miercuri, 29 septembrie 2021

Greva in loc de miting

 

Grevă în loc de miting.

-         În atenția tuturor membrilor SCMD/CNSC –

     

Sub amenințare și șantajul cu amenda, opriți ilegal să-și strige nemulțumirea în Parcul CFR, mâine 30.09.2021, ceferiștii au hotărât să renunțe la miting și să înceteze, în schimb, lucrul. Poate că aceasta este soluția!

Pe cale de consecință îi avertizăm pe toți membrii SCMD/CNSC,  anunțați ca delegați, să nu se mai prezinte mâine la ora 10,30 în Parcul CFR !

Suntem curioși cum vor opri manifestația populară de sâmbătă 02.10.2021. ?

Va triumfa dictatura prostiei, trădării și servilismului față de străini?

 

Honor et patria! Vae victis!

 

Președintele SCMD

Col.(r) dr. Mircea Dogaru.

Frica de bucureșteni

 

 Frica de bucureșteni


Mâine 30.09.2021. ceferiștii (FSTFR) au obținut aprobare pentru un miting antiguvern în Parcul CFR.

SCMD/CNSC și CSN Meridian au anunțat că îi vor sprijini prin delegați.

Cu o oră în urmă, Jandarmeria Română i-a anunțat pe ceferiști că  prin hotărâre de guvern, s-au anulat toate manifestațiile pe motiv că s-a trecut de pragul de 6/1000 infectați și că în aceste condiții, toți participanții vor fi amendați.

Totodată mai mulți parlamentari s-au oferit să participe la manifestație la orele 11,00, cerând ceferiștilor să reziste.

Poziția SCMD: o Hotărâre de Guvern nu poate anula, ca act administrativ o lege organică, cu atât mai mult Constituția României. Și noi, la rândul nostru, cerem ceferiștilor să reziste, pentru că 5000 de liberali au fost amendați cu 10.000 lei, adică 2 lei/căciulă. Suportabil!

Guvernanților le este frică de mitingul de sâmbătă 02.10.2021, însă decizia aparține însă ceferiștilor și, în funcție de aceasta, vom reveni anunțând participarea sau contramandarea manifestației de mâine 30.09.2021.

E bine că le este frică!

 

Honor et patria! Vae victis!

Președintele SCMD

Col.(r) dr. Mircea Dogaru.




marți, 28 septembrie 2021

 

R E C T I F I C A R E

CU PRIVIRE LA MANIFESTATIA POPULARA

DE SAMBATA, 2 OCTOMBRIE 2021

-         In atentia membrilor SCMD/CNSC –

Referitor la manifestatia de sambata 2 octombrie a.c., indreptata nu numai impotriva masurilor restrictive legate de pandemie, ci si, in primul rand, impotriva scumpirilor nejustificate, datorate ”liberalizarii” preturilor la energie, pe fondul inghetarii salariilor si pensiilor, civile si militare, am fost anuntati ca vor veni la Bucuresti cetateni revoltati din toata tara.

Locul de adunare va fi Piata Universitatii, incepand cu orele 17.00, dupa care va urma marsul spre Piata Victoriei, pentru a se cere, in numele dreptului la legitima aparare (invocat si de SCMD la 16 septembrie a.c.), demisia si anchetarea celor vinovati.

Nefiind o actiune sindicala, ci larg populara, transmitem rugamintea ca aceia dintre membrii nostri care vor participa sa nu poarte insemnele sindicale, prezentandu-se ca simpli cetateni. Practic, este o miscare populara de protest impotriva unui guvern care pare a actiona exclusiv in interes strain.

Honor et patria! Vae victis!

p/ CNSC

Presedintele SCMD

Col. (r) dr. Mircea DOGARU

luni, 27 septembrie 2021

 

CALEA SUSPENDARII SI MANIFESTATIILE SINDICALE DE PROTEST IN PERIOADA

30 SEPTEMBRIE – 30 OCTOMBRIE 2021

-         In atentia membrilor SCMD/CNSC –

De data asta Serviciile si-au facut datoria fata de Tara, acoperitii lor urland ca hienele in Congresul PNL, in favoarea lui Citu! Evident, la comanda externa!

Aparent, Presedintele a castigat. In fapt, insa, numarul celor care-l urasc a depasit in Parlament 50%, calea suspendarii sale fiind deschisa. Cu un Orban castigator, alianta tradatorilor s-ar fi refacut. Urmeaza Motiunea de cenzura si amplificarea manifestatiilor stradale avand ca pretext bietul COVID-19, inventat – se pare - pentru producerea sterilizarii populatiei prin obligativitatea ”vaccinarii”.

Ceea ce profetea SCMD la 16 septembrie a.c., in Piata Victoriei, s-a implinit: ”Nu abandonati, fratilor, ca la 30 septembrie vom avea tot Guvern Citu!”. Care guvern trebuie sa cada cu zgomot si sa raspunda in fata Legii! Pentru ca impostorii lui sunt formati de si aserviti cu totul capitalului transnational. Au indatorat nejustificat Romania, au trecut la vinderea pe nimic a ultimelor active ale statului, au aruncat zeci de mii de oameni in somaj, au inghetat salariile si pensiile (intai militare apoi civile), au crescut deja, cu 50%, costul vietii, au distrus Sanatatea, Invatamantul, Transporturile, Horeca, etc. si, prin ”liberalizarea” in profitul lor si al stapanilor lor a pretului la energia care, in fapt, ne apartine, au declansat ofensiva impotriva proprietatii particulare (case, apartamente, terenuri, masini, etc.), deci, implicit, a dreptului nostru la existenta, vizand transformarea noastra exclusiv in vite bune de muls si sacrificabile ale comunism-globalismului.

Cobaii-rezervisti vor fi loviti, ca de obicei, primii. Dupa tentativele ”ciuce” nereusite de a ne azvarli ca balast in carca Guvernului si a Casei Nationale de Pensii, printr-un ”Secretariat de stat pentru rezervisti” sau o ”Comisie pentru rezervisti” pe langa Camera Deputatilor (dupa functiile carora le-au curs balele lingatorilor nostri de clante ministeriale), ar fi gasit (dupa surse din interior) formula: M.Ap.N., M.A.I. si S.R.I. ne vor plati o pensie militara de 65% exclusiv din solda de grad, care este la Armata intre 200 si 438 lei, restul urmand a fi dat drept ”compensatie” (nu pensie cu statut juridic definit) de Casa Nationala de Pensii. Prin aceeasi lege care v-a stabili si pentru civili contributia completa la 35 de ani de salarizare si inlocuirea ticalosului ”punct de pensie” cu un si mai nefavorabil ”punct de referinta”! Astfel se va renunta la Rezerva clasica in favoarea uneia operationale, recrutata (si pregatita) dintre civili.

Ca sa nu reactionam si sa nu ne gandim decat la cum vom scoate banii pentru gaze, curent, noile repartitoare de caldura, noul RCA, testele anti-COVID, etc., ne-au bagat pe gat si inutilul ”Certificat verde”, menit sa transforme Romania intr-un lagar nazist sau un gulag destinat exclusiv ”recalcitrantilor”, hingheriti de o ”politie sanitara” cat se poate de militara!

In aceste conditii, sindicatele nesantajabile au hotarat sa iasa in strada pentru apararea tuturor drepturilor noastre, incepand cu dreptul legitim la viata, prin utilizarea a ceea ce a adus bun Congresul PNL... Au declarat ei ca a fost perfect legal sa inghesuie 5.000 de oameni (peste 80% fara masca, inclusiv Presedintele) la ROMEXPO, pentru ca respectiva sala are o capacitate dubla? Ii vom imita si noi, chemand 14.999 de protestatari in alveola centrala din Piata Victoriei, care are o capacitate de peste 30.000 de persoane! Iar daca naucii si fudulii vor renunta, macar odata in viata, sa-si confunde propriile dorinte cu realitatea si vor pricepe ca, daca nu ies la lupta, crapa, vom convoca in intreaga Piata Victoriei 49.999 de manifestanti, pentru ca are o capacitate de peste 100.000. Pana si jandarmii, pe care-i paste desfiintarea, vor intelege!

Deocamdata, calendarul manifestatiilor prevede:

Ø Joi, 30 septembrie, la 10.30, manifestatie antiguvernamentala in Parcul CFR, organizata de FSTFR, cu invitati de la CSN MERIDIAN si SCMD/CNSC;

Ø Vineri, 01 octombrie, de Ziua Internationala a Persoanelor Varstnice, la orele 11.00, in Piata Victoriei, manifestatie de protest a Federatiei UNIREA a Pensionarilor, cu sustinere SCMD/CNSC;

Ø Joi, 7 octombrie, la 10.30, in Piata Victoriei, manifestatie organizata de SNPPC, cu sprijin Cartel ALFA si invitati de la SCMD/CNSC;

Ø Luni, 25 octombrie, la 10.30, manifestatie in Piata Victoriei, anuntata, de Ziua Armatei, de SCMD si CFR-isti, ”a doua Armata a Tarii” (prin FSTFR, USS-CFR, SUS CFR-Calatori) si SN Forta Legii, cu invitati de la CSN MERIDIAN si CNSC. Vom solicita si dreptul de a incheia manifestatia printr-un mars de protest spre Cotroceni, acolo unde ranjeste sursa Raului.

In intrevalele dintre manifestatiile sindicale preconizate, vor iesi in strada manifestantii anti-scumpiri si anti-”Certificatul verde”, incepand, masiv, cu 2 octombrie a.c., orele 16.00. In paralel, in Parlament se va derula Motiunea de cenzura. Ii avertizam pe cei care vor sa faca ”joc de glezne” ca, daca nu voteaza sau boicoteaza motiunea, vor avea parte, pe viitor, doar de ”voturile STS”! Daca astia nu primesc alte ordine de la noii stapani ai Germaniei!

In concluzie... ”Jos Guvernul impostorilor! Jos tradatorii si asasinii Romaniei! Jos Iohannis!”.

Honor et patria! Vae victis!

Presedintele SCMD

Col. (r) dr. Mircea DOGARU

 

sâmbătă, 18 septembrie 2021

Multumim publicatiei Metropola Constanta



 Noi proteste împotriva unei guvernări abuzive


Sindicatul Cadrelor Militare Disponibilizate (SCMD) reprezintă o organizație având ca obiectiv principal apărarea intereselor celor care, sub Drapelul Tricolor, au jurat credință României, iar dacă va fi necesar, o vor apăra „chiar cu prețul vieții”.

Din păcate, cu mici excepții, aproape toate guvernele post-decembriste s-au întrecut parcă în luarea de măsuri antiromânești, în mai toate domeniile, cu precădere în ceea ce privește depopularea, înstrăinarea resurselor naturale, slăbirea puterii de apărare a țării.

Mai mult chiar, se întrec în nerespectarea legilor  promulgate de președintele țării cum este cazul angajamentelor luate la intrarea României în NATO, ori a Legii 223/2015, referitoare la pensiile militare de stat care a adus unele reparații, absolut necesare, sistemului de pensionare pentru militarii rezerviști.

Pe 3 septembrie președintele PNL a declarat că urmează a fi luate unele măsuri pentru desființarea pensiilor speciale  și „normalizarea” prin reducere a a celor aflate în plată.

Este exclus ca guvernanții să nu cunoască faptul că rezerviștii au cotizat întreaga lor viață de militar mai mult decât civilii, inclusiv pentru pensii, direct la bugetul de stat. De aceea și pensiile militarilor, a căror obligații continuă și după trecerea în rezervă, sunt, în fapt, solde de rezervist și se plătesc direct din bugetul Apărării, nu din „coșul de pensii”, în conformitate cu obligațiile luate de România la intrarea în NATO.

Este exclus ca guvernanții să nu cunoască faptul că militarii nu au contracte de muncă normată la 8 ore cu plată suplimentară, ci contracte de „prestare a activității” de militar, la ordin, 24 de ore din 24, 30/31 de zile pe lună. În caz de încălcare a acestui contract, militarului nu i se desface contractul de muncă, ci este arestat, pe timp de pace sau executat, pe timp de război. Nu trebuie uitat că militarul în timpul exercitării profesiei, pierde aproape toate drepturile civile.

Cele arătate mai sus dar și măsurile clar antinaționale și antistatale, luate îndeosebi de Guvernul Cîțu, sub pretextul „austerității” și a Pandemiei, ducând la pauperizarea rapidă a populației României și aruncarea statului român în incapacitate de funcționare, determină rezerviștii din SCMD să participe, alături de alte formațiuni similare, în zilele de 16 și 30 septembrie, la noi proteste în fața sediului Guvernului României. Fiecare militar rezervist, participant la aceste proteste, va purta asupra sa drapelul tricolor, sub care a jurat credință României, iar dacă va fi necesar, o va apăra „chiar cu prețul vieții”.      

Președintele Filialei 1 Constanța a Sindicatului Cadrelor Militare Disponibilizate

Comandor (r) Ilie Truță

vineri, 17 septembrie 2021

 

DESPRE MANIFESTATIA DE PROTEST

DIN 16 SEPTEMBRIE A.C.

-         In atentia membrilor SCMD -

Ieri, 16.09.2021, un guvern absent a instituit ”Alerta sanitara”, transformand toate spitalele in ”suport COVID” si interzicand grupurile de cetateni mascati, mai mari de 6 persoane. Din fericire, participantii la manifestatie erau deja in dispozitiv si am negociat cu fortele de ordine doar scurtarea timpului cu 1/2 ora si pastrarea celor 6 locatii. La fel de ”intamplator” ministrul Apararii si-a chemat pentru contracarare ciracii si, uitand ca a jurat anul trecut ca ne va da mizilicul numit ”rata inflatiei” (diferenta de inflatie dintre 2 ani consecutivi) la 1 septembrie a.c., le-a promis acelasi lucru pentru la anul. Dupa care, fara anularea prevederilor legale in vigoare privind pensiile militare de stat, va urma promisiunea pentru ”la Anul si La Multi Ani!”.

La actiunea de protest au fost prezente, cu delegatii semnificative, la solicitarea FSTFR, toate sindicatele din CNS MERIDIAN. In ceea ce priveste SCMD, au participat cu delegatii filialele din Zonele 2,3,4 si 8, la chemarea d-lor vicepresedinti cdor. (r) Ilie TRUTA, col. (r) Victor POPESCU si col. (r) Florea CRISTESCU. Remarcand inca o data buna organizare si masiva participare a Filialei 1 Constanta, le multumim tuturor celor prezenti, presedinti si membrii de filiale. Tinand cont de distanta, mentionam participarea delegatilor Filialei 2 Targu Mures, veniti cu dl. vicepresedinte col. (r) Adrian DEAC si, in deosebi a delegatilor Filialelor 1 Chisinau si 1 Varnita-Tighina, veniti de peste Prut, la chemarea d-lui vicepresedinte col. (r) dr. Anatol MUNTEANU.

Ca aliati ai SCMD, au raspuns invitatiei conducerile, insotite de delegatii numeroase ale SNPPC, ANCMRR din M.A.I., sindicatelor de la penitenciare, Sindicatului Tinerilor Profesori si FRDD, afiliata Comisiei de la Venetia, carora le multumim pentru participare, angajandu-ne sa-i sprijinim, ca si pana acum, in actiuni similare.

Am cerut demisia guvernului Iohannis-Citu-Ciuca, guvern care arunca o criza provocata exclusiv pe umerii cetatenilor, urmarind falimentarea noastra, a tuturor, prin cresterea nesimtita a preturilor, inghetarea salariilor si a pensiilor si cresterea cu inca 300% a pretului gigacaloriei.

Toate sindicatele si-au prezentat nemultumirile si obiectivele public si in fata presei. In ceea ce ne priveste am abordat discriminarile existente la salarizare si indeosebi la pensiile militare de stat, expunand si solutiile. Pentru viitor, insa, rugamintea pe care o adresam tuturor membrilor SCMD, ai sindicatelor si asociatiilor partenere, este aceea de a nu mai confunda Plx-199/2020, opera directiilor vinovate fata de noi, din M.Ap.N., care, in sine, este o catastrofa, cu AMENDAMENTELE la acest proiect legislativ, sustinute de SCMD prin deputati si senatori, de culori politice diferite si care, acceptate, ar insemna transformarea textului Plx-199 in textul Legii 223/2015, asa cum a fost promulgata.

Intelegem disperarea celor care nu-si vad, de ani de zile, dreptatea implinita, pentru ca de cate ori ajungem la rezolvare ori cade guvernul favorabil ori se schimba majoritatea parlamentara, dar ii asiguram ca, prin actiunile conducerii SCMD si ale conducerilor filialelor care si-au luat rolul in serios, majoritatea parlamentarilor actuali si a consilierilor lor au documentele cu situatia la zi si cunosc argumentele, solicitarile noastre si solutiile propuse de noi pe de rost. Inclusiv impotrivirea noastra la tentativele de aruncare a Rezervei, ca balast, fara banii aferenti, in carca Guvernului, a Camerei Deputatilor si a Casei Nationale de Pensii. Ca dovada s-a recunoscut ca avem printre participantii la miting si parlamentari sau consilieri parlamentari, membri sau parteneri ai SCMD.

Scopul manifestatiei a fost acela de a atrage atentia intregii clase politice, exclusiv preocupata de ciolaniada din PNL, ca suntem iarasi toti la un loc, toate categoriile socio-profesionale, civile si militare, reprezentate de sindicate, ca am inteles ca numai prin UNITATE ne vom putea obtine, fiecare, drepturile, sub amenintarea ca vom redeveni o masa letala de vot ca in anii 2011-2016. Numai asa excesul de zel dezgustator in indeplinirea ordinelor straine, al celor care ne conduc, exclusiv in interes strain, se va domoli si, de dragul de a-si pastra utilitatea in ochii stapanilor, vor accepta sa mai permita si romanilor, civili si militari, sa mai traiasca in limitele normalitatii. Cu atat mai mult cu cat toate statele UE iau masuri de plafonare a pretului la energie (in timp ce la noi, dupa ce a crescut deja cu 25%-50% mai creste acum cu 300%) iar in stanga si in dreapta noastra, ungurii si rusii au dublat salariile si pensiile, incepand cu cele ale militarilor. Ba se mai acorda si a 13-a pensie, promisa la noi si uitata din 2014. Este motivul pentru care noi am scandat, sub tricolor, strigatul de lupta al SCMD – ”Afara, afara/Cu javrele din tara”, si data fiind prezenta politistilor, in onoarea lor, nemuritoarele versuri, atat de dragi lui Basescu – ”Iesi afara/Javra ordinara”.

Televiziunile au ramas la punct fix si, desi au prins in cadru manifestanti cu insemnele SCMD ori SNPPC, au respectat cu sfintenie ordinul de a nu ne mentiona pe noi si revendicarile noastre, pe care, de altfel, le primisera in scris, de la presedintele Filialei sector 6 Bucuresti, la orele 10.30, cu rugamintea de a le afisa pe fundalul comentariilor. Cu exceptia posturilor ”Dobrogea TV” si ”Metropola TV”, care au filmat corect si au luat interviuri si membrilor nostri. Le multumim pentru profesionalism, pe aceasta cale.

SNPPC a renuntat la manifestatiile din 27-30 septembrie, dar a obtinut deja aprobare pentru 7 octombrie. Ceferistii au ramas cu manifestatia din 30 septembrie si ambele structuri sindicale ne invita sa participam la datele amintite. Impreuna am luat in calcul organizarea unei actiuni de amploare, ca la 24 ianuarie a.c., la sfarsitul lunii octombrie, banuiti dvs. pe ce data. In functie de evolutia politica si urmand sa ne prezentam ultimativ solicitarile noastre noului guvern.

Honor et patria! Vae victis!

Presedintele SCMD

Col. (r) dr. Mircea DOGARU

marți, 14 septembrie 2021

 

A N U N T

ORGANIZATORII MITINGULUI DIN 16 SEPTEMBRIE,

LA KAPITAL TV

Astazi, 14 septembrie a.c., 3 dintre organizatorii manifestatiei de protest de joi 16 septembrie, vor raspunde, la KAPITAL TV, timp de 2 ore, intre 20.00-22.00, intrebarilor d-lui Titi SULTAN, legate de participarea la si obiectivele actiunii. Unul vrea garnituri de tren de nivel european, in timp ce CITU urmareste desfiintarea CFR Calatori, prin scoaterea operatorilor romani de pe piata interna, in favoarea celor straini. Al doilea vrea dotari si tratament medical accesibil tuturor, in timp ce CITU doreste privatizarea spitalelor de stat, in interes strain. Al treilea vrea pensii militare de stat standard NATO, in timp ce CITU are ordinul desfiintarii acestora, reducerii celor aflate in plata, aruncarii rezervistilor, fara bani, pe post de pomanagii, pe Casa Nationala de Pensii si externalizarea Apararii.

Toti invitatii se vor stradui, insa, sa raspunda la intrebarea: ”Daca ii lasam pe astia sa falimenteze statul, pentru ca triplarea pretului la gigacalorie va duce nu doar la falimentarea cetatenilor ci si a spitalelor, scolilor, muzeelor, teatrelor, deconcentratelor, primariilor, unitatilor militare, etc.... cine mama dracului ne va mai asigura noua trenuri civilizate, tratament medical accesibil tuturor si pensii marca NATO? Bunul Dumnezeu? Buna Turcan? Bunul Ciuca? Mama Omida?”. De-asta considera organizatorii momentul propice pentru ca oile sa renunte la behaitul neproductiv si asteptatul in zadar, ridicandu-se la lupta impotriva lupilor, surde la ragetele magarilor si la amenintarile ori promisiunile mincinoase ale bacilor!

Honor et patria! Vae victis!

Secretariatul General al S.C.M.D.

luni, 13 septembrie 2021

 

CE REVENDICAM PE 16 SEPTEMBRIE...

-         In atentia tuturor membrilor SCMD/CNSC –

Intrucat, de 31 de ani avem parte exclusiv de guverne ale imposturii si tradarii nationale, de santajabili sau analfabeti... nefunctionali, dirijati din exterior sa actioneze strict in interesul capitalului transnational, adica al comunism/globalismului si in slujba cupiditatii din dotare, ca adversari declarati ai intereselor romanesti, de indivizi care au pregatit, ”pas cu pas”, transformarea Romaniei in ”stat esuat” si dezintegrarea natiunii noastre, NOI, adevarata societate civila organizata, ne manifestam astazi, in strada, in mod real democratic, dreptul constitutional de popor suveran, cerand demisia actualilor impostori si instaurarea unui Guvern de Uniune Nationala, care:

1)    Sa stopeze politica de sluga penibila a Romaniei fata de interesele straine divergente;

2)    Sa renunte la subventiile acordate, in crizele provocate, exclusiv bancilor, multinationalelor si posturilor de televiziune private si obediente, la taxele, impozitele si chiriile preferentiale pentru aceiasi;

3)    Sa retraga sprijinul financiar acordat, nejustificat, partidelor si fundatiilor, uniunilor, asociatiilor, obediente acestora;

4)    Sa declanseze marea ancheta a privatizarii frauduloase a capacitatilor de productie romanesti, instrainarea resurselor nationale, a pamanturilor, apelor, padurilor si cladirilor de utilitate publica;

5)    Sa restabileasca integral controlul statului asupra resurselor nationale si industriilor strategice;

6)    Sa initieze impozitarea graduala si proportionala a profiturilor, cu pana la 90%, in procent fix urmand a fi impozitate doar salariile si sinecurile (cele 3,3 milioane de indemnizatii de merit, rente viagere, ajutoare sociale, etc, botezate in mod programat – ticalos ”pensii”) care constituie venituri si sa renunte la impozitarea celor 2,2 milioane de pensii, care provin din venituri deja impozitate, constituind un drept patrimonial dedus exclusiv din indeplinirea integrala sau partiala a unor contracte de munca, ori, in cazul pensiilor militare de stat a unor contracte ”de prestare a activitatii” de militar/politist, in slujba statului, cu riscul vietii si prin renuntarea la majoritatea drepturilor civile;

7)    Sa investeasca mijloacele financiare astfel rezultate in refacerea capacitatilor de productie romanesti si in infrastructura, pentru a-si indeplini misiunea constitutionala de asigurare a bunastarii poporului, prin crearea de locuri de munca si acordarea de salarii si pensii decente, comparabile cu cele din statele membre UE. Astfel s-ar stopa si migrarea fortei de munca;

8)    Sa investeasca prioritar in invatamantul adaptat cerintelor progresului economic, social si spiritual al natiunii romane, in cercetare si in sanatate;

9)    Sa reformeze Justitia, despartind magistratii de procurori, introducand criteriile de competenta la obtinerea functiilor si eliminand paralelismele, prin includerea reala, spre exemplu, a DNA, ca sectie, in Parchetul General si a CCR exclusiv ca sectie de profesionisti in analizarea constitutionalitatii proiectelor legislative, in cadrul ICCJ. Sa largeasca competentele SIIJ;

10)           Sa stopeze politica de privatizare fortata, adica de instrainare a activelor statului, a spitalelor si, mai nou, de externalizare a Apararii;

11)           Sa reformeze SNAOPSN, excluzand amestecul politic in organizarea si functionarea acestuia si sprijinind prioritar industria romaneasca de aparare;

12)           Sa stopeze ”liberalizarea” preturilor la energie electrica si gaze, declansand ancheta impotriva strainilor si complicilor interni care urmaresc, prin aceasta, nu numai imbogatirea frauduluoasa ci si distrugerea proprietatii romanesti si aceea, fizica, a romanilor;

13)           Sa initieze anchetarea imbogatirii peste noapte a ”miliardarilor de COVID 19” si incheierea contractelor de achizitii in exces, in ”Pandemie”, de la vaccinuri si masti nefunctionale, la tehnica de lupta invechita, etc.

Ii vedeti pe alde Citu, Turcan, Ciuca, Barna ori Fifor, Les si Hunor facand toate astea? Noi, NU si de aceea protestam in strada! Pentru ca ne-am saturat sa fim cobaii intereselor straine si sa ne pierdem si Tara si viata printre degete, din cauza unor saltimbanci cu ifose de bratieni, averesti, carpi, titulesti ori titel-petresti! Ne-am saturat de ”Ciocu mic, ca acum noi suntem la putere si facem ce vrem!”...

Vrem profesionisti patrioti in Guvern si in Parlament! Vrem Guvern de Uniune Nationala si ALEGERI ANTICIPATE! Vrem ca gastile de interese personale si penale, antinationale, sa fie inlocuite, cu adevarat de partide politice responsabile! Nu sunt in stare?... VALEA!

Pentru asta ne adunam, respectand legile Tarii, in numele dreptului nostru sacru la legitima aparare, ca persoane, familii, natiune si Tara, in Piata Victoriei, joi 16 septembrie 2021, incepand cu orele 10.30! Si, pentru ca ne ”mana in lupta”... ”saracia”, nu numai ”nevoile si neamul”, neavand bani sa cumparam garduri despartitoare ”de pe piata libera” sau sa le inchiriem de la PGG, apelam la aliatii tuturor celor 5 structuri sindicale organizatoare sa formeze garduri-vii, despartitoare, in jurul pichetelor noastre!

Jos Guvernul hot, tradator si asasin! Traiasca Romania!

Honor et patria! Vae victis!

p/CNSC

Col. (r) dr. Mircea DOGARU

Presedintele SCMD

 

 

 

 

joi, 9 septembrie 2021

In numele dreptului la legitima aparare

 IN NUMELE DREPTULUI LA LEGITIMA APARARE!

-         In atentia participantilor la manifestatia din 16 septembrie a.c., din Piata Victoriei –

 

Doamnelor si domnilor,

De la infiintarea SCMD, noi va atentionam ca zecile de mii de pui si nepoti de securisti si activisti tradatori, spalati pe creier la “studii” in afara, se intorc, urmand a fi propulsati, prin frauda, la Putere, pentru a lichida, in interes strain, tot ce mai are Romania si, in final, insasi Tara! Ca in Franta, Germania, Grecia, SUA, Australia etc., se incearca si la noi vinderea ultimelor active ale statului!

In marile Capitale europene, cetatenii s-au ridicat la lupta impotriva comunism/globalismului, nu impotriva portului mastii si a vaccinarii medicilor, cum ne minte pe noi media imbecila si tradatoare.

Noi am vegetat si am inceput sa pierdem … CFR Marfa, Platfoma Magurele, TAROM, Portul Constanta etc. In plus, pentru ca nu ne-au lichidat nici COVID-ul  nici vaccinul, au inceput sa ne lichideze economic. OUG 226/2020, data hoteste, in Ajun de AN Nou, a inghetat salariile si pensiile. Si am stat ca boii pe coada, speriati de amenintarea ca s-ar putea sa ni le si taie. Nu a fost nevoie, pentru ca au crescut toate preturile, zilnic, la cote nesimtite! Ca si somajul! Si ne-am tratat cu mici, bere si hahaila televizata, in numele imbecilului “Have fun”! Drept care, daca n-au reusit sa ne vanda sau sa ne lichideze pe toti, la bucata, astazi, considerandu-ne inutili si lasi, ne dau lovitura de gratie, lichidandu-ne cu toptanul! In interesul lor (al hotilor interni) si al stapanilor lor (marii asasini economici mondiali)!

Au “liberalizat” pretul la energie, adica la curent si gaze, nemaisustinand gigacaloria, pentru consumul populatiei. Instapaniti pe resursele noastre, pe banii si pe munca noastra, neinvestind nimic in Hidro, Termo si Nuclearelectrica, create de noi, pe vremea lui Dej si Ceausescu, se pregatesc sa-si dea profituri cu 300% mai mari. Urmand ca noi, in imposibilitate de plata, sa facem infarct, apoplexie, sa ne sinucidem, dupa ce ne-am vandut toate proprietatile, in iluzia ca vom putea acoperi impozitele la stat, sau sa ne luam lumea in cap! Vom crapa la iarna de frig, de foame, stress, din imposibilitatea de a ne trata bolile, ne vom vinde ca sclavi sau vom cersi pe la alte porti! S-a intamplat si la case mai mari! In Belgia, de exemplu, unde, de trei decenii, bastinasii sunt platiti de 22, 5 ori mai prost decat slugile comunism/globalismului! Asta daca nu ne trezim, ca francezii, germanii, ungurii, englezii, americanii etc.! Si, daca ne mai lasam prostiti de masuri ticaloase, prezentate mediatic drept solutii! De exemplu “Legea consumatorului vulnerabil”! Adica dam, tot din banii nostri (din taxe si impozite), 5 bani alora care au venitul sub 2000 lei/persoana, compensatie pentru curent si gaze. Lor nu le ajunge, noi platim, in schimb, pana ne vom gasi cu totii in situatia lor, iar hotii isi inzecesc profiturile. Aceasta este  politica actualei Puteri care, in loc sa plafoneze profiturile marilor asasini economici mondiali, le plateste, din banii nostri, ajutoare si stimulente de “Pandemie”!

Pe cale de consecinta, treziti la realitate de perspectiva lichidarii noastre ordonate, iesim in strada! Nu impotriva idiotului sef care nu stie nici ce balmajeste! Nu impotriva guvernului de tradatori si impostori! Impotriva “Puterii”, instalata prin frauda, de propaganda “Pandemiei”, presedinte si serviciile tradatoare: fostii basisti ajunsi “liberali”, care au transformat dictonul “Prin noi insine” in “Pentru noi insine”, UDMR-istii care vor spargerea Romaniei in bucati si comunist/globalistii care vor, in plus, si distrugerea natiunii, a proprietatii, credintei si familiei. Jos, asadar, nu Citu! JOS TOTI!

In zilele circului cu joaca “de-a guvernul”, facut de tradatorii pe care nu-i mai satura Dumnezeu de ciolan, NOI, sindicatele, dezgustate de partide, vrem un Guvern de Uniune Nationala, care sa asigure, constitutional, dezvoltarea economica a Romaniei, accesul egal al tuturor la invatatura si sanatate, transporturi civilizate, locuri de munca pentru tineri, salarii, pensii si indemnizatii (pentru elevi si persoanele cu handicap, nu pentru putori si hoti) decente, Justitie adevarata, Armata, Politie, Servicii de Informatii si Contrainformatii real-nationale! Asadar … “JOS GUVERNUL! JOS IMPOSTORII SI TRADATORII!” Vrem alegeri anticipate si o majoritate constient nationala in Parlament, care sa decida si soarta “Regelui meditatiilor”! Si care sa-si indeplineasca atributiile constitutionale! Intrucat noi aparam dreptul legitim la viata, vom iesi toti cu masti de protectie si vom pastra distantarea … nu “sociala”, cum proclama idiotii Puterii, ci fizica. Nu de teama SARS-COV-2022 sau a amenzilor, ci pentru a nu permite unei media ticalosita sa minta lumea in ceea ce priveste obiectivele noastre, care sunt strict economice, sociale si nationale!

Fara masti vom iesi data viitoare, cand ne vom apara ultimul drept pe care comunist-globalistii ni-l contesta … Acela de a decide singuri cand si cum murim! Deocamdata …

“Traiasca Romania! Traiasca Tricolorul ! Jos tradatorii! Afara, afara / cu javrele din Tara!”.

 

Honor et Patria! Vae Victis!

Presedintele SCMD,

         Col.(r) dr. Mircea DOGARU

Bucuresti,

09.09.2021

luni, 6 septembrie 2021

Deciziile Comitetului Director al SCMD

Deciziile Comitetului Director al SCMD

Oarda, 04 septembrie 2021

Intrunit statutar la Oarda (jud. Alba), CD al SCMD a analizat consecintele masurilor antiromanesti, luate exclusiv in interes strain, de guvernele succescive ale imposturii si tradarii nationale, cu grave consecinte si asupra militarilor si politistilor in activitate, cat si, mai ales, in rezerva, vizand destructurarea noastra national-statala si a luat, prin vot unanim, urmatoarele decizii:

1.      La manifestatiile din fata Guvernului, din data de 16 septembrie a.c. (unde SCMD este coorganizator) si 30 septembrie a.c. (organizator SNPPC), toate filialele SCMD din Capitala si din Tara situate la o distranta de mers de pana la patru ore de Bucuresti, vor trimite participanti. Acestia vor avea asupra lor steaguri tricolore. Deasemenea vom solicita delegati de la toate structurile membre CNSC. Motivatia o constituie masurile clar antistatale si antinationale luate indeosebi de Guvernul Citu, sub pretextul “austeritatii” si Pandemiei, vizand pauperizarea rapida a populatiei Romaniei si aruncarea statului roman in incapacitate de functionare. Dovada o constituie renuntarea, in numele unei “democratii” deviante, inclusiv la simbolurile nationale. In ceea ce priveste Rezerva, umilita, batjocorita sistematic in ultimii 12 ani, este vizibila politica de genocid prin masurile financiar-economice prevazute.

SCMD lupta, asadar, nu numai pentru drepturile salariale si siguranta locului de munca ale militarilor si politistilor in activitate sau pentru drepturile la munca, pensie si conexe ale rezervistilor ci, conform juramantului, pentru drepturile similare ale tuturor cetatenilor si pentru dreptul la existenta democratica si libera al intregii natiuni si al statului roman. Pe 16 si 30 septembrie, orice canalie de pe Terra va trebui sa priceapa, ca si in Romania ca si in Franta, Germania, SUA, U.K., Grecia, Ungaria, Australia etc. “Vestele kaki” se ridica impotriva intentiilor criminale ale comunism-globalismului.

2.           Analizand declaratia din 3 septembrie a.c. a presedintelui PNL, privind desfiintarea, pentru viitor, a asaziselor pensii speciale si “normalizarea”, prin reducere, a celor aflate in plata, CD a luat decizia pregatirii din timp a contracararii in Justitie, in strada si-n Parlament a oricaror noi initiative legislative ale impostorilor guvernamentali vizand destructurarea rezervei si aruncarea acesteia pe Casa Nationala de Pensii. La momentul oportun, actiunile vor fi facute publice pentru orientarea tuturor celor ce vor voi sa urmeze exemplul SCMD.

3.      Desemnarea de catre fiecare filiala a SCMD a unu – doi membri care, sub coordonarea vicepresedintilor cu responsabilitati zonale, sa devina activi pe social-media pentru a contracara atacurile imagologice si psihologice sustinute de agenti de influenta ai intereselor straine impotriva SCMD, astfel incat ultmul analfabet din Romania sa inteleaga urmatoarele: rezervistii au cotizat intreaga lor viata mai mult decat civilii, inclusiv pentru pensii, direct la bugetul de stat; obligatiile militare ale rezervistilor continua, deci pensiile lor sunt, in fapt, solde de rezervist; pensiile lor se platesc nu din cosul comun cu civilii, ci din cei 2% destinati Apararii, conform Tratatului de Aderare la NATO; structurile militare au si castiguri proprii pe langa cei 2%, astfel incat isi permit sa sustina anual, prin donatii, Fondul de Rezerva al Guvernului; pe cale de consecinta, chiar daca toti rezervistii mor intr-o noapte, nici un leu din fondul lor de pensii nu va ajunge la badea Gheorghe, ci la samsarii de armament (de asta lupta SCMD ca rezerva sa nu fie decuplata de la MApN, MAI si SRI si aruncata, fara bani, in carca civililor); noi nu am avut si nu avem contracte de munca normata la 8 ore, cu plata suplimentara, ci contracte de “prestare a activitatii” de militari/politisti, la ordin, 24h/24, soldate, in caz de incalcare, nu cu desfacerea contractului, ca la civili, ci cu arestare la pace si cu executie in caz de razboi; contractele noastre au presupus si presupun pierderea de catre militari/politisti a aproape tuturor drepturilor civile.

Prin dezvoltarea acestei activitati la nivel de filiale, speram sa oprim si atacurile oilor noastre, adica ale fudulilor din ograda proprie care, simtind ca li se apropie funia de par, ar vrea sa ramana in constiinta natiei 1000 de ani si, constientizandu-si propria impotenta, ii ataca pe toti cei care fac si reprezinta tot ceea ce ei ar dori sa faca si sa  reprezinte, dar nu sunt in stare.

4.      Organizarea de catre domnii vicepresedinti responsabili de zona, in viitorul apropiat, a unor intalniri ale conducerii centrale ale SCMD cu presedintii si birourile operative ale filialelor din zona de responsabilitate. Decizia are in vedere ticaloasele masuri care vor fi luate, matematic, dupa congresul PNL, sub pretextul reactivarii COVID-19, in ceea ce priveste restrictionarea adunarilor si manifestatiilor publice.

5.      Declansara actiunilor in Justitie pentru recuperarea sumelor banesti si a bunurilor materiale apartinand SCMD, aflate la dispozitia persoanelor care au dezorganizat filiale ale SCMD, plecand cu acestea la alte structuri organizatorice ale rezervistilor, aflate, vizibil, astazi, pe statul de plata al ministerelor noastre de resort, ale caror interese politice, de slugi antinationale, le sustin.

In concluzie, obtinerea aprobarilor de manifestare pentru 16 septembrie a.c., de catre SCMD si aliatii sai, FSTFR, USS-CFR, SUS CFR-Calatori si SN “Forta Legii” si, pentru 30 septembrie a.c., de catre SNPPC, se vadeste esentiala in actualele conditii ale degringoladei politice. Vom iesi in strada pentru apararea punctuala a drepturilor noastre, dar si a drepturilor natiunii si ale Romaniei, impotriva oricarui guvern de impostori si tradatori, fie el Guvernul Citu, fie altul similar. In acord cu actiunile rezervistilor din statele membre NATO, asa cum am anuntat atasatii militari ai ambasadelor pichetate la 24 ianuarie a.c., ne ridicam la lupta alaturi de sindicatele civile, pentru apararea dreptului nostru sacru, al tuturor, la o existenta normala, impotriva fortelor distructive, ucigase, comunist-globaliste ale capitalului transnational!

Veniti, asadar, cu steaguri tricolore!

Traiasca Romania!

Honor t Patria!Vae Victis!

Presedintele SCMD,

            Col.(r)dr. Mircea DOGARU

Bucuresti,

06.09.2021

miercuri, 1 septembrie 2021

 

DELEGATIE A S.C.M.D. LA COMISIA DE APARARE A SENATULUI

INFORMARE

                             In atentia tuturor membrilor S.C.M.D.

Ieri, 31 august a.c., o delegatie a SCMD, ilustrand componenta sindicatului nostru (rezervisti proveniti din M.Ap.N., M.A.I. si Servicii) a purtat la Parlament, la solicitare, un dialog de 2 ore cu Presedintele Comisiei de Aparare, Ordine Publica si Securitate Nationala, doamna senator Nicoleta PAULIUC.

Delegatia a prezentat punctele de vedere ale SCMD in problematica, extrem de grava a neaplicarii prevederilor decurgand din Tratatul de aderare la NATO, in privinta urmatoarelor:

·        proiectele de legi – statut ale cadrelor militare si politistilor;

·        salarizarea, cu discriminarea cadrelor cu experienta (platite conform indicilor de salarizare din 2009) fata de cei nou angajati (platiti la nivelul indicilor actuali);

·        pensiile militare, la care discriminarea s-a introdus prin OUG 1/2011, permanentizandu-se prin anihilarea Legii 223/2015 tot prin OUG- uri (57/2015, 59/2017, 114/2018, etc.);

·        tentativele de schimbare a statutului Rezervei, prin aruncarea acesteia (fara banii aferenti) in responsabilitatea Guvernului sau Parlamentului si a Casei Nationale de Pensii, fara suplimentarea bugetului;

·        manipularea ministrilor si parlamentarilor, indiferent de culoare politica, de catre juristii si finantistii M.Ap.N. in vederea inghetarii/micsorarii cuantumului pensiilor militare de stat si pierderii/limitarii drepturilor conexe ale rezervistilor (la munca, asistenta medicala gratuita, acces la caminele de garnizoana si la bazele de tratament si odihna ale Sistemului) etc.;

·        stimularea inechitatii si discriminarii intre rezervisti dar si a tuturor rezervistilor fata de pensionarii civili, pe fondul declansarii unei campanii mediatice injuste si insultatoare, menita sa stimuleze, in interes extern, dispretul si ura civililor fata de militari si politisti;

·        furtul calificat al ajutoarelor sociale, pensiilor suplimentare si drepturilor banesti decurcand din OMM, grupele de munca si activitatea prestata dupa incheierea contractului cu M.A.I. si M.Ap.N., de catre rezervisti, in institutii publice ori firme private.

Argumentandu-si cu documente acuzele si prezentand solutii, delegatia SCMD a solicitat, suplimentar:

·        asumarea explicita de catre guvernanti si parlamentari a diferentei juridice dintre contractele de munca, normata la 8 ore, ale civililor si cele de ”prestare a activitatii” la ordin, 24h/24 ale militarilor si politistilor;

·        constientizarea de catre aceiasi a lipsei de competenta a Ministerului Muncii si a Comisiilor de munca din Parlament in ceea ce priveste salarizarea si pensiile militarilor si politistilor, de unde rezulta si imposibilitatea juridica de cuprindere a civililor, militarilor si politistilor in prevederile unor legi unice;

·        necesitatea analizarii situatiei noilor promotii de politisti care nu mai au pregatire militara, grade militare si responsabilitati militare in caz de conflict armat;

·        necesitatea externalizarii controlului psihologic la politisti si militari, ilustrata semnificativ de ”Cazul Feroiu”;

·        necesitatea departajarii clare, din punct de vedere juridic, nu numai a soldelor de rezervist, botezate impropriu ”pensii”, de pensiile civile dar si, indeosebi, a acestora de ajutoarele sociale, indemnizatiile de merit si rentele viagere, botezate in mod ticalos, cu ajutorul jurnalistilor inculti sau manipulati – ”pensii”, desi nu au nici o legatura cu definirea pensiei ca drept patrimonial dobandit in urma unor contracte de munca, partial sau integral indeplinite;

·        lipsa de profesionalism, datorata nespecializarii in drept constitutional si numirii pe criterii politice a membrilor CCR, fapt cu consecinte dezastruoase asupra rezervistilor ale caror drepturi legitime sunt anulate, impotriva oricarui principiu de drept, de catre magistratii obedienti politic, etc.

Honor et patria! Vae victis!

Presedintele S.C.M.D.

Col. (r) dr. Mircea DOGARU