miercuri, 1 mai 2024

                  CONTRAPROPUNEREA REZERVISTILOR

  LA PSEUDO-INVITATIA LA DIALOG A MapN


              - In atentia membrilor si aliatilor SCMD -

 

 

Stimati camarazi,


            
La cererea cotroceana de potolire a rezervistilor care se mobilizeaza pentru un miting
pe 9 mai, transmisa pe 26 aprilie, printr-un fost sofer, actualmente cadru de nadejde, conducatorii reali ai MApN au pus un viitor si inca nenumit secretar al dl-ui Rosu, sa lanseze catre “zurbagii” o adresa “oficiala”, cat se poate de restrictiva, prin care erau invitati la dialog, la sediul MApN, marti 30 aprilie, la orele 9:00 AM. Invitatia a primit-o si SCMD, care inca nu-si anuntase participarea la miting.
       Dialogul urma sa se poarte cu sluga nr. 14 a slugii principale, deoarece dl. ministru al Apararii, la brateta cu dna ambasador Kathleen Kavalec, insotiti de un ditai alaiul de bondari iubitori de miere, urmau sa se afle la acea data si ora la Deveselu, sa se pupe cu capita-
nul de marina Bruce Golden, noul comandant al Navy Support Facility, care a inlocuit-o pe dna. comandant Elisabeth Clifton.
       Raspunsul rezervistilor s-a produs, tactic, in doi timpi.
       Pe 29 aprilie, la orele 12:00 PM, SCMD a declinat invitatia, lansand contrapropunerea de dialog cu dl. ministru pentru data de 9 Mai, data a mitingului, dar si a intrarii oficiale “in paine”, a campaniei electorale.
        Hahalerele care ne vand, dar si idiotii viteji online, s-au repezit, ca intr-”O Scrisoare Pierduta”, urland … “Tradare, tradare, dar s-o stim si noi!”. Asa i-am putut identifica pe toti!
        Profesionistii MApN s-au prins si au mutat intalnirea de marti 30 aprilie, de la ora 9:00 AM la 13:00 PM, apoi la 15:00 PM, in ideea ca aduc marioneta de la Deveselu la Bucuresti. Dar… surpriza!
        Forumul Structurilor Asociative, adica toti liderii asociatilor rezervistilor participante la miting, au declinat, pe 30 aprilie, invitatia, propunand ca zi de dialog tot 9 Mai. Lesinuri, balbaieli, etc.! La orice se asteptau “geniile” Cotrocenilor, numai la o actiune solidara a rezervistilor, NU!
         Reamintim ca 9 Mai este, in fapt, prima zi oficiala a declansarii campaniei electorale. Daca “Angel radios” (ca sa ramanem in atmosfera “Scrisorii Pierdute”) Talvar, se fofileaza, sa te tii distractie si surprize la vot!
         Pentru “dusii cu pluta”, anuntam ca data de 7 iunie, avansata de noi pentru un miting final si catastrofal la si pentru Guvern, este, practic, data oficiala a incheierii campaniei. Pe 8 iunie… pauza! Pe 9 iunie… “Dupa fapta si rasplata!”. Politicienii au, asadar, suficient timp sa rezolve macar marirea soldei de grad a rezervistilor, deoarece gradul este proprietatea detinatorului si nu poate, constitutional, intra sub incidenta OUG 59/2017 a LOV. Si sa rezolve acest imperativ in conformitate cu solicitarile depuse oficial astazi, 30 aprilie 2024, forului legislativ.
         Va retransmitem, asadar, rugamintea de a participa la miting, toti cei prezenti pe data de 9 Mai, in Bucuresti si imprejurimi!


Honor et Patria, Vae victis!

 

Col (r.) dr. Mircea Dogaru,


                          Presedintele SCMD