miercuri, 29 aprilie 2020


BUNA DIMINEATA! V-ATI TREZIT… “PATRIOTILOR”?
-Precizari pe marginea unui odios fake cotrocean-


De doua zile avem parte de “indignari viforoase” in media si in lumea politica, pe teme patriotice sensibile. Mai “viforoase” decat cele, autentice, ale tot mai regretatului Corneliu Vadim Tudor! Si nu putem sa nu ne intrebam… “Dar pana acum unde ati fost, patriotilor”?

Din 18 decembrie 2019 pana in 16 martie a.c., spectrul politic romanesc a fost preocupat, exclusiv, de promovarea/contracararea Anticipatelor si de cumparari de voturi in Parlament. Iar media “nationala” s-a ocupat exclusiv de Dinca din Caracal, un mafiot de doi bani din reteaua criminala de rapit si traficat minore si de diverse “Veverite”… . Subiecte de “Breaking News” si de mare “interes national”!

De 2 ani, in schimb, SCMD si aliatii sai din CNSC (Consiliul National al Societatii Civile) dezvolta in toata Tara (complet ignorati de media centrala) propriul “Program Centenar”, contacarand “Proiectul Trianon” coordonat de Viktor Orban. Iar din august 2019 anunta implicatiile serviciilor straine inclusiv prin introducerea de materiale de propaganda, arme si munitii in anumite zone din Romania, acuzand pregatirea unei miscari secesioniste, cu sprijinul multor imbecili autohtoni care se considera “elita intelectuala” transilvana (de inspiratie manista), miscare ce urma sa se declanseze in perioada 10-15 martie 2020 la Targu Mures, escaladand spre configurarea unui razboi civil regizat. Din “fericire” ne-a lovit COVID-19 care l-a linistit si pe Viktor Orban! Nu total, pentru ca se strang si in actualele conditii de “distantare sociala” semnaturi (au 350.000, le mai trebuie pana la 1.000.000) pentru adjudecarea sprijinului Comisiei Europene. Si tot din “fericire” COVID-19 le-a intrerupt sprijinul dat de actuala “putere” prin actiunile de injumatatire a slabelor efective militare existente, cu ajutorul indemnurilor de a iesi rapid la pensie, sub amenintarea unei noi legislatii, cumplite pentru rezervisti, sau repetatele tentative de desfiintare a jandarmilor (28.000 de luptatori profesionisti) prin transformarea lor in agenti de politie locala, civili (iredentistilor le sta in gat indeosebi Gruparea Mobila de Jandarmi de la Sangeorzul de Mures) si a pompierilor etc.

In perspectiva a ceea ce trebuia sa suferim, deputatii secesionisti Kulcsar-Terza Jozsef-Gyorgy si Byro Zsolt-Istvan au inregistrat in Parlament pe 18 decembrie 2019, cu numerele 36-17/321 si 898 “Propunerea Legislativa Privind Statutul de Autonomie al Tinutului Secuiesc”, Camera Deputatilor fiind prima sesizata.

Trei luni de zile am adus acuze grave, inclusiv de inalta tradare pe aceasta tema, inclusiv la RTv, ca raspuns la intrebarile despre “Dinci” si “Vulpite”, sau, pe larg, la 6Tv, la emisiunea d-lui Titi Sultan (Realitatea romaneasca), in fiecare luni intre orele 20:30 – 22:00. Culmea este ca, la 6Tv am informat personal colegi de platou, deputati si senatori, despre existenta Proiectului de lege privind autonomia, de care habar n-aveau. Am vorbit, ca de obicei, la pereti!

In 6 ianuarie 2020, subsemnatul, in numele SCMD/CNSC si dl. Rodrigo Maxim Gabriel, presedintele Federatiei Sindicatelor Transportatorilor Feroviari din Romania (FSTFR), in numele CSN Meridian, am trimis o “Scrisoare/Carte:/Presedintii Camerei Deputatilor si Senatului Romaniei, domnii:/Deputat Ion Marcel Ciolacu si Senator Teodor Melescanu/prin Consiliul Economic si Social (CES)” acuzandu-i pe initiatorii Proiectului de inalta tradare si solicitand, argumentat juridic, respingerea acestuia pe motive de neconstitutionalitate.

Documentul a fost trimis online intregii media si agentiilor din tara si din afara, parlamentarilor, partidelor si ONG-urilor romanesti. Il puteti inca gasi pe site-ul SCMD, pe Facebook, pe Youtube etc. CES-ul, in zilele de 7 si 8 ianuarie a votat respingerea in comisii si in plen, iar presedintii Camerelor au solicitat avizul negativ, imediat. Intreaga media, care astazi se excita, a simtit atunci o profunda durere in cot, impreuna cu toti haznalistii de servicii care se indigneaza acum. Exceptie media ungureasca de la Budapesta si din Romania, care ne-au porcait in toate felurile, inca din 8 ianuarie, acuzandu-ma ca sunt “condus ca istoric militar de catre o sectiune a mass mediei bucurestene legata de fostul retras Dan Voiculescu, (desi nu mai sunt binevenit la Antena 3 inca din 2 mai 2012)” si “aparator hotarat al pensiilor speciale si al intereselor fostilor muncitori la domiciliu???” iar pe domnul Rodrigo Maxim Gabriel acuzandu-l ca este un “semnatar profesional anxios” care, in loc sa lupte in continuare “impotriva starii deplorabile a CFR, a inceput sa se ingrijoreze de autonomie in Secuime”. Normal, din moment ce, de la Brasov spre Covasna si Harghita nu mai pleaca trenuri ale CFR ci “private”!

In aceeasi zi, dl Kulcsar Jozsef Terza, in numele asa-zisului Consiliu National Secuiesc, a perorat indignat, in conferinta de presa la Targu Mures: “Este revoltator, din punctul nostru de vedere, ceea ce se intampla. Eu nu cred ca am ajuns pana acolo ca doi lideri sindicali s-au asezat la o masa… si si-au dat seama ca au ura fata de maghiari. Este clar, din punctul meu de vedere, ca instituiile din umbra ii coordoneaza si este revoltator ce spun ei in aceasta sesizare. Ei spun despre 18 articole din Constitutie care ar fi incalcate… Mai grav e ca ei vorbesc si de infractiune flagranta… iar cel mai grav este ca dansii vorbesc despre razboi si arme” etc.

Nici televiziunile si ziarele “nationale” nu s-au sesizat, nici ONG-urile care mai de care mai patriotice si nici deputatii nu au reactionat desi puteau riposta la indemnul presedintelui sau al premierului, la “Sesiunea extraordinara a Camerei” din 20-31 ianuarie 2020, perocupata, din considerente de vrajeala electorala, doar de “pensiile speciale” si “pensiile de serviciu”! Exceptie a facut publicatia “Gandul” care ne-a redat integral sesizarea si ne-a luat apararea. In rest da-i cu “Anticipatele” si cu “Vulpitele”, in timp ce serviciile noastre “aservite” si-au pastrat feciorelnica atitudine de neimplicare. Apelurilor, pe care noi, SCMD/CNSC si FSTFR-Meridian le-am lansat tuturor romanilor care mai au o farama de constiinta nationala le-au raspuns tot sindicatele si cateva ONG-uri de functionari sau emigrati. Pe data de 17 ianuarie 2020 au adresat o “Scrisoare deschisa presedintilor Camerei Deputatilor si Senatului Romaniei” dna. Denisa Popovici, presedinte al Uniunii Sindicatelor din Spitalele CFR, in numele Aliantei National Feroviare, dl. Horia-Dragos Militaru, presedintele Sindicatului Revolutionarilor din Romania. Decembrie 1989, si dl. Dan Hazaparu, presedintele Fundatiei Romane pentru Democratie prin Drept, afiliata Comisiei de la Venetia, acuzandu-l si pe Marcel Vela ca ar crea prin “reforma MAI” conditiile propice destramarii unitatii statale romanesti.

Pe data de 9 martie s-a adresat Parlamentului, in sprijinul nostru, dl. Giani-Mircea Florescu din El Ejido, Almeria, Spania, presedinte al Asociacion Socio-Cultural Romanati, in numele emigratilor romani din Spania. Iar pe data de 10 martie a.c. s-au adresat Parlamentului, in acelasi sens, in sprijinul nostru, dl. Ringo Damureanu, presedintele Sindicatului National Forta Legii, pentru Uniunea Sindicatelor Functionarilor Publici si Personalului Contractual, dl. Octavian Daniel Chelemen, presedinte al Sindicatului din Administratia Publica “Consilium” si dna. Claudia-Mihaela Epure, secretar general al Asociatiei pentru Profesionalism si Transparenta in Administratie.

Societatea civila si-a facut, asadar, datoria! Adevarata societate civila! Aceea neabonata nici la banii Guvernului, nici la banii lui Soros, nici la media!

Daca au tacut atatea luni, de ce se agita astazi “patriotic si revolutionar” toti neavenitii, mai mult sau mai putin slugi ale politicului? Pentru ca, in disperare de cauza, in fata injuraturilor generale si a situatiei actuale explozive, dand din balba in balba, consilierii presedintelui si ai premierului au aruncat iarasi cu mucii in fasole strecurand un fake penibil  augustei guri prezidentiale: “PSD se lupta sa dea Ardealul ungurilor!”, a citit astazi 29 aprilie 2020 cu un zambet fericit dl. presedinte, adaugand catastrofic: “Majoritatea toxica PSD-ista… a ajutat UDMR-ul cu autonomia… de aia vrem anticipate”! Si uite asa am uitat de COVID-19 si am ajuns unde ne doare! Evident ca am uitat, in acelasi timp si de cedarea nu numai a judetului Sibiu, ci a intregii Tari, cu paduri cu tot si sclavi agricoli, nemtilor! Basca de restituirea catre mostenitorii nazistilor din Grupul Etnic German si Biserica Evanghelica colaborationista a tot ceea ce le-a fost confiscat pentru inalta tradare de catre asa-zisul rege Mihai. Surpriza placuta a venit din partea domnului Kelemen Hunor care, indignat de neasteptatul atac pe la spate, l-a onorat pe presedinte cu numele de “PRM-ist”!

Intrebarea pe care ne-o punem, legat de geniile politice care conduc tara spre dezastru din umbra alesilor nostri este…”Oare astia ne cred pe toti tampiti?”. Chiar cred ca vom pune botul la prostia asta, latrand patriotic, precum coardele politice care se gudura pentru un os de la masa stapanilor, indiferent ce culoare au stapanii ori masa?

Sa stie toti romanii cu mintea acasa ca Parlamentul nu a votat nimic! La cererea noastra, CES-ul si comisiile din Camera Deputatilor au dat avize negative. Dar, pe 16 martie, a venit Decretul Prezidential de instituire a Starii de Urgenta. Si parlamentarii ca si noi au fost trimisi la domiciliu! Si nu ieri sau alaltaieri, ci pe 25 martie, expirand termenul, conform procedurii, nemaiputandu-se dezbate in plen, proiectul secesionist a trecut, pe procedura, la Senat care este Camera Decizionala! Deci sedeti bland “patriotilor”, ca nu exista nici un vot si nici o autonomie! Exista doar prostia si suficienta unor “specialisti” care au gandit electoral, spre deosebire de noi, membrii SCMD care am vazut, fara sa facem galagie, trecand tot pe procedura, dar invers, de la Senat la Camera, proiectele de legi care ne intereseaza. Si nu am facut taraboi, pregatindu-ne sa continuam lupta cu proprii nostri tradatori la Camera Decizionala!

In rest, la tot circul asta fals patriotic, raspundem facand apel la cuvintele maestrului Johnny Raducanu pe care le adresa, de pe scara avionului, pupezelor care cica reprezentau marea presa din Romania si care il acuzau de colaborationism. Nu precizam in scris aceste cuvinte ca sa nu se excite CNA-urile. Mentionam doar ca era vorba despre un indemn urmat de un cuvant turcesc aclimatizat de romani in limbajul nostru cotitdian, buruienos! Care romani, trebuie sa stie ca, in spatele acestui circ anual cu proclamarea autonomiei se afla actiunea extrem de grava, sponsorizata de Budapesta, de strangere a unui milion de semnaturi, pentru Proiectul European al “Zonelor Nationale Protejate” (Inventeaza astia niste chestii de-ti sta mintea-n loc!). Facem, din nou si pentru totdeauna, apel la cuvintele lui Johnny Raducanu… Hai… !


Honor et patria. Vae victis!
Presedintele S.C.M.D.                                                              
Col.(r) dr. Mircea DOGARU                                                    
Din arest la domiciliu