ANUNT REFERITOR LA PROCESUL JURIDIC AVAND CA SUBIECT DISCRIMINAREA PRODUSA DE LEGEA 282/2023

1. Puteti descarca de la https://drive.google.com/file/d/1yOxkoklw1LcBTm1SSeCk2qpA28qU-Xjf/view?usp=drive_link formularul/declaratia care trebuie completata si semnata de catre membrii sindicatului participanti la procesul declansat in Justitie de catre SCMD pentru discriminarea produsa de Legea 282/2023; 2. Rezervistii din toata tara, care nu sunt membri ai SCMD si care doresc sa sprijine aceasta actiune, sunt rugati sa se inscrie in sindicat. Detalii despre inscrierea in SCMD gasiti la http://scmdsecretariat.blogspot.com/2010/02/procedura-de-primire-de-noi-membri.html

marți, 14 decembrie 2021

Actiune de protest SCMD la Targu Jiu

 ACTIUNE DE PROTEST SCMD LA TARGU JIU


Ieri, 13 decembrie a.c., Filiala 1 SCMD Targu Jiu a sprijinit actiunea de protest organizata de Europol, in Piata Prefecturii din localitate.

Protestatarii au solicitat aplicarea in integralitatea lor, asa cum au fost promulgate, a Legii 153/2017 a salarizarii si, indeosebi, a Legii 223/2015 a pensiilor militare de stat.

Redam, alaturat, aspecte din Piata si de la discutiile cu prefectul Judetului Gorj.

Transmitand felicitari conducerii Filialei 1 SCMD Targu Jiu, ii indemnam pe cei interesati sa afle amanunte de pe pagina filialei.


Honor et Patria! Vae Victis!

Secretariatul General al SCMD







Niciun comentariu: