ANUNT REFERITOR LA PROCESUL JURIDIC AVAND CA SUBIECT DISCRIMINAREA PRODUSA DE LEGEA 282/2023

1. Puteti descarca de la https://drive.google.com/file/d/1yOxkoklw1LcBTm1SSeCk2qpA28qU-Xjf/view?usp=drive_link formularul/declaratia care trebuie completata si semnata de catre membrii sindicatului participanti la procesul declansat in Justitie de catre SCMD pentru discriminarea produsa de Legea 282/2023; 2. Rezervistii din toata tara, care nu sunt membri ai SCMD si care doresc sa sprijine aceasta actiune, sunt rugati sa se inscrie in sindicat. Detalii despre inscrierea in SCMD gasiti la http://scmdsecretariat.blogspot.com/2010/02/procedura-de-primire-de-noi-membri.html

luni, 19 septembrie 2022

 BATALIA PENTRU AROMÂNI 

SI UN NOU DEPARTAMENT AL SCMD

De zeci de ani suntem victimele unui razboi asimetric sau hibrid, care vizeaza, nu numai jefuirea sistematica si integrala a resurselor noastre si spargerea unitatii statale romanesti, ci si spargerea unitatii entice prin inventarea, in interes strain, de “popoare” din fragmente entice românesti: “poporul moldovenesc” - visul lui Stalin, deja implinit, “poporul ardelenesc” - visul “chicoș - rostoganilor”, care gandesc “cu foalele”, “poporul nistrean”, pe langa cel “la mărginean” (ucrainean) - devenit, deja, realitate, “poporul vlah” - prin ofensiva declansata in 1990, din Germania, impotriva aromânilor, etc.

Actionand si pe acest “front” in ultimii ani, prin organizarea de manifestari cu caracter istoric si cultural, publicarea de carti, etc., SCMD sprijina in aceste zile, pentru a doua oara in anul in curs, mesele rotunde organizate de Muzeul Național al Țăranului Român, Institutul Frații Golescu si Asociația Culturală Pro Basarabia si Bucovina, pe tema identitatii aromânilor.

Noua manifestare, sub titlul “Aromânii. De la Istoria adevarată la mistificare”, moderator, din partea SCMD, Dr. Robert STANCIUGEL, se va desfasura la Constanta, duminica 25 septembrie, a.c., cu sprijinul filialelor SCMD coordonate de dl.vicepresedinte cdr.(r) Ilie TRUTA si pe 28 septembrie 2022, la Muzeul Național al Țăranului Român, Sala Acvariu, cu participarea presedintelui SCMD si a membrilor din Bucuresti.

Complexitatea si frecventa agresiunilor la adresa identitatii poporului român si a drepturilor sale ancestrale asupra propriului teritoriu, culminand cu noua agitare, in interesul germano-ungar a problemei “Trianon”, ne-au determinat sa organizam mai bine apararea in acest domeniu, initiind crearea, in cadrul SCMD, a unui nou departament – “Departamentul pentru Apararea prin Cultura” (DAC), absolut necesar in conditiile distrugerii invatamantului si ofensivei din interior, cu bani si in interes strain, impotriva constiintei românești. Noul departament, va functiona sub directa coordonare a presedintelui SCMD si a vicepresedintelui cu responsabilitati media, dl. col.(r) Valeriu PRICINA.

Honor et Patria! Vae Victis!

Presedintele SCMD,

            Col.(r)dr. Mircea DOGARU

 

Niciun comentariu: