sâmbătă, 11 aprilie 2020


“GAUNOS DINTOTDEAUNA”
Scrisoare deschisa domnului Mihai Gadea


Stimate domnule Gadea,

Ma adresez dvs in virtutea completarii, benefice pentru natiunea romana a actiunilor Antenei 3 cu cele ale S.C.M.D., in anii 2010-2012, impotriva regimului antidemocratic, antieuropean si fraudulos (a se vedea frauda parlamentara numita “Legea Anastase” si ignorarea referend-ului din 2012), instituit, cu complicitatea procuraturii si serviciilor, de catre “deontologul” de astazi, Traian Basescu! O comuniune care a incetat, din motive care ne scapa, odata cu instalarea la putere a USL, dupa 2 mai 2012, poate pentru ca noi, rezervistii grupati in sindicat, am ramas consecventi in sutinerea drepturilor si demnitatii noastre, pe care ieri le sprijineati si dvs, iar astazi le atacati cu o virulenta surprinzator de basista! Spre pilda, emisiunea dvs. din 8 aprilie 2020, care i-a consternat atat pe militarii si politistii in activitate, cat si pe rezervisti, parand scoasa din arsenalul propagandistic rusesc, antieuropean, anti-NATO, si anti-romanesc, coordonat, de la Moscova, de “Sputnik”!

Considerand ca ati fost dezinformat, desi, faptul ca aceeasi atitudine am regasit-o si la alti jurnalisti, atat de pretuiti de noi candva (Victor Ciutacu, Mircea Badea, Dragos Patraru, Ion Cristoiu etc), ne-ar trezi “suspiciunea rezonabila” ca “s-a dat ordin de zi pe unitate” in media, in ceea ce ne priveste, la rugamintea camarazilor mei din Vestul tarii, va transmit urmatoarele…

Stimate domnule Gadea,

Si in Romania, ca in toate statele occidentale pe care le admirati excesiv, militarii si politistii, care au jurat credinta “patriei si poporului”, nu unor idioti politici trecatori, reprezinta “COLOANA VERTEBRALA A SOCIETATII CIVILE”! Pentru ca, “societate civila” inseamna, in toate democratiile adevarate, cei care prin Lege nu au voie sa faca politica, adica militarii, clerul, sindicatele, ziaristii (mai putin presa de partid care, la noi, a murit din fasa), nu cei care au pistoale, cum acrediteaza, in media romaneasca, haznalistii civici, buni la toate si la nimic! Si, chiar daca, in tara noastra, militarii sunt, in mod anticonstitutional si antieuropean, mai lipsiti de drepturi decat oricare dintre omologii lor din statele membre UE (ex. doar la noi in baza unor statute de mostenire stalinista, militarii in activitate nu se pot organiza in sindicate), au printre principalele misiuni trasate de Constitutie aceea de “garant al democratiei constitutionale” (Art. 118, Al. 1). A-i privi ca pe niste unelte ale tiraniei si totalitarismului, exact cand sunt trimisi din ordin la moarte sigura, impotriva musulmanilor care nu ne-au facut nimic, sau impotriva SARS-COV 2, este o INFAMIE! Asa cum tot o INFAMIE este sa pretinzi ca armata ar fi intretinuta de gasca de bisnitari, devenita peste noapte, prin furtul de la, sau prin comenzi politice de stat, “elita” oamenilor de afaceri, cand, prin industria de aparare (246.000 de specialisti in 1989, c. 10-12.000 astazi) si activitatile prestate, militarii s-au intretinut singuri, ba au mai si salvat statul de fiecare data. Sau sa pretinzi ca civilii si militarii trebuie supusi acelorasi legi, cand primii au contracte de munca normata la 8 ore, iar noi, de “munca fortata” (CR, Art. 42, Al. 1-2), botezata “activitate” la ordin, 24/24 ore, sub juramant de sange, care ne face pasibili de inchisoare pentru neexecutare pe timp de pace, si de pedeapsa cu moartea, sub stare de asediu sau pe front!

In timp ce bancile si multinationalele isi cara tot profitul in afara, primind, nu se stie de ce, si ajutoare financiare de la guverne, militarii isi acopera din cei 2% stabiliti prin Tratatul de Aderare la NATO (la care continua sa-si aduca propria contributie) si salariile si soldele rezervistilor botezate “pensii”, si instruirea si deplasarile, si dotarea, si inzestrarea, ba mai sustin si carierele impotentilor politici, prin achizitiile impuse, de epave nezburatoare si neplutitoare. Iar daca, in aceste conditii, civilii nu pot fi egalii nostri, din punct de vedere juridic, a spune ca ne sunt superiori este o TICALOSIE! Pentru ca armata si politia nu inseamna doar “racanii” din diatribele prostilor fuduli, ci, in mod majoritar, ingineri, tehnicieni si maistri in uniforma, medici, asistenti si sanitari in uniforma, profesori si cercetatori in uniforma, aviatori, arhitecti, ziaristi, dramaturgi, poeti si scriitori in uniforma etc.! Adica oameni care practica, in acelasi timp, si la ordin, doua meserii, 24/24 ore, dar sunt platiti doar pentru una, cea militara. De asta ii vedeti astazi in strada, pe post de agenti, pe marii sportivi Larisa Iordache si Horia Tecau! In aceste conditii, faptul ca dvs. ati jignit un medic militar, in acelasi timp general si secretar de stat, in persoana d-lui gl. mr. (r) Ionel Paul Oprea, aparand “acuzele” copiate din “Sputnik” ale unei asistente medicale de la Suceava, in care s-a trezit sindicalismul dupa ce s-a facut ca nu vede mizeria care a condus la genocidul din localitate si judet, ne-a lasat cateva zile fara replica! Pentru ca nici nu ne-am asteptat, nici nu va intelegem motivatia!

Spre stiinta dvs, medicul chirurg si general Ionel Paul Oprea, mai tanar cu cateva decenii decat tutankhamonii care vegeteaza in fruntea sistemului medical si universitar, a fost seful Directiei Medicale a Spitalului Militar Central (2016-2019) si considerat de catre ONU numai bun sa conduca structuri medicale umanitare de salvare in Angola si Somalia, tari care colcaie de virusi ca o cotarla de purici. Apreciat de ONU, domnia sa are, din pacate, nesansa de a-i displace unei asistente medicale care nu pare sa fi depus Juramantul lui Hippocrat, cum se lauda, ci mai degraba lui Ipocrit. Pentru ca a inchis ochii atunci cand Ipocritul, pe numele lui politic Gheorghe Flutur, a fost internat, prin fals si uz de fals, ca “medic” in Spitalul Judetean Suceava, testat, supratestat si tratat ca atare de COVID 19, mai ceva ca Albert de Monaco. Sper ca n-ati uitat care Flutur…, acela care zbura printre oi, dupa elicopterul prezidential, sa mai pupe o data laba basista, pemanent si natural “dezinfectata”! Regele anticipatelor” si padurilor din trei judete, care, in plina carantina, exporta paduri in Austria si, ca de la “focar” la “focar”, mii de “carantinati”, pe post de sclavi pe plantatiile de sparanghel in Germania! Astea da stiri de presa, astea si specula care se face cu medicamente, spirt, si mijloace de protectie! Noi, ca militari, nu putem protesta in conditiile in care executam si nu discutam ordinele comandantului nostru suprem, chiar daca acesta pare a fi presul doamnei Merkel. Dar dvs, ca gazetar, ati putea protesta fata de Bruxelles, care ne impune incalcarea carantinei si expunerea a mii de romani la cele mai grave consecinte, in acelasi timp cu deschiderea de “culoare verzi” pentru deseurile toxice care ne vin, in loc de ajutoare, din tarile UE! Ati putea protesta, mergand pana la relansarea actualizata a lozincii “academice”… “Muie UE”!

Stimate domnule Gadea,

Daca nu ati fi cazut prada cavalerismului dvs, sarind sa “reperati” onoarea domnitei sindicaliste, ati fi remarcat subiectele fierbinti, de “breaking news” din Cazul Suceava, puse dvs. pe tava de catre generalul chirurg Oprea, trimis de Comandamentul Nauc de Salvare sa scoata din marasm judetul ingenuncheat de ticalosia politicului:

·        Departe de a fi “de elita”, Spitalul Judetean Suceava este “GAUNOS DINTOTDEAUNA”;
·        Am gasit spitalul in degringolada”;
·        O parte din cadrele medicale refuzau sa poarte echipamentul de protectie”;
·        Factorul epidemiologic a fost in sanul echipei medicale”.

Normal! I-a imbolnavit “medicul” Gheorghe Flutur, iar ei si-au imbolnavit pacientii! Asa a ajuns judetul Suceava sa se compare cu SUA! El are o treime din infectatii si decedatii Romaniei, in timp ce SUA tind spre o treime din infectatii si decedatii planetei!

Sincer, ne-am mirat de ce nu va ocupati de nesimtirea, coruptia, servilismul politic si incompetenta care au condus la genocidul de la Suceava… De ce nu intrebati cum de s-au dus banii structurii spitalicesti de “elita” (la fel de “elita” ca si DNA-ul lui Kovesi de la Ploiesti) nu pe dotarea cu cele necesare, ci pe arteziene si o uriasa parcare exterioara cu plata… Unde au disparut antiviralele, mastile, manusile si combinezoanele de protectie? De ce continua traficul vizibil, dar nedeclarat, de lemn si sclavi spre Austria si Germania, in plina carantina, si cum de a atins cote inspaimantatoare dezumanizarea la Morga Spitalului ai carei angajati cer spaga pentru eliberarea cadavrelor?

Da, chirurgul gl. Oprea a fost trimis acolo, in baza unui Decret Prezidential si a Art. 53 Al. 1-2 din Constitutia Romaniei, in dubla sa calitate de medic si de militar, sa curete “grajdurile lui Augyas” de mizeria provocata de catre o conducere demisionara in buna traditie Orban-Citu-Costache! Cine va plati pentru dezastru? Vinovatii, sau, gratie diversiunii media, Salvatorul, adica Maurul care si-a facut datoria, intr-un cuvant, Armata?

Stimate domnule Gadea,

Faptul ca se simte nevoia unui manageriat militar la Spitalul Judetean Suceava, deja la Deva, in curand la Arad, Orastie, Baia Mare, Neamt, etc (dupa multi ar fi ideal un astfel de manageriat si la palatele Victoria si Cotroceni) este benefic pentru personalul medical de acolo. Daca nu suporta 14 zile rigorile disciplinei militare, cand se vor mai plange, pe “Principiul Caprei” de “privilegiile” militarilor si politistilor, poate le va trece prin minte ca acesti “privilegiati” suporta respectivele rigori o viata intreaga, si vor inceta sa mai manance ce nu trebuie despre zisele “privilegii”. Si, fapt mult mai important, actualele “rigori” ii calesc pe domnii medici si asistenti civili pentru viitoarea viata de puscariasi. Pentru ca au murit sute de oameni acolo, si vor mai muri, drept care, ca in orice tara normala o ancheta penala serioasa va duce la pedepsirea vinovatilor!

Stimate domnule Gadea,

Convins ca ati inteles acest mesaj, pentru ca si dvs, ca si noi, aveti o dubla pregatire si o dubla calitate, de jurnalist si de predicator, va transmit rugamintea de a apela si la cea de a doua calitate a dvs, recomandand ca si BOR, credinciosilor care va asculta, din judetul Suceava si nu numai, sa nu mai incalce ordonantele militare, organizand extrem de periculoase intruniri religioase clandestine. Pe aceeasi linie, daca noi, un biet sindicat, strangem donatii pentru spitalele in suferinta, ati putea si dvs sa apelati, in acelasi scop, la proaspetii credinciosi, extrem de bogati. De exemplu, la prietenul dvs, magnatul Ioan Benta, care, din croitor s-a transformat peste noapte, cu ajutorul regretatului Gioni Popescu, in mare constructor, fabricant de mobila si continuator al Policolorului prin “Caparol”, sa-si puna la dispozitie, pentru “carantinati”, motelul si baza medicala de la Sangeorzul de Mures. Pentru ca exemplul de solidaritate trebuie sa-l dea, in primul rand, cei care dispun si supradispun, nu cei vesnic datori la banci, condamnati de capitalismul corporatist, adica marxist si de cumetrie, sa traiasca de azi pe maine! Cu speranta ca ati inteles corect acest demers, si veti relua colaborarea cu SCMD, dupa ce ne vom ispasi condamnarile la arest la domiciliu, pentru “vina” de a avea peste 65 ani…,

Am onoarea sa va salut,

Presedintele S.C.M.D.
Col.(r) Dr. Mircea Dogaru                                                  

P.S. Multe salutari si urari de sanatate d-lui profesor Dan Voiculescu. Domnia sa ne intelege!