marți, 28 aprilie 2020

Noi actiuni ale SCMD


NOI ACTIUNI ALE MEMBRILOR SCMD IN LUPTA ANTICORONAVIRUS
-Spre asumare si indemn pentru toti membrii si partenerii SCMD-

                                                                                                                                                  Motto: “E un cosmar sa vezi in jurul tau
                                                                                                                                                                    O-ntreaga tara cum se prabuseste
                                                                                                                                                             Si binele ingenunheat de rau,
                                                                                                                                                              Si fierul rosu biruit de cleste”
                                                                                                                                                                                             (Adrian Paunecu)

Onorand gestul eroic al presedintelui de a renunta la “anticipate” si la puterea absoluta, decretand, in sfarsit, la 16 martie a.c., “Starea de urgenta”, membrii SCMD si-au asumat sarcina de a sprijini lupta anticoronavirus, prin voluntariat, cei care sunt carde medicale, sau prin strangere de donatii catre spitale, pentru achizitia de antivirale si materiale de protectie. Am prezentat deja, in acest sens, realizarile filialelor 1 Targoviste, 1 Braila, 1 Resita si ale filialelor din Zona de Sud-Vest, sub coordonarea d-lui vicepresedinte col. (r) Marin Butiu, si, indeosebi, realizarile Filialei 1 Constanta, al carei presedinte este dl. cdor (r) Ilie Truta, vicepresedinte SCMD. Prin contract de donatie, constantenii au ajutat Spitalul de Boli Infectioase cu 34.000 lei si, printr-o sponsorizare de c. 5.500 lei, cu 1000 de masti, Academia Navala (300 bucati) si Baza Navala (700 bucati) care au actionat in “linia intai”.

Bizara Ordonata Militara Nr. 3, condamndandu-i si pe rezervistii care au implinit 65 de ani la “arest” la domiciliu ne-a cam dat insa peste cap planul de actiune, obligandu-i pe membrii SCMD sa depaseasca termenul propus si sa se adapteze din mers noii situatii. In aceste conditii, membrii Filialei 1 Constanta au furnizat 27 donatori de sange si plasma, gazduire pentru 3 studenti romani reveniti din strainatate si carantinati, 7 calculatoare pentru elevii saraci, ca sa-si poata continua instruirea online, au organizat meditatii pentru copii cu parintii plecati la munca in strainatate, din Municipiu, Tuzla, Costinesti, Limanu, echipe de sprijin la cumparaturi pentru batranii nedeplasabili, ba chiar si-au suflecat manecile si au produs sute de gogosi reale, nu politice, ca desert pentru carantinatii de la Techirghiol. In toate actiunile au angrenat si nemembri de sindicat, civili si militari, laici si clerici, inclusiv personalitati ale judetului ca primarul Constantei dl. Decebal Fagadau, dl. senator Vergil Chitac, sau dl. amiral (r) Traian Atanasiu.

In conditii de izolare, membrii Filialei 1 Buzau (presedinte col. (r) Aurel Vlad) au utilizat metoda chetei, dl. secretar col. (r) Liviu Banica, aranjand telefonic, intalniri la punct fix, rand pe rand, cu toti membrii SCMD, in cadrul orelor de “invoire”, 11:00 – 13:00, reusind sa adune suma de 10.000 lei care a fost data direct, prin contract de sponsorizare, Spitalului Judetean Buzau, pentru UPU si SMURD, in vederea achizitionarii materialelor de protectie necesare cadrelor medicale si echipelor de interventie. Una dintre cele mai vechi si mai puternice filiale ale SCMD, Filiala 1 Buzau este un model pentru toti membrii sindicatului, nu numai in ceea ce priveste organizarea si eficienta in actiune, cat si, mai ales, pentru unitatea colectivului sau, in conditiile in care grupeaza membri ai tuturor partidelor parlamentare, multi cu functii la nivel judetean si local, care colaboreaza in deplina armonie pentru indeplinirea obiectivelor rezervistilor si in interes general national.

Mai tanara, Filiala 2 Targu Jiu, intarita cu un grup de jandarmi proaspat trecuti in rezerva din Motru, a continuat, chiar in conditiile izolarii, sa primeasca noi membri, sa-i convinga pe senatorii si deputatii de Gorj, indiferent de culoare politica, de justetea argumentelor SCMD privind revenirea legislativa, in ceea ce priveste pensiile militare de stat, la forma initiala, promulgata a Legii 223/2015, contracarand amenintarile profetice ale fostei noastre protejate, dna. deputat Lia Olguta Vasilescu, revenita “pe cai mari” in conducerea Camerei Deputatilor si ale celebrilor domni “Gica-Contras”, Marius Balu, secretar de stat, si viitorul general, prin sacrificarea rezervistilor, Valeriu Rosu.

Pe “frontul” anticoronavirus la initiativa domnilor colonei (r) Vasile Munteanu (presedintele filialei) si Parvuletu Petre, membrii SCMD din Gorj au cerut in corpore oficialitatilor statutul de voluntar, contribuind, cei care l-au obtinut, la actiunile echipelor mixte din Noaptea de Inviere si, prin cheta, au asigurat si asigura pachete cu mancare si materiale de protectie pentru lucratoarele de la Fabrica de Tricotaje din Motru, infectate cu SARS-COV-2 si internate la Sectia de Boli Infectioase a Spitalului Judetean Targu Jiu.

Toate aceste actiuni au fost evidentiate de media locala. Nu si de media nationala, prea preocupata in a-i ajuta pe doctori sa execute ordinele New Age, de a-i declara pe toti decedatii, indiferent de cauza, vitimele COVID-19. Venind in sprijinul acesteia, chiar sugeram teleastilor sa-l declare mort de Coronavirus si pe agitatul impuscat de politie la etajul 13 al unui bloc din Capitala, pe motiv ca gloantele erau infectate cu SARS-COV-2. Tot din simpatie, promitem cucuietelor de la televiziunile centrale, mai preocupate de prezentarea, in scop “educativ” a prestatiilor unor trogloditi care nu respecta legile statului, ori insulta. in biserica, poporul roman si credinta in Dumnezeu, sau a cocotelor botoxate, disperate ca masca… acoperindu-le botul, dau faliment, ca nu vom mai interveni atunci cand vor mai bate campii pe tema preferata a “recalcularii celor 5.000.000 de pensii” care, in fapt, sunt doar 2.209.000. Pentru ca numai un geniu matematic vizionar, tip CTP, ar putea aplica formula recalcularii punctului de pensie la peste 1.000.000 de ajutoare sociale fara legatura cu munca si stabilite din burta la 740 lei, sau la peste 2.000.000 de rente viagere si indemnizatii “de merit” stabilite tot din burta si poreclite, in mod ticalos si manipulator, “pensii”!

Lasand ironia la o parte si facandu-ne mea culpa, deoarece pedepsirea, in scopul “salvarii” noastre cu arest la domiciliu nu face decat sa ne creasca virulenta la adresa incompetentilor care iau astazi decizii politico-sanitare, solicitam tuturor membrilor SCMD si partenerilor nostri sa se mobilizeze exemplar, dupa “relaxare”, adaptandu-se la noile conditii, deoarece lupta anticoronavirus va continua. Pana cand? Pana cand sceleratii New Age, parintii lui SARS-COV-2, cu alte cuvinte comunist-globalistii de tipul Bill Gates, David Rockefeller, George Soros, Printul Phillip etc., vor castiga partida, lichidand intreaga omenire si instaurand a 13-a Noua Ordine Mondiala, cu sprijinul a 100.000.000 de mankurti care sa-i deserveasca! Sau, dimpotriva, pana cand, patriotii din “Miscarea Q-anon”, adica “soldatii digitali” ai lui Trump si ai generalului Paul E. Vallely vor invinge si ii vor pedepsi. Asta daca Donald Trump va fi suficient de intelept sa-si asigure sprijinul Chinei, care, economic, detine deja primatul mondial si pe al Rusiei care, deocamdata, “tace”, “cu arma la picior”, si isi pandeste ocazia!

In ceea ce ne priveste, “prea mici pentru un razboi atat de mare”, sa facem tot ceea ce putem pentru a-i mentine pe romani in viata si Romania “pe linia de plutire”, respingand si asalturile “virale” si tratamentele “salvatoare”, atragand lumii atentia ca, in ciuda a peste 30 de ani de ofensiva progresiva, infaptuita asupra noastra prin toate mijloacele, “pas cu pas”, nu ne-am tampit inca toti! Si inca suntem credinciosi juramantului depus nu unor slugi, ci unui drapel care poarta, de 2 milenii, culorile de pe signa Legiunii a XIII-a Gemina – rosu, galben si albastru!


Honor et patria! Vae victis!

Presedintele SCMD,                                                             Bucuresti, 27.04.2020 Orele 21:00
Col.(r) Dr. Mircea Dogaru                                      Inca in “arest” la domiciliu