Oferte de turism in anul 2024 si facilitati pentru membrii SCMD

  Oferte de turism in anul 2024 Perioada Destinatia (dati clic pe text, pentru detalii) ·          10.04-1...

marți, 30 martie 2021

 

 

LA MULTI ANI FILIALEI 1 RESITA A S.C.M.D.!

 

In plina atmosfera revolutionara, care aminteste de un Decembrie 1989 ”imbunatatit” de trista experienta a 31 de ani de distrugere sistematica a Romaniei si a vietilor noastre de militari si politisti aruncati la marginea societatii, ca inutili, de valurile tradarii si ale prostiei obediente si fudule, Filiala 1 Resita a S.C.M.D. a implinit, pe 29 martie a.c., 10 ANI DE EXISTENTA.

In numele conducerii centrale a S.C.M.D., ca martori la nasterea sa, ii uram MULTI ANI SI REZISTENTA, pentru ca, asemeni SARS-COV 2, nebunia declansata acum 31 de ani, ne loveste in valuri. Si, ca o palma data onoarei militare, de 11 ani ne loveste din interior, prin deciziile unor camarazi, care confunda asediul Stalingradului cu operatia de carare a tucalului pentru aliatii zilei.

Uram si Filialei 1 Resita si tuturor filialelor din Zona 5, pastorite, cu intelepciune, de dl. vicepresedinte S.C.M.D., col. (r) Marin BUTIU, MULTA SANATATE SI ENERGIE, sa poata face fata celor ce vor urma! Iar d-lui. presedinte de filiala, col. (r) Vasile-Florin LUNGU, sa duca mai departe steagul cu aceeasi indarjire si intelepciune!

Inchinand un gand pios celor cazuti si multumindu-va pentru intreaga activitate, va dorim, asadar, stimati camarazi...

LA MULTI ANI, CU SANATATE SI SA NE IMPLINEASCA, DUMNEZEU, PRIN MINTEA SI BRATUL NOSTRU, IN SFARSIT, TOT CEEA CE NE DORIM DE ATATA AMAR DE VREME!

Honor et patria! Vae victis!

p./Comitetul Director al S.C.M.D.

”Nasii” filialei,

Col. (r) dr. Mircea DOGARU – presedinte

Col. (r) Adrian STEFAN - secretar