Oferte de turism in anul 2024 si facilitati pentru membrii SCMD

  Oferte de turism in anul 2024 Perioada Destinatia (dati clic pe text, pentru detalii) ·          10.04-1...

marți, 27 aprilie 2021

 

POLITISTI SI REZERVISTI IN STRADA

PIATA VICTORIEI, 27 MAI 2021

-         In atentia tuturor membrilor SCMD/CNSC –

Doamnelor si domnilor,

In conditiile in care actualul guvern isi mentine pozitia slugarnica fata de transnationale, insistand sa vanda pe nimic ultimele active ale statului, sa instraineze, sub pretextul actiunii anti-COVID, spitalele specializate, sa lichideze HORECA, CFR Marfa si patronatul romanesc, sa inchida si sa vanda minele, sa-si bata joc de invatamant, sa arunce in somaj alte sute de mii de salariati, sa reduca (dupa ”inghetare”) salariile si pensiile (indeosebi ale militarilor si politistilor), actiunile de protest ale sindicatelor vor creste in frecventa si in intensitate.

Aliatii nostri politisti, de la SNPPC, au obtinut deja aprobarea organizarii mai multor pichete in Piata Victoriei, joi, 27 mai 2021, cu incepere de la ora 11.00. Am convenit sa-i sprijinim masiv, cu fortele SCMD/CNSC.

Facem, asadar, apel la toti membrii SCMD/CNSC, carora sanatatea si angajamentele personale le permit, sa participe! Trebuie sa intelegem ca, doar cu bombaneli pe sub masca, la o sueta la colt de strada, ori cu injuraturi in fata micilor ecrane, nu vom rezolva nimic! Astia n-au mama, n-au tata, n-au competente, doar slugarnicie fata de straini, lacomie si tupeu! Spre edificare, va informam ca datoriile CFR Marfa, de 2 miliarde lei, despre care au vorbit posturile TV in ultimele doua zile, nu exista, in conditiile in care le-au vandut deja, pe nimic, 680 de vagoane, 60 de locomotive noi si zeci de locatii! De ce mai dau afara atunci 1400 de angajati din cei 4000 ramasi (din cei 16000 initiali)?

Va mai atragem atentia ca, in prag de Pasti, vor incerca hoteste, prin L 51/2021, sa legifereze OUG 95/2014. Adica sa-i uniformizeze la minim (prin reducerea indemnizatiilor) pe revolutionari si sa-i scoata cu totul pe militarii, politistii si lucratorii din Servicii, care au aparat Romania in perioada 1945-1989 (22 Decembrie, ora 12.10 ”trecute - fix”) din ”Legea Recunostintei”, incriminandu-i drept ”comunisti” si ”criminali” pe toti cei fara de care Revolutia nu ar fi fost posibila. Totul, ca premisa a actiunii de debarasare de intreaga rezerva, initiata de ”Ciuca al nostru”! Fiindca ei, adevaratii comunisti, asasini de natiuni, popoare si state, slugile ”Capitalului” global, se cred incepatori de Istorie, in toate domeniile, inclusiv in domeniul militar! Asa se nasc monstrii...cand globalist/comunistul se crede salvatorul planetei, guvidul – casalot, soarecele – elefant, sluga – Stapan, idiotul – geniu si impotentul – Don Juan!

Promisiuni neonorate, bataie de joc la salarii si pensii... dar cea mai ticaloasa bataie de joc... la pensiile militare de stat! Asta ne dau, batandu-si joc de Constitutie, ”miliardarii de COVID” si pentru asta trebuie sa iesim in strada... sa-i ajutam sa-si inteleaga rostul sau sa plece! Drept care, cu ocazia Marii Sarbatori a Invierii Domnului, va uram sanatate si viata lunga, pentru reinvierea propriei dvs. constinte si a curajului de a urma intocmai, voi toti, cei care ati facut armata, indemnurile Juramantului Militar depus fata de patrie si nu fata de ”tagma jafuitorilor” vremelnici!

Honor et patria! Vae victis!

Presedintele SCMD

Col. (r) dr. Mircea DOGARU