroul Operativ Central al S.C.M.D.


NU IESE FUM FARA FOC!
DISCRIMINAREA PE CRITERII DE VARSTA IN ROMANIA
-In atentia domnilor Klaus Werner IOHANNIS, Ludovic ORBAN, Nelu TATARU, Adrian STREINU CERCEL et comp-


Recurs la Istorie

De la inlaturarea Guvernului Dancila de vesela amintire, la 10 octombrie 2019, nu v-ati ocupat domnilor, cu sprijinul unei media ticalosita in obedienta sa, decat de sabotarea cresterii pensiilor, fie civile, fie militare, de promovarea ideii ca varsta de pensionare la romani, care sunt mai vigurosi decat nemtii, trebuie sa fie 70 ani, de indestularea cu functii a nulitatilor de partid (peste 5.300), de sterpelirea banilor de la Sanatate (“Privatizarea Costache”), de ajutorarea bancilor straine si multinationalelor, adica de satisfacerea intereselor marilor companii transnationale reprezentate de grupari ca “Franklin Templeton”, sau, mai nou, “Coalitia Pentru Dezvoltarea Romaniei”. Si v-ati mai preocupat de privatizarea SMURD si alungarea lui Raed Arafat, astazi erou national, de injumatatirea resturilor efectivelor militare si de politie, prin pensionari fortate, si de desfiintarea ca structuri militare a jandarmilor si pompierilor, atat de necesari astazi, in contextul intoarcerii de la ciordeli, din strainatate, a alegatorilor dvs. bronzati si supercalificati! Totul in scopul usurarii sarcinii celor care voiau sa desfiinteze Romania prin amplele manifestatii programate in Parlament si in strada ale “Proiectului Trianon”, ce trebuiau sa debuteze la 10 martie 2020. Si inca vor dezmembrarea Romaniei, dovada aparitia astazi 23 aprilie 2020 intr-un interviu la BBC a domnului Zoltan Kovacs, secretar de stat in guvernul de la Budapesta, pe fundalul hartii Ungariei Mari.

Toate ticalosiile de mai sus au fost acoperite propagandistic de campania Anticipatelor (pe care bunul Dumnezeu, dragutul si Covid-19 vi le-au transformat, in SINE DIE AMANATE). Care “Anticipate” trebuiau sa restaureze tirania basista, rebotezata “iohannista”, in toata splendoarea sa din anii 2009-2012! Si aceasta in conditiile in care, anuntata inclusiv pe posturile noastre de televiziune inca de la 14 martie 2019, pandemia Covid-19 se declansa la Wuhan pe 27 noiembrie, precedata fiind de un experiment desfasurat tot acolo, cu 6 saptamani inainte, prin simularea sa de catre “Fundatia Bill si Melinda Gates” si “Forumul Economic Mondial” al lui George Soros (prin John Hopkins University).

Ati ignorat deliberat toate avertismentele Organizatiei Mondiale a Sanatatii (OMS), ea insasi o anexa a “Fundatiei Bill si Melinda Gates”, direct interesata in promovarea Isteriei COVID-19, pentru convingerea miliardelor de pamanteni ca este obligatoriu sa dea banul ca sa se vaccineze cu unul din cele “7 vaccinuri-candidat” aflate deja in testare la cele 7 fabrici ridicate special in acest scop de miliardarul dement si “filantrop”.

Ati mimat ingrijorarea, si, pentru ca era trendy, ati inventat, prin media servila, jucandu-va de-a “uite masca, nu e masca”, la 21 februarie 2020, primul caz de infectare cu SARS-COV-2 din Romania, luandu-l cu anasana pe pustiul Zgurescu Ionut Sergiu din Prigoria (Gorj) si chinuindu-i familia. Si ati tinut-o langa cu “Anticipatele” si cu folosirea banilor din Sanatate, nu prentru achizitii de antivirale si materiale de protectie, ci pentru ridicarea de arteziene si parcari cu plata, ca la Spitalul Liberal Judetean – Suceava! Pana la 16 martie, cand valul ucigas care a dat peste cap Europa Occidentala si SUA, pe langa muncitorii romani onesti ramasi fara slujbe, ne-a adus pachet acasa votantii dvs din clanurile specializate in ciordeli, Alba-Neagra, sau minore rapite si silite sa se prostitueze. Cu ifose de vedete acestia si-au imbolnavit namurile si au orchestrat primele asa-zise “lupte de strada” impotriva instrumentelor autoritatii dvs.

Abia pe 16 martie ac, fara sa fi anuntat epidemia, ati proclamat direct, la ordinul OMS, “pandemia”, si ati dat primul Decret Prezidential de instituire a starii de urgenta, urmat de valul de ordonante militare, fara cap si fara coada, date de voi, civilii.

Sub bagheta dvs, Romania a fost singura tara membra UE, alaturi de Lituania, care a anulat drepturile omului, prin suspendarea Art. 15, cu Al. 1 din Constitutie. Ati trecut la sufocarea firmelor romanesti, alimentand din rezerva de stat firmele straine. Dupa transferarea aurului galben catre Banca Angliei (opera lui Isarescu), ati blocat revenirea lui in tara, initiata de Dragnea, si ati facilitat, in plus, instrainarea “aurului verde”- padurile si a “aurului cenusiu”-creierele, adica a specialistilor, cu si fara contract, spre Occident. In replica, in cadrul “solidaritatii europene”, ati acceptat preluarea de deseuri toxice, pecetluindu-ne statutul de groapa de gunoi a Europei. Ati promovat “somajul tehnic” si, caz unic in Europa si in lume, unde se mai practica discriminarea pe criterii rasiale, religioase, de sex etc., ati introdus, experimental, DISCRIMINAREA PE CRITERII DE VARSTA! Nu de la inceput, prin “ordonantele militare” nr. 1 (18 martie) si 2 (21 martie) ci prin Ordonanta Militara nr. 3, din 24 martie, care, in Art. 2 a decretat: “Circulatia persoanelor care au implinit varsta de 65 de ani in afara locuintei/gospodariei este permisa numai in intervalul orar 11-13”, indiferent de motiv!

Si, asa, cei considerati cu o luna inainte lei-paralei apti de munca pana la 70 de ani, au fost condamnati, fara vina, la arest la domiciliu pentru 30 de zile, apoi, de la 16 aprilie pentru inca 30, cu perspectiva de a li se prelungi pedeapsa cu inca 3,6, ori 33 de luni, ca poate mor dracului, si ati scapat cu totul de pensii, nu numai de marirea lor. Pentru ca, va citez din putul gandirii basiste, despre “parasirea pe cale naturala a sistemului”, daca avem astazi 518 decedati declarati de COVID -19, dupa doua luni de chin, numai rezervistii au murit in ultimii 11 ani cate 500-600 pe luna, fapt inregistrat ca “mari economii la bugetul de stat, fond pensii militare” (gl. Maria Lupu). Oare cati pensionari civili au murit zilnic in aceeasi perioada, fara ajutorul lui COVID -19?

Varstnicii – oaia neagra a natiei

Introdusa de basisti, in scopul imparatirii prin dezbinare, ura intre generatii a luat astazi forme inimaginabile. Cu ajutorul ambuscatilor din media s-a indus spalatilor pe creier globalisti-comunisti ideea ca varstnicii ar fi “purtatorii virusului”. E greu pentru acefali sa priceapa ca toata lumea se infecteaza la fel, indiferent de varsta, dar varstnicii, avand bolile “traiului bun” pe care l-au asigurat predecesorii dvs si dvs, odata infectati, sunt condamnati la moarte, alaturi de bolnavii cronici, indiferent de varsta. Si nu vreti sa se consemneze faptul ca proportional, la categoria de varsta peste 65 ani, in mod paradoxal, ei furnizeaza astazi in Romania iohannista, procentual, cele mai putine victime, tocmai pentru ca sunt mai responsabili decat teribilistii care constituie carnea de tun a politicii dvs. Ei sunt cei care au construit tot ceea ce voi distrugeti si au investit in voi, in speranta ca ajungeti oameni intregi la minte! Ei sunt cei care au facut carte si meserii adevarate, prin concurenta reala, care s-au inchinat lui Dumnezeu si idealurilor nationale, nu banului, incat, ca sa-i poata manipula in decembrie 99, alde CIA, KGB, Mossad, AVO, MI6 etc. i-au lovit timp de 10 ani in stomac, prin intermediul tradatorilor interni, ca sa-i faca sa iasa in strada, dar de atunci nimeni nu i-a mai putut pacali! Pentru ca, exceptie cei atinsi de dementa senila, toti isi amintesc circul mediatic din decembrie ‘89 – martie ‘90, comparabil cu cel de astazi. Atunci ne lichidau “teroristii”, astazi… “virusul”! Diferenta este ca astazi ei inchid televizoarele si comunica intre ei direct sau online. In plus “batraneii” sau “bunicii” dvs sunt cei care platesc primii, constiincios, taxele si impozitele (neplatite la justa valoare de banci si corporatii), ei muncesc, dupa puteri si astazi, ei sunt cei care voteaza real, stiind exact ce vor si care inteleg exact ce ni se intampla, si tot ei sunt cei care se intreaba de ce tot circul asta, cand in SUA au murit abia 40.000 de oameni de zisul “Coronavirus”, in timp ce anul trecut pe vremea asta murisera de gripa banala 55.000, iar acum 2 ani 80.000, si nimeni nu s-a mai excitat si nici OMS n-a declarat pandemie, iar in Franta au fost la fel, de peste doua ori mai multe decese (51.648) de gripa banala in martie 2018, si in martie 2016 (52.011), decat astazi, cand Macron a declarat pandemia.

De ce sunt periculosi varstnicii? Pentru ca inteleg prea mult! Si, cand nu inteleg, pun intrebari! Spre exemplu de ce OMS a declarat, neprocedural, pandemia COVID-19, cand nu se ajunsese (si nici nu se va ajunge) la procentul de 1% din populatia mondiala? Sunt periculosi pentru ca mai au un sistem de valori? Pentru ca cer demnitate umana, dreptate sociala si nationala? Pentru ca tin cu dintii de legislatia implementata cu un sfert de mileniu in urma, de inaintasii asasinilor de astazi, despre “Drepturile Omului si ale Cetateanului”?

Nu stiu dvs cum sunteti dar eu, pastisandu-i pe Creanga, atunci cand vad diversi trogloditi politici cum behaie in falset pe la televiziuni despre cum vor da ei pensii civilizate bietilor “batranei” si cum mor ei de grija fata de “bunicii” nostri simt ca imi vine sa vars ori sa pun mana pe par, de indignare. Nu prentru ca m-as simti lezat, fiindca nu am nepoti si inca pot sa trag la fix cu toate tipurile de arme din dotarea infanteristului (Aviz amatorilor!)! Dar ma revolta falsa grija manifestata, de exemplu, fata de bietul Andrei Paunescu si iubirea tineretii lui, Boby, care sunt bunici de la 31 de ani, daca n-au devenit cumva, intre timp, strabunici. Si ma revolta nesimtirea constanta a slugilor dvs din media de a pune semnul egalitatii intre cei 2.209.000 de pensionari ai Romaniei si cei peste 3.300.000 de detinatori de ajutoare sociale pentru nemunca, rente viagere si indemnizatii de merit (politic) stabilite din burta si pe care nici dracu nu le-ar putea “recalcula” in baza formulei punctului de pensie. Si ma mai revolta neintelegerea voita a faptului ca acesti oameni, pensionarii reali, constructorii de ieri ai Romaniei, nu-si vor decat dreptul legitim pentru contributia avuta la dezvoltarea tarii si respectul meritat pentru sacrificiile facute de o viata! Dar in loc de respect si demnitate, primesc de la magarii pe care i-au crescut si educat, sub masca “grijii” de sanatatea lor – arestul la domiciliu si amenzi cat pensia lor pe un an sau doi, daca intarzie la farmacie in “invoirea” de la 11 la 13. Drept care, in numele generatiilor insultate si nedreptatite ale Romaniei, va anunt ca vom deschide, ca Sindicat, in baza Art. 21, Al. 1 si 2 din Constitutia Romaniei, impotriva autorilor OM3 actiune in justitie, pe motiv de discriminare pe criteriul varstei si de…

Incalcarea flagranta a Constitutiei

Fara legatura cu drepturile cetatenesti suspendate, odata cu Art. 15, deci cu restrictionarile pe care le acceptam in respectul autoritatii de stat si al masurilor impuse de starea de urgenta, constatam ca, ilustrand “competenta” dvs, autorii Ordonantei Militare nr. 3 incalca, prin masurile discriminatorii luate impotriva personelor care au implinit 65 de ani, urmatoarele prvederi constitutionale ce nu pot fi anulate decat printr-um Referendum de modificare a Constitutiei:

·        Art. 1 privind “Egalitatea in drepturi” care prevede ca “Cetatenii sunt egali in fata legii si a autoritarilor publice, fara discriminari”. Vedeti dvs vreo exceptie legata de varsta?;

·        Art. 22 privind “Dreptul la viata si la integritate fizica si psihica” care prevede – 1) “Dreptul la viata precum si dreptul la integritate fizica si psihica ale personaei sunt garantate” 2) “Nimeni nu poate fi supus torturii si nici vreunui fel de pedeapsa sau tratament inuman ori degradant”. Oare cine te-a pacalit, domnule diriginte Iohannis ca ne aperi dreptul la viata “arestandu-ne la domiciliu” 22 de ore din 24 si supunandu-ne astfel degradarii fizice si psihice? Chiar nu stiai ce spune despre “Libertatea Individuala” carticica aia pe care ne-ai jurat credinta, la – Art. 23? Al. 1 precizeaza: “Libertatea individuala si siguranta persoanei sunt inviolabile” Al. 2 ca “Retinerea” unei persoane, in cazul nostru, retinerea la domiciliu, este permisa “numai in cazurile si cu procedurile prevazute de lege”, dar conform Al. 3 “Retinerea nu poate depasi 24 de ore” ori tu ne retii deja de 768 de ore, in conditiile in care “Sanctiunea privativa de libertate nu poate fi decat de natura penala”;

·        Art. 25 privind “Libera circulatie” care prevede la Al. 1 ca “Dreptul la libera circulatie in tara si in strainatate este garantat”;

·        Art. 26 care, referitor la “Viata intima, familiala si privata” prevede la Al. 1 ca “Autoritatile publice respecta si ocrotesc viata familiala, intima si privata” iar la Al. 2 ca “Persoana fizica are dreptul sa dispuna de ea insasi, daca nu incalca drepturile si libertatile altora, ordinea publica, sau bunele moravuri” ca alegatorii dvs itineranti;

·        Art. 31 privind “Dreptul la informatie”, care precizeaza ca “Dreptul persoanei de a avea access la orice informatie de interes public nu poate fi ingradit” (Al.1) si faptul ca “autoritatile publice potrivit competentelor ce le revin sunt delegate sa asigure informarea corecta a cetatenilor asupra treburilor publice si asupra problemelor de interes personal”.

Ne-ati informat oare corect despre pandemie, domnilor? Sau nici dvs nu sunteti corect informati, pentru ca dezinformarea si manipularea, din interese obscure, ne guverneaza? De Ziua Femeii, in anul de gratie 2020, noi, romanii, vorbeam inca de COVID-19, datorita dvs, ca despre “o simpla raceala”, cand in Franta se stia inca din 2005 ca planeta Pamant va fi lovita in 2020 de Pandemia Cronoavirus! A se vedea lucrarea lui Alexander Adler “Le rapport de la CIA. Comment séra le monde en 2020”, aparuta la Paris in 2005, in Editura Robert Laffont. Si culmea este ca “batraneii” astia periculosi stiau si stiu, in timp ce “marii” nostri politicieni inca bat campii. Si mai cunosc “batraneii” planurile lui Bill Gates de transformare a tuturor pamantenilor in clienti obligatorii ai vaccinurilor sale nanocipate, eforturile lui si ale altora de reducere in stil nazist a populatiei prin genocidul “inutililor” (a se vedea pe siteul SCMD recentul nostru mesaj intitulat “Plaga lui Dumnezeu sau nebunia oamenilor? COVID-19 si romanii”). Si pe buna dreptate s-au si ne-am gandit ca aberatiile dvs despre extragerea varstnicilor din case si instalarea in hoteluri a 3-5 milioane de persoane au drept scop grabirea sfarsitului acestora, inclusiv prin infectare. Noi, insa, rezervistii, presupunem ca a fost doar un test pentru verificarea capacitatii de riposta, in situatia in care planul de mai sus ar fi pus in aplicare.

Testul genocidului varstnicilor

Punctul de pornire l-a constituit declaratia lui Michael Jay Rayan de la OMS, inteleasa prost dar luata ca ordin: “A venit timpul sa-i luam pe bolnavi din case”. “Obositi” cum va stim, nu cumva ati citit gresit, domnilor, “batrani” in loc de “bolnavi”, ca tot cu “b” incepe? Si asa au aparut “perlele tataresti”: “A venit propunerea de la Comitetul Stiintific… s-a luat in discutie dar nu a fost cazul”. Deci “solutia” exista, asa cum se lamenteaza astazi, prins cu ocaua mica, dl. Tataru (vezi emisunea de la RTV a dl-ui Victor Ciutacu din seara zilei de 20.04.2020), dar se face ca uita ca numai cu o saptamana inainte afirmase ferm ca erau de acord sa interneze in lagare, pardon in “hoteluri” peste 5 milioane de persoane in varsta sau bolnavi incurabili: “Ne-am gandit la diferite metode, poate ii ducem la un hotel cu tot confortul”. La ce “hotel”… Birkenau sau Auschwitz?

Deci planul este real, asa cum o recunoaste declaratia prezidentiala din 21 aprilie: “Astfel de planuri prost gandite si prost prezentate nu fac decat sa introduca panica in populatie”! Nu panica, dle presedinte, ci URA! Bine ca au fost concepute de niste prosti cum apreciati corect dvs si motivate de niste idioti ca, daca se aplicau va trezeati cu noi, rezervistii la poarta si auzeati in germana strigatul de lupta al SCMD: “Mai bine un sfarsit cu groaza, decat o groaza fara de sfarsit”! Iar d-ta domnule Orban ai vorbit in clar pe 20 aprilie de “centre speciale” anuntand ca “Vor fi modificari constitutionale. Vom legifera restrictii sociale”.

Esecul genocidului varstnicilor si bolnavilor cronici, programat in pripa si enuntat de prosti comunicatori, datorita protestelor si amenintarilor imediate, v-a facut sa dati inapoi domnilor si, nerecunoscand in mod cinstit ordinele primite de la Bruxelles, sa-l sacrificati pe post de tap ispasitor pe dl. Adrian Streinu Cercel. Si ati dat-o la intors, agatandu-va de cuvintele tinerei corupte de 62 de ani, Ursula von der Leyen ca “este posibil ca persoanele in varsta sa fie izolate pana la sfarsitul anului”. Adica nu incarcerare in lagar, ci perpetuarea izolarii la domiciliu.

Capra si varza sau Programul “Vacanta Mare”, de la Ursula la Cercel

Nici n-a apucat bine dna Ursula sa-si verse matreata inteligentei in ziarul “Bild”, ca d-ta domnule Orban, incurcand, ca de obicei, borcanele (Comisia Europeana cu OMS-ul) ne-ai tinut urmatorul speech mobilizator:

OMS ne-a transmis ca e necesara pastrarea distantarii sociale cel putin pana in anul 2022. Ne-a avertizat ca vor veni noi valuri de Coronavirus si trebuie sa facem pregatiri. De aceea, imediat dupa eradicarea pandemiei actuale, vom legifera restrictii de libertati sociale mai intai pana la sfarsitul anului 2020. (Si pe urma, pentru totdeanua, nu-i asa? Adica veti arunca democratia la cos? – nn) Vom pune in aplicare si recomandarea OMS de a segmenta populatia pe intervale de varsta si a izola persoanele in varsta si cele cu boli cronice, cel putin pana la aparitia vaccinului. NU STIM DACA LE VOM IZOLA IN CASE SAU IN CENTRE SPECIALE (Gura pacatosului adevar graieste – nn) Vom schimba legislatia si la locurile de munca pentru a nu se intersecta persoanele pe care le consideram vulnerabile cu cele mai putin vulnerabile. Purtarea mastilor si a manusilor va deveni obligatorie cel putin pana la sfarsitul anului 2020 in mediul public. Va fi lege!

Pregatim si Legea Vaccinurilor, conform recomandarilor OMS (adica ale dementului de Bill Gates – nn) si se vor emite certificate anuale pentru toti cetatenii. Nimic nu va mai fi ca inainte!”. “Nimic” sau… NIMENI, d-le Orban, in sensul ca ne veti lichida, in cateva luni, pe toti, intre patru pereti? Ceea ce nu ne-ai spus este ca, executand ordine externe, tapul ispasitor Adrian Streinu-Cercel s-a grabit inca din februarie sa comita “Programul” SF “Vacanta Mare”, de masuri care se vor lua pe “categorii de varsta” dupa 15 mai, in ceea ce ne priveste avand in vedere arestul la domiciliu al celor care au implinit 65 de ani, pana prin 2022. Pai nu ti-e jena d-le Cercel, ca esti medic si ai depus un juramant? Sau te tin astia de pulpana cu milionul de dolari obtinut de la 7 investitori straini de Fundatia ta? Oricum, apreciem ca, in mod inteligent, voind sa impaci si capra si varza, ai consimtit sa ne lasi vreo 3 luni in propria casa dupa care ai anuntat ca nu exlcuzi, in ceea ce ne priveste o “relocare in case libere sau relocare institutionalizata”! Asadar, pe 15 mai, pentru cobaiul romanesc “nu va exista o relaxare dintr-o data. Va trebui sa continuam sa traim cu anumite restrictii!... Masurile de relaxare vor fi graduale”, ne-a silabisit vocea prezidentiala. “Vom gandi relaxarea pentru toate categoriile de varsta, fiecare in felul ei”, ne-a asigurat dl. ministru Nelu Tataru. Si ce veti face, domnilor, daca eu, de exemplu nu voi accepta “relocarea” decat dupa ce-i vad relocati pe alde Trump, Regina Elisabeth cu printii Philip si Charles, Putin, Angela Merkel si Papa Francisc I, P.F. Daniel, Basescu, Isarescu si nevasta lui Macron? Chiar credeti ca vor trage camarazii nostri in activitate, militari, jandarmi si politisti in noi, rezervistii, fostii lor sefi sau camarazi? Mai bine ati invata ceva din patania bietului Milica Macron. Ca trebuia nenorocitul sa anunte deja programul “Vacanta Mare”, varianta franceza, cu aplicare de la 11 mai 2020, dar i-au sarit in cap Academia Franceza, juristii, ca “nu se poate transforma in lege un fenomen statistic” (Didier Mous), invocand “principiul demnitatii perosoanei umani” (Guillaume Drago), sau scriitorii si ziaristii care acuza “insuportabila privare de libertate” (Alain Murio). Dar gurile rele spun ca a renuntat sa-si mai tina speech-ul nu de frica lor, ci a junei lui consoarte, care l-a altoit cu tigaia pana cand i-a revenit mintea la cap si a strigat “Nu mai fac, manan!”. Oare doamna Carmen ce parere are? Ca, deh, are bratul greu, antrenat la tenis!

In concluzie

Domnilor, de ce nu mergeti dvs sa va faceti utili natiei acolo unde va pricepeti? Ca, poate, aveti vreo treaba si noi va retinem! Cat despre administrarea tarii, daca tot au fost chemati militarii sa salveze situatia administrand spitalele, tot ei pot asigura interimatul si la palatele Victoria si Cotroceni. Macar cat dureaza pandemia, adica pana prind 2022! Noi, cu masca pe figura, suntem, oricum, obisnuiti! Si cu manusile de asemenea! Mai ales cu alea cu un singur deget, pentru tragaci!

Si nu uitati ca “Frica este adevaratul virus!”. Aceasta este lozinca actualei Revolutii americane impotriva Noii Ordini Mondiale. Milioane de americani sunt astazi in strada, spre disperarea CNN-ului, pentru Trump, in California, Florida, Texas, Arizona, Colorado, Montana, Washington. Tennessee, Dakota de Nord si Illinois… Este “Operatiunea Grid Lock Arizona” impotriva comunism-globalismului, a lui Gates si Soros.

Lui Trump nu-i e frica! Nici noua!

Cu respectul datorat functiilor dvs,                                                        
Am onoarea sa va salut,
Presedintele S.C.M.D.           
Col.(r) dr. Mircea DOGARU  


P.S. De ce v-ati repus in functie conducerea veche, rapace si indolenta, daca nu criminala, a Spitalului Judetean Suceava? Pentru ca, apropo, nu “coruptia” ucide, ci prostia. Mai ales in combinatie cu servilismul fata de straini si tradarea nationala!                                  


                                                                                         

  

duminică, 19 aprilie 2020


PLAGA LUI DUMNEZEU SAU NEBUNIA OAMENILOR?
COVID-19 SI ROMANII


Despre marea tampire programata

Dupa trei decenii de spalare pe creier a romanului, pe ritmul lozincilor gaunoase despre “democratie” si “unitate” europeana, prin distrugerea invatamantului (anihilarea materiilor identitare) si culturii, prin anularea sistemului de valori si promovarea imposturii de catre media, prin seriale fluviu cu elodii, dinci, curve botoxate si bisnitari agramati, prezentati ca dive si vip-uri, iata ca a venit si ofensiva mediatica SARS-COV-2, menita sa ne faca sa uitam sloganul lui Goebbles despre “ciuma rosie”, al lui Stalin despre “ciuma bruna” si al lui Iohannis despre “Anticipate”! Isteria “Coronavirus” a cuprins o media care alerga cu limba scoasa dupa un caz de infectare si in Romania, pentru ca intreaga Europa avea infectatii ei, numai noi nu ii aveam pe ai nostri. Si pentru ca n-aveam, a fost inventat cazul Zgurescu din Prigoria (Gorj)! Drept care, daca tot ne doream sa intram in randul lumii, Dumnezeu ne-a dat si noua pe masura! Pe fondul crizei ni s-au intors nu numai emigratii onesti ai foamei, ci si ciorditorii ramasi fara obiectul muncii in Occident si damele falimentate de Covid-19, alaturi de specialistii in Alba-Neagra (din 1,5 milioane de romani in Spania, doar 350.000 platesc impozite). Ultimii au revenit, evident scoliti la sanul mafiilor transnationale si au dezlantuit balamucul celor doua decrete prezindentiale si al celor 9, pana acum, ordonante militare ale unei adunaturi botezata Guvern, respinsa prin vot de trei ori in Parlament si “intromisa”, nu extrasa, cu forcepsul!

Iohannis zice una, Orban alta! Orban zice una, Citu ori Vela alta! Pe urma se intoarce Iohannis si o ia de la inceput cu spalatul pe maini si interdictia ferma la pupat!

Uite izolarea, nu e izolarea! Uite distantarea sociala, nu e distantarea sociala! Uite carantina, nu e carantina, ca la organizarea pe sest a transporturilor de sclavi spre Germania infectata, si a deseurilor toxice, pe post de “ajutoare” din Italia si mai infectata, spre Romania, suntem asi! Uite mastile, nu sunt mastile! Uite doctorii eroi, uite doctorii dezertori ori demisionari pe linia Orban-Citu-Costache! De fugari nu mai spunem, ca doar in Franta sunt peste 10.000 de romani, cadre medicale! Uite amanarea ratelor, uite dobanda la dobanda! Uite somajul tehnic, nu mai e somajul tehnic! Uite pensia marita, nu e pensia! Uite ajutorul promis firmelor mici, uite ajutorul real dat bancilor straine si transnationalelor! Uite padurea, nu mai e padurea! Uite Invierea, nu e Invierea! Uite popa, nu e popa, ca ii tine locul politaiul Ghita! Uite protejarea prin izolare a romanilor, uite “transfrontalierii” si “sparanghelistii” in exod, pe “Drumul Lemnului”! etc. Intr-atata brambureala mai lipseste doar… “uite pandemia, nu e pandemia”! Ca de “solidaritate” intre noi, sau intre noi si restul europenilor, nu mai poate fi vorba decat pe hartie!

Singurele certitudini

Pentru romanul inchis in casa, pazit de politie si jandarmi pentru ca bisnita sa se desfasoare nestingherita, singurele lucruri reale, pe care le simte pe propria piele sunt:  somajul premeditat; saracirea galopanta; viitorul nesigur; falimentarea tuturor firmelor romanesti, inlocuite cu industria amenzilor (numai de Florii s-au dat in valoare de 4 milioane de euro); lipsa mijloacelor de protectie si a medicamentelor strict necesare, retrase din farmacii, si vandute la specula; amenintarea cu moartea iminenta, alternand, la televiziuni, cu behaielile momentelor “de suflet”; sechestrarea in scopul lichidarii previzibile prin depresie si boli a varstnicilor, generalizarea devalorizarii ideilor de Tara si Natiune, si a fraudelor “baietilor de baieti” (megatepele Romjenslav SRL Berceni, Pop Up, Med, Health Care Project, “bucatareasa din Uzunu” etc.), generand noua elita romaneasca a “imbogatitilor de Coronavirus”; dupa vanzarea Tarii, desfacerea natiunii la bucata, condamnarea la moarte a “inutililor” indiferent de varsta, si la foamete a tuturor, in viitorul apropiat!

Pandemie sau… razboi “hibrid”?

In Romania lucrurile sunt clare! Dupa ce au sacrificat totul “Anticipatelor”, devenite astazi “Amanate”, Iohannis si Orban au luat, cu intarziere, masuri anti-pandemie, in folosul bancilor straine si al capitalistilor “neoliberali” la fel de straini, sau al celor “de cumetrie” neaosi, dar n-au declarat oficial nici macar epidemia, ca sa nu dea sporuri de periculozitate personalului medical care raspunde deja prin greve spontane si refuzul de a intra la munca, ori militarilor, politistilor si jandarmilor pe care ii lauda cu jumatate de gura, in timp ce media, la ordin, ii porcaieste in toate felurile, ca sa nu vina, in final, cu nota de plata!

Restul planetei bajbaie! Unii, din ce in ce mai putini, vorbesc despre infectarea accidentala a oamenilor, in piata de peste din Wuhan, de catre un virus provenit de la lilieci. Majoritatea ii contesta insa, pe motiv ca transmiterea directa este imposibila si ar lipsi animalul de legatura, desi acesta a fost deja indicat – PANGOLINUL. Dupa care, parerile se impart: ar fi vorba despre o arma biologica, un produs de laborator, obtinut prin combinarea virusului gripal cu un fragment de virus HIV si scapat accidental; ar fi o arma biologica letala testata intentionat de “extraterestri” sau de pamanteni… Si aici lucrurile se complica! Vinovatii ar fi promotorii New Age, pe motiv ca virusul este mai nazist decat Hitler, ucigand batranii si bolnavii cronici; vinovat ar fi Partidul Comunist Chinez, potrivit propagandei americane, ori americanii, dupa chinezi! Occidentalii tac, complici, stiu ei de ce, iar rusii se bucura, pentru ca atunci cand doi se bat, matematic, al treilea castiga.

Este adevarat ca cercetarile pe lilieci si Coronavirus se desfasoara de doua decenii in Institutul din Wuhan, sub bagheta Dr. Shi Zhengli, dar… cu colaborarea unor somitati de la Universitatea din Carolina de Nord si cu fonduri vest-europene si indeosebi americane, de stat sau private (George Soros). A fost hilara situatia din 12 aprilie a.c., cand, la emisunea lui Mihai Gadea de la “Antena 3”, invitat fiind, gl.(r) Victor Voicu, cel mai mare toxicolog roman si vicepresedinte al Academiei, acesta a exclus din start “accidentul”, si a inceput sa vorbeasca despre sponsorizarea cercetarilor de la Wuhan de catre statele occidentale cel mai greu afectate astazi, in mod deosebit de catre… si cand sa spuna “SUA”, deontologul realizator i-a taiat macaroana, in stilul deja perceput de toata lumea si a bagat “Publicitate”, cu promisiunea – “Vom reveni”! Si a mai revenit la “calendele grecesti”, pe romaneste, la “Pastele Cailor”!

Este clar, asadar, ca avem de a face cu un virus de laborator, o arma biologica scapata de sub control, intentionat sau nu. A vrut cineva s-o testeze pe chinezi, iar chinezii, dupa ce au gestionat admirabil criza si au iesit mai bogati cu 2 mii de miliarde de dolari (prin rascumpararea actiunilor marilor companii straine care au fugit), au returnat “cadoul” partenerilor lor (ne)loiali? Sau, altcineva a deschis, deliberat, cateva focare in lume (cum s-a procedat cu SIDA sau cu EBOLA “explodate” in Africa dupa trecerea “medicilor fara frontiere”) ca sa poata studia efectele asupra diferitelor grupuri de populatie si sa dea un mega tun facand intreaga planeta dependenta de vaccinul pe care il avea deja? Acestea sunt intrebarile de care se leaga si acuzele FBI la adresa lui Trump, care ar fi oprit, in ianuarie 2019, cercetarile privind vaccinul si tratamentul anti-Coronavirus, acuzele la adresa lui Bill Gates ca a creat, in avans, 7 fabrici pentru producerea a “7 vaccinuri candidat”, urmarind, pe fondul isteriei generale, amplificata de media, vaccinarea tuturor oamenilor cu nanocip-uri controlate prin satelit, care sa-i transforme in “mankurti” (pe americaneste “zombie”), ori cele lansate de Daily Telegraph catre “Fundatia Bill si Melinda Gates”, ca a cadorisit Marea Britanie cu kituri de testare anti-Coronavirus gata infectate (produse de Craft Technologie), ori ca, impreuna cu Forumul Economic Mondial al lui Soros ar fi derulat deja un exercitiu simulat de pandemie, prin “John Hopkins University” cu 6 saptamani inainte de aparitia primului caz de SARS-COV-2 la Wuhan.

Care sa fie scopul “initiatilor”?

Lichidarea varstnicilor si bolnavilor cronici

De cate ori il revedem la televizor pe “deontologul” Basescu, dand solutii din damful intelepciunii, ne aducem aminte de miile de morti pe care i le datoram numai noi, rezervistii, pentru bataia de joc la adresa noastra din anii 2009-2012, cand proclama ca un pensionar trebuie sa traiasca “in medie 6 ani”, dupa care urma “parasirea pe cale naturala a sistemului”. Ulterior, ne-am lamurit ca ideea nu era originala, din cuvintele sefei FMI, Cristine Lagarde, pe care am injurat-o, mai ceva ca pe “Fuhrer-ul” Angela Merkel, ex-nudista de la Mamaia, in zeci de mitinguri. Pentru ca, din inalta pozitie mondiala detinuta, dama Lagarde, directional al nemuritorului Isarescu, a decis: “Batranii traiesc prea mult si este un risc pentru economia globala. Trebuie facut ceva!”. Facut, facut… dar ce? Si sa fie astia doi creierele, sau sunt niste simplii executanti? Evident ca sunt executanti penibili, pentru ca, inca din 1973, geniul diplomatiei planetare de atunci, senilul epocii actuale Henry Kissinger decreta ca “persoanele in varsta sunt consumatori inutili!”, idee sadita cu generozitate si in tartacutele prespalate ale hashtagistilor “postrevolutionari” si globalisti-comunisti, din Romania. Mai ales ca a reinnodat la noi traditia intrerupta acum 1000 de ani si inca ilustrata de dictonul “i-a cazut malaiul in cap”! Cand nu mai puteau munci, batranii din zonele montane aride erau imbracati de sarbatoare, urcati pe un stei, li se punea o turta de malai pe cap, iar urmasii cei mai vigurosi loveau turta cu baltagul.

Iata insa ca vajnicii si nemuritorii tineri si mai putin tineri curati la creier ai planetei au parte de o surpriza neplacuta: COVID-19 rateaza batrani de 103 ani (in Italia) sau 106 (in Anglia), dar ucide si copii de tata, si tineri, si maturi, si batrani de-a valma, pretutindeni, inclusiv in Romania! Sa fi fost deturnat virusul de la programarea initiala, sau este vorba despre altceva?

Genocidul planetar, mit sau realitate?

Deja citatul Kissinger atragea atentia, la 28 octombrie 1973, ca nu razboaiele gen Vietnam ar trebui sa ii preocupe pe americani, ci “DEPOPOULAREA PLANETEI” care “AR TREBUI SA FIE CEA MAI MARE PRIORITATE A POLITCII EXTERNE FATA DE LUMEA A TREIA, PENTRU CA ECONOMIA SUA VA NECESITA CANTITATI TOT MAI MARI DE MINERALE DIN STRAINATATE, IN SPECIAL DIN TARILE MAI PUTIN DEZVOLTATE”! Ca Romania, maestre? Ca pe atunci au inceput si pupaturile cu Ceausescu, si contractele pentru gazul din Marea Neagra, astazi “uitate”! Iar dupa doua decenii, in 1991, dupa ce tarile est-europene fusesera adjudecate deja, matusalemicul diplomat porclama transant, in sictirul democratiei: “populatia lumii trebuie redusa cu 50%”!

Si cum aliatii rusi nu puteau ramane mai prejos, marele apologet al “Perestroika” si “Glasnosti”, pe care prostii lui 1989 il adulau, adica Mihail Gorbaciov, intarea ideea: “criza ecologica este criza populatiei! Reduceti populatia cu 90% iar apoi nu vor mai fi suficienti oameni pentru a face atat de multe daune ecologice”!

Acestea erau opiniile decidentilor politici, dar, ce spuneau savantii? Pai, depinzand de banii si decizia politicului, spuneau, ca de obicei, ce trebuie, prin vocea reprezentantului UNESCO, marele explorator Jean Cousteau, care s-a scaldat si prin Marea Neagra: “in scopul de a stabiliza populatia lumii, trebuie sa eliminam 350.000 de oameni zilnic”!

Asadar, concluzia elitelor, clar exprimata in anii “revolutiilor spontane”, de Martin Lamb, formatorul de opinie al Fundatiei Rokefeller, a fost aceea ca “Pamantul este bolnav de cancer, iar cacerul sunt oamenii”!

Bilderbergii nu puteau ramane mai prejos si senilul print Philip, consortul babatiei de la Londra, a confirmat: “cresterea populatiei umane este, probabil, singura si cea mai grava amenintare pe termen lung, pentru supravietuire”!

Care putea fi solutia gasita de aceste minti “iluminate”, pentru ca, asa cum constata universitarul texan dr. Eric Planka “razboiul si foametea nu sunt eficiente”! Intr-adevar “primaverile” “pragheza” sau “araba”, “revolutiile spontane” concretizate prin prabusirea tarilor socialiste, agresiunea contra Irakului, Libiei, Afganistanului, Egiptului, Siriei, cruciada anti-terorista etc. nu au produs suficiente victime! Trebuia gasit ceva mai eficient!

Vaccinul”… a fost solutia gasita de Bill Gates, care a ramas, pana astazi, consecvent: “astazi, lumea are 6.8 miliarde de oameni. Si ar putea creste pana la aproximativ 9 miliarde. Acum, daca am face o treaba foarte eficienta cu noile vaccinuri, cu asistenta medicala, cu serviciile de sanatate si control al reproducerii, am putea reduce aceste cifre cu 10% sau chiar cu 15%.” Buna si experienta dr. Mengele la ceva, dar, cum ar zice raposatul Dem Radulescu, pe post de Gogu in “BD la Munte si la Mare”… “Putin! Extrem de putin”!

Era limpede ca nu vaccinurile ci boala inventata, epidemiile provocate sunt arma eficace visata, potrivit profesorului de ecologie evolutiva dr. Eric Planka: “razboiul si foametea nu sunt eficiente. In schimb, boala a oferit cel mai eficient si mai rapid mod de a ucide miliardele care trebuie sa moara in curand pentru a fi rezolvata criza populatiei. SIDA nu este un criminal eficient, deoarece este prea lent. Candidatul meu favorit pentru eliminarea a 90% din populatia lumii este EBOLA, deoarece este extrem de letala si ucide in cateva zile, in loc de cativa ani… Pentru ca cel care supravietuieste, va ingropa mai apoi noua”. Numai ca, in ciuda eforturilor medicilor fara frontiere pe linia EBOLA in Africa si a raspandirii gripei aviara in estul Europei, oamenii au dezvoltat anticorpi sau nu s-au infectat, chiar daca medicamentele le-au fost refuzate, prin distrugerea industriilor farmaceutice bastinase. Trebuia altceva!

Cum s-a nascut solutia SARS-COV-2?

Dintr-un simplu joc de cuvinte! “Eu cred ca suprapopularea umana este Problema fundamentala pe Pamant astazi - proclama politologul american David Foreman- Noi, oamenii, am devenit o boala: virusul-om!”. Deci trebuia creat in laborator, la Wuhan sau aiurea, un VIRUS mai eficient decat SIDA si EBOLA la un loc. Entuziasm la Londra! “Daca m-as reincarna, as dori sa revin pe Pamant ca un virus ucigas care sa reduca populatia umana”, proclama senilul print Philip, regele “vanturilor” de protocol. Si Dumnezeu i-a dat ce a vrut, pentru ca virusul l-a imbolnavit si pe fiul sau, incornoratul Dianei! Sau e doar o stratagema? Alde Charles, Boris Johnson, Albert de Monaco, nevasta guvernatorului Canadei, mari actori, mari sportivi etc. se “imbolnavesc” (ca sa credem noi, prostimea, ca totul e kusher), dar se vindeca apoi peste noapte, ca Ionut al nostru din Prigoria, Gorj. Ei bine, pana nu da coltul si vreun Macron, nu mai suntem dispusi sa credem, ca prea si-au investit toti banii in cercetarile de la Wuhan si de aiurea!

Ce se urmareste pe langa genocid?

Primele mele trei obiective principale – proclama Dave Foreman – ar fi: reducerea populatiei umane la aproximativ 100 de milioane in intreaga lume; distrugerea infrastructurii industriale si, in al treilea rand, sa vad cat mai multe zone pustii”!

Cateva zeci de milioane de sclavi, care sa intretina cateva mii de stapani! Acesta se preconizeaza a fi viitorul! Iar spalatii pe creier vor accepta bucurosi sa se ajunga pana aici, daca, asa cum preconiza Henry Kissinger in 1991, la Conferinta Bilderberg de la Evians, li se va spune “in prealabil, ca exista infiltrate in mijlocul lor amenintari din afara, indiferent daca sunt reale sau fictive, care pun in pericol insasi existenta. Aceasta va fi valabil si (in SUA si) in cazul tuturor popoarelor din lume, iar ele vor dori sa fie eliberate de acest rau. Sigurul lucru de care fiecare om se teme este necunoscutul. Atunci cand este prezentat acest scenariu, drepturile individuale vor fi de buna voie abandonate de catre oameni, mai ales daca bunastarea lor va fi garantata de catre Guvernul Mondial.”!

Cam asta se intampla acum, dovada Romania, teren de experimentare si pentru “revolutii” si pentru secesiuni, si pentru distrugere statala (prin autodistrugerea economiei, industriei militare si a constiintei nationale), si pentru testare a vaccinurilor etc.! La initiativa pe sest a tandemului Iohannis-Orban, Romania a suspendat, odata cu Articolul 15 din Constitutie, drepturile si libertatile individuale, de dragul singurului drept proclamat de presedinte, “dreptul la viata”! Evident, la viata de sclav doar pentru tineri, fiindca, in ceea ce priveste varstnicii, se preconizeaza, mai pe toamna, saltarea lor din case si internarea in lagare, pardon hoteluri spre a fi “protejati”. De ce ei si nu copiii care reprezinta, teoretic, viitorul?

Ce inseamna, asadar, isteria, pardon, pandemia “Coronavirus”? Inseamna, dupa David Rokefeller ca “suntem pe punctul de a realiza o transformare la nivel mondial. Tot ce avem nevoie este o criza majora, credibila si natiunile vor accepta NOUA ORDINE MONDIALA”! A 13-a dupa falimentul “Pax Romana”, in anul 476, in opinia noastra si, de departe, cea mai cumplita!

“Teoria conspiratiei!”… vor urla, din toti bojocii, spalatii pe creier, care nu stiu ca realitatea politica este mai cumplita decat orice teorie conspirationista! Pentru ca, spunea F.D. Roosevelt, “in politica nimic nu este intamplator. Iar daca intamplarea, totusi, se produce ea este rezultatul unui plan”. Natangii cu ambitii de Napoleon si Einstein, care nu dau crezare unui istoric bastinas, poate vor accepta, in sensul celor de mai sus, concluzia unui congresman american, Larry P. McDonald, care avea curajul sa sustina public in 1976: “directia pe care o urmeaza Rokefellerii si aliatii lor este de a crea un guvern intr-o lume care sa combine supercapitalismul si comunismul in acelasi cort, toate sub controlul lor… Ma refer la o conspiratie? Da! Si sunt convins ca exista un astfel de complot international in domeniu, aplicat si planificat de mult timp, si care este incredibil de rau in intentie!”.

Ce este de facut?

“Historia magister vitae”, ne-au transmis inaintasii! Tocmai pentru ca se repeta, atunci cand aceleasi conditionalitati reapar! Iar solutiile salvatoare sunt cele pe care inaintasii nostri le-au gasit si aplicat, sau pe langa care au trecut orbi, in nepriceperea, fudulia si egoismul lor. De aceea apreciem ca omenirea se afla astazi in situatia in care se afla Lumea Veche la sfarsitul veacului XV, cand razboaiele pentru Noua Ordine nu dusesera la nimic bun, decat la dezvoltarea tehnologica. Era industriala aparea, populatia crescuse, resursele se imputinau, incepuse explorarea Atlanticului, datorita necesitatilor comertului, meseriile se diversificau, tehnologia avansa indeosebi in domeniul militar, spiritele se eliberau, gratie Renasterii si Umanismului, Biserica pierdea controlul in fata natiunilor in afirmare, iar solutia a fost nu uciderea populatiei Europei, ci revarsarea sa spre Lumea Noua, in cautare de noi resurse si spatii de afirmare. In mod similar, asa cum sustinem de decenii in congrese si colocvii internationale, astazi, solutia este, pentru omenire, deschiderea, cucerirea si colonizarea spatiului, mai intai a planetelor si satelitilor apti de terraformare in sistemul nostru solar, apoi a lumilor indepartate. Nu masacrarea oamenilor, pentru ca razboiul declansat de dementii comunism-globalismului ar putea duce, prin rezistenta naturala a omului ca zoon politikon, la extinctie totala!

Cat ne priveste pe noi, purecii din balamucul pe cale de dezafectare numit Romania, solutia ar fi, la incetarea circului “Coronavirus”, ridicarea imediata si in totalitate la lupta, inclusiv in strada, pentru recapatarea drepturilor noastre cetatenesti si general-umane, deocamdata suspendate, investigarea actiunii serviciilor noastre de specialitate in ceea ce priveste aceasta criza premeditata, a actiunii presedintelui, premierului, Guvernului, Parlamentului si liderilor politici in baza informatiilor primite, daca le-au primit, pedepsirea tradatorilor intereselor nationale si, in egala masura, a speculantilor care s-au imbogatit, calcand pe cadavre!

Sa ne pregatim, asadar, de actiune, la iesirea din arestul la domiciliu, impus de frica, nepriceperea, ticalosia, sau tradarea celor pe care inca ii numim “semenii” nostri! Pana atunci, sa ne bucuram, pentru inca o data (nu pentru ultima data) ca “HRISTOS A INVIAT”! Sa scapam si noi cu bine, din urgie, intariti in speranta ca, dupa saptesprezece decenii, romanii vor gasi, in sfarsit, forta de a-si urma indemnul din imnul national! Desteapta-te Romane!

Honor et patria! Vae victis!
Presedintele S.C.M.D. 
Bucuresti, din arest la domiciliu,
Col.(r) dr. Mircea DOGARU - in noaptea Invierii