ANUNT REFERITOR LA PROCESUL JURIDIC AVAND CA SUBIECT DISCRIMINAREA PRODUSA DE LEGEA 282/2023

1. Puteti descarca de la https://drive.google.com/file/d/1yOxkoklw1LcBTm1SSeCk2qpA28qU-Xjf/view?usp=drive_link formularul/declaratia care trebuie completata si semnata de catre membrii sindicatului participanti la procesul declansat in Justitie de catre SCMD pentru discriminarea produsa de Legea 282/2023; 2. Rezervistii din toata tara, care nu sunt membri ai SCMD si care doresc sa sprijine aceasta actiune, sunt rugati sa se inscrie in sindicat. Detalii despre inscrierea in SCMD gasiti la http://scmdsecretariat.blogspot.com/2010/02/procedura-de-primire-de-noi-membri.html

miercuri, 14 februarie 2024

 

DECLARAȚIE

Subsemnatul/a ………………………….., cadru militar în rezervă/retragere, provenit din (M.Ap.N, S.R.I., M.A.I., S.T.S., S.P.P., S.I.E. etc.) ………, cu o vechime în activitate de ……..ani, membru al S.C.D. din anul ……., domiciliat în ………………………………………………………………………, mă consider profund nedreptațit/ă și discriminat/ă de Legea 282/2023 pe care o consider, în ceea ce privește rezerviștii, care nu au ”pensii speciale”, inițiată ilegal procedural, neconstituțională și discriminatorie, fiind îndreptațit/ă să solicit daune morale și reparații materiale.

Pe cale de consecință, solicit conducerii S.C.M.D. să inițieze acțiunea la C.N.C.D. și în Justiție împotriva celor vinovați!

 

    Data ……………..                                                               Semnătura,

Niciun comentariu: