ANUNT REFERITOR LA PROCESUL JURIDIC AVAND CA SUBIECT DISCRIMINAREA PRODUSA DE LEGEA 282/2023

1. Puteti descarca de la https://drive.google.com/file/d/1yOxkoklw1LcBTm1SSeCk2qpA28qU-Xjf/view?usp=drive_link formularul/declaratia care trebuie completata si semnata de catre membrii sindicatului participanti la procesul declansat in Justitie de catre SCMD pentru discriminarea produsa de Legea 282/2023; 2. Rezervistii din toata tara, care nu sunt membri ai SCMD si care doresc sa sprijine aceasta actiune, sunt rugati sa se inscrie in sindicat. Detalii despre inscrierea in SCMD gasiti la http://scmdsecretariat.blogspot.com/2010/02/procedura-de-primire-de-noi-membri.html

vineri, 15 decembrie 2023

Multumiri

 COMITETUL DIRECTOR AL SCMD ADUCE MULTUMIRI

 

Tuturor membrilor SCMD si ai structurilor asociative ale rezervistilor din Bucuresti, Ilfov, Constanta, Giurgiu si Alexandria, participanti la mitingul din 14 decembrie 2023, asumat de SNPPC.

In  mod deosebit aduce multumiri membrilor delegatiei Uniunii Generale a Muncii din Italia, care au raspuns invitatiei SCMD de participare si ne-au transmis mesajul lor de solidaritate prin reprezentantul UGL pentru Romania, dl. Giuseppe INCARBONE.

Marsul preconizat asupra Guvernului nu a mai avut loc, deoarece sedinta de guvern s-a amanat pana dupa terminarea mitingului.

          A fost amanata, de asemenea, si sedinta Consiliului Economic si Social (CES). Inutil, deoarece CES-ul, in care ne-a reprezentat dl. Rodrigo Maxim Gabriel, a respins toate propunerile Guvernului privind legile Bugetului, Bugetului de Asigurari Sociale si Ordonanta ”Trenulet”. Intrucat slugarnicia fata de stapani e mai mare decat prudenta necesara in an electoral, ne vor lovi, ca de obicei, intre Craciun si Anul Nou.

Celor care nu au putut participa din motive obiective, le dorim multa sanatate!

”Geniilor”, adica acoperitilor sub nume de pasari si alte lighioane, care ne insulta sistematic, din ordinul stapanilor, ca si naivilor care ii cred, le uram sa astepte sa le ploua cu carnati din cer! Ii merita, deoarece atat au luptat din functiile pe care nu le-au meritat in Armata, Politie si Servicii, pana nu a mai ramas nimic nici din Tara, nici din SAOPSN!

 

p. CD al SCMD,

         Col.(r) dr. Mircea DOGARU

















         



Niciun comentariu: